توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت شماره موبایل به جای تلفن ثابت در nic.ir
mha1368
October 15th, 2016, 17:37
سلام
ثبت شماره موبایل به جای تلفن ثابت در nic.ir
چگونه ؟
kiava
October 15th, 2016, 17:38
تعیین فکر نکنم کرده باشن جه شماره ای باشه هر شماره ای میتونید بزنید حتی میتونید پاک کنید در اخر ویرایش اطلاعات کنید
mha1368
October 15th, 2016, 17:40
ویرایش که غیرفعال هست
باید کتبی ارسال بشه براشون به همراه اسکنِ کارت ملی
kiava
October 15th, 2016, 17:43
https://www.nic.ir/Profile
این بخش میتونید تغییرات بدید
بخش تغییر نشانی
mha1368
October 15th, 2016, 17:46
همچین بخشی که میگید ندارم بنده ! یعنی غیرفعال هست !
اما ارسال مدارک:
اعمال تغییرات/تنظیمات شناسه: تغییر پاسخ محرمانه، گذرواژه، آدرس، شماره ثبت شرکت و نوع شناسه از محدود به حقیقی، همچنین اصلاح نام و کدملی صاحب شناسه
iHSG
October 15th, 2016, 18:04
سلام
اگه حسابتون رو از محدود به حقیقی تبدیل کنید می تونید تمامی اطلاعات به جز نام و نام خانوادگی خودتون رو ویرایش کنید.
با چت آنلاین ایرنیک هم صحبت میکردم ظاهراً دیگه موردی هم نداره که برای حفظ حریم شخصی خودتون هم شده اطلاعات چرت و پرت بدید.
فقط گفتش در مواردی خاص مثل پیگیری مجوز و شکایت و... نیاز به ارسال اطلاعات حقیقی بر پایه کارت ملی و شناسنامه هستش وگرنه در سایر موارد مثل ثبت دامنه معمولی موردی نداره.
حتی اون قضیه دوستی که قبلاً در همین انجمن نام و نام خانوادگیش هم اشتباه بود و فکر کنم Hacker نوشته بود هم پرسیدم و ایشون گفتن که همانطور که گفتیم فقط در موارد هویتی نیاز به اثبات هویت هست وگرنه در سایر موارد اطلاعات جعلی موردی نداره ظاهراً.
mha1368
October 15th, 2016, 18:10
سلام
اگه حسابتون رو از محدود به حقیقی تبدیل کنید می تونید تمامی اطلاعات به جز نام و نام خانوادگی خودتون رو ویرایش کنید.
با چت آنلاین ایرنیک هم صحبت میکردم ظاهراً دیگه موردی هم نداره که برای حفظ حریم شخصی خودتون هم شده اطلاعات چرت و پرت بدید.
فقط گفتش در مواردی خاص مثل پیگیری مجوز و شکایت و... نیاز به ارسال اطلاعات حقیقی بر پایه کارت ملی و شناسنامه هستش وگرنه در سایر موارد مثل ثبت دامنه معمولی موردی نداره.
حتی اون قضیه دوستی که قبلاً در همین انجمن نام و نام خانوادگیش هم اشتباه بود و فکر کنم Hacker نوشته بود هم پرسیدم و ایشون گفتن که همانطور که گفتیم فقط در موارد هویتی نیاز به اثبات هویت هست وگرنه در سایر موارد اطلاعات جعلی موردی نداره ظاهراً.
سلام
سپاس بابت پاسخ کاملتون
اما یه سوال ، این "محدود به حقیقی" کدوم قسمت هست دقیقا؟
- - - Updated - - -
چگونه یک شناسهٔ محدود را به شناسهٔ شخص حقیقی تبدیل کنیم؟
لطفاً توجه داشته باشید که صاحبان شناسه محدود نمیتوانند به عنوان صاحب امتیاز دامنه استفاده شوند. برای ثبت دامنه با این نوع شناسه به عنوان صاحبامتیاز، باید ابتدا آن را به شناسهٔ شخص حقیقی تبدیل نمایید.
برای این کار درخواستی کتبی فرم شناسه محدود شامل اطلاعات زیر را برای مرکز ثبت دامنه از طریق نمابر یا ترجیحا سامانه بارگزاری مدارک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه«اعمال تغییرات/تنظیمات شناسه» از بخش شناسه ها ارسال نمایید:
کد ملی ده رقمی اشخاص حقیقی، نشانی پستی شامل کشور، استان/ایالت، شهر، نشانی (شامل خیابان اصلی، خیابان فرعی، کوچه، پلاک)، کدپستی ده رقمی، تلفن.
توجه داشته باشید درخواست باید حتما توسط صاحب شناسهٔ کاربری, با قید شناسه کاربری نوشته و امضا شده باشد و برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی الزامی است.
..........
- - - Updated - - -
داخل این فرم اطلاعات رو اشتباه وارد کنیم ؟
iHSG
October 15th, 2016, 19:36
سلام
سپاس بابت پاسخ کاملتون
اما یه سوال ، این "محدود به حقیقی" کدوم قسمت هست دقیقا؟
- - - Updated - - -
..........
- - - Updated - - -
داخل این فرم اطلاعات رو اشتباه وارد کنیم ؟
نه این فرم باید کاملاً درست و حقیقی باشه.
بعدش که حساب حقیقی شدید در پنل nic.ir می تونید آنی تغییر بدید به چیز های الکی.
مثلاً من همه فیلد ها رو نوشتم Protected :d
mha1368
October 17th, 2016, 15:37
آنلاین با اپراتور نیک صحبت کردم
میگه نمیشه !
- - - Updated - - -
بعد که حقیقی هم بشه..نمیشه دامین ثبت کرد !!!
از نیک نمیشه یا از نماینده ها هم نمیشه ؟!
من از پرشین رجیستر عموما ثبت می کنم
iHSG
October 17th, 2016, 16:43
آنلاین با اپراتور نیک صحبت کردم
میگه نمیشه !
- - - Updated - - -
بعد که حقیقی هم بشه..نمیشه دامین ثبت کرد !!!
از نیک نمیشه یا از نماینده ها هم نمیشه ؟!
من از پرشین رجیستر عموما ثبت می کنم
یعنی چی با حساب حقیقی نمیشه دامین ثبت کرد؟ قانون جدیدشونه؟
پس حساب بنده و این همه حساب دیگه که حقیقی هستش چیه؟
یه سوال : وقتی دامینی به شخص حقیقی تبدیل بشه ، می تونه دامین ثبت کنه و دردسر نداره؟
بعدا گفتن اگه آدرس و اینارو تغییر بدی و مشکلی پیش بیاد
یعنی شکایتی بشه و نامه بره برای آدرست و نباشی و غیابی حکم صادر بشه..مقصر خودتی و نیک مسئولیتی نداره ..