PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تنظیمات سرور بر روی هک شدن سایت تاثیر دارد؟

firstline
October 16th, 2016, 10:37
با سلام
من یک نمایندگی جدید هاست گرفتم که چندین بار تعدادی از سایت مشتری ها هک شده اند و یکی از دوستان هکر هم با من تماس گرفت و اعلام کرد که امنیت سرور پایینه و بهتره نمایندگیمو عوض کنم.
همه مشتری های من وردپرس دارند و معمولا همه سایتها هم آپدیت هستند.
آیا تنظیمات شرکتی که از آن نمایندگی گرفته ام در قضیه هک شدن ها تاثیر دارد؟
با تشکر

behravesh
October 16th, 2016, 10:58
سلام
امنیت سرور پنجاه درصد قضیه و رعایت موارد امنیتی توسط مدیر سایت پنجاه درصد دیگه قضیه هست

joomla2
October 16th, 2016, 11:20
سلام.
بله تاثیر دارد.
با پشتیبانی شرکتی که نمایندگی هاست تهیه کرده اید در ارتباط باشید اگر مشکل امنیتی از سرور باشد به غیر از اکانت نمایندگی شما سایر سایت های روی سرور هم باید هک شوند.
اگر اینچنین نیست باید سایر موارد را بررسی نمایید

mha1368
October 16th, 2016, 11:28
سلام
اول ببینید وقتی گفتن هک شدن ، چی شده ..
یه فایل ساده گذاشتن داخل روت ؟
کلا ترکوندن اکانت رو؟
مورد داشتم طرف رمز نمایندگی دوستشو داشته...هر از چند گاهی یه شوخی باهاش می کرده..

armin.rf
October 16th, 2016, 11:30
درود

بله اگر امنیت سرور ضعیف باشه نه تنها یک سایت بلکه تمامی سایت ها در خطر هک شدن هستند

یکی از جمع ترین روش ها استفاده از کرکر و پسورد لیست هست که اگر امنیت سرور ضعیف باشه و پسورد لیست فرد قوی هکر میتونه اطلاعات 90درصد ار مشتریا رو سرقت کنه

Reza68
October 16th, 2016, 18:03
الان دیگه آخه کدوم سروری بروت فورس می خوره همه حداقل csf با یک کانفیگ معمولی رو دارن و یه سری کانفیگ معمولی جز اینکه دیگه دیفالت دیفالت باشه سرور.اونهایی که که می خورن سایت های مهم روشونه ارزش داره وقت طرف بذاره اونم بات نت بروت بزنه که بازم واقعا ارزش زمانی برای سایتهای معمولی اصلا نیست چون هدف مسیر رو توجیه می کنه.

نکته بعدی : اگه شما از سرور خورده باشید باید تمام سایت های سرور هک شده باشن امکان نداره هکر بیاد و اکانت نمایندگی شما رو فقط زده باشه بلکه یه مستر دیفیس میکنه تمام.

احتمال قوی : به احتمالات قوی شما از اکانت خودتون ضربه خوردید این احتمال بسیار بالاست.

majidisaloo1
October 16th, 2016, 19:17
تاثیر مستقیم دارد
در صورتی که کانفیگ حرفه ای انجام گردد حتی برخی موارد امنیتی که توسط مدیر باید صورت پذیرد را نیز جلوگیری میکند و نیازی به انجامش وجود نخواهد داشت .

ali-rezam
October 16th, 2016, 21:49
بدون شک تاثیر داره و تمامی وبسایت هایی که بر روی سرور قرار دارند در خطر هستند ! چه نمایندگی شما چه سایر وبسایت های میزبانی شده بر روی سرور
با جایی که ازش سرویس تهیه کردید صحبت کنید و موارد رو بیان کنید

shahpar
October 17th, 2016, 10:28
بلی 100%

firstline
October 17th, 2016, 21:38
با سلام
از راهنمایی همه دوستان سپاسگزارم.
بنظر شما الان من باید چکار کنم؟8-|
با تشکر

shahpar
October 17th, 2016, 21:47
اواین کاری که انجام میدین نصب csf باشه

TukaNet
October 17th, 2016, 22:36
با سلام
از راهنمایی همه دوستان سپاسگزارم.
بنظر شما الان من باید چکار کنم؟8-|
با تشکر

پیش از هر کاری مطمئن شوید که مشکل از سایت های شما بوده یا از سروری که بر روی آن هستید.

اگر مطمئن هستید که مشکل از سرور هست، می توانید یک سرور با کانفیگ مناسب تهیه کنید و دیتا را انتقال دهید.

پس از انتقال هم دیتای خودتان را به صورت کامل اسکن کنید تا در صورت وجود کدهای مخرب (شل) یا هر گونه مورد دیگری اقدام لازم را انجام دهید.

auuob
October 17th, 2016, 22:51
سلام.

در سایت zone-h.com آی پی سرور را جستجو کنین. اگر سایتی (در تاریخ های نزدیک) بجز سایت های شما مورد نفوذ قرار گرفته است ، احتمال وجود ضعف و آسیب در امنیت سرور تشدید میشود.

ashadata
October 18th, 2016, 23:10
سلام بله به نوع کانفینگ تا حدی ربط داره

- - - Updated - - -

سلام.

در سایت zone-h.com آی پی سرور را جستجو کنین. اگر سایتی (در تاریخ های نزدیک) بجز سایت های شما مورد نفوذ قرار گرفته است ، احتمال وجود ضعف و آسیب در امنیت سرور تشدید میشود.

ای پی سرور خودم رو زدم
خوشبختانه نتونستن هنوز کاربرام رو هک کنن :101:>:D