با سلام خدمت همه همکاران و دوستان گرامی میخواستم اسامی دیتاسنتر های آمریکایی و کانادایی که با ایران کار میکنند رو همراه با مزیت ها و معایبشون تو این تاپیک ذکر کنید.چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم احتیاج به راهنمایی دارم.با تشکر
Farid Saadat
October 14th, 2016, 16:57
درود. كانادا اطلاع ندارم ولى امريكا ممنوع هست با ايران كار كنن ، يك ديتاسنترشون كار مى كنن كه xlhost هستش و نماينده ايرانيشون هم xlhost.ir هست. كيفيت سرور و شبكه مناسبى داره ، فقط پينگ امريكا مقدارى زياد هست
با آرزوى پيروزمندى
rouhallah
October 14th, 2016, 19:37
با سلام خدمت همه همکاران و دوستان گرامی میخواستم اسامی دیتاسنتر های آمریکایی و کانادایی که با ایران کار میکنند رو همراه با مزیت ها و معایبشون تو این تاپیک ذکر کنید.چون میخوام سرور اختصاصی بگیرم احتیاج به راهنمایی دارم.با تشکر
تقریبا تمامی دیتا سنتر های امریکا با ایران مشکل دارند
تنها دیتا سنتری که با ایران مشکلی ندارد xlhost.com است
ان هم به دلیل اینکه مدیر ان اقای خرازی از بچه های ایران است ایششون به تازگی دفتر خود را در ایران با برند xlhost.ir فعال کرده است و شما می توانید از ان خرید کنید
در ضمن
:::ظرفیت صندوق پیام های خصوصی hamedmabdi اتمام یافته است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدیدی بپذیرد.:::
hamedmabdi
October 14th, 2016, 20:10
با تشکر از شما
خواهشن دوستان بشتری همکاری کنن.
صندوق خالی شد
Z.eus
October 14th, 2016, 20:25
تنها دیتاسنتر که بنده اطلاع دارم با ایران کار میکند xlhost است که مدیر آن ایرانی هست.
- - - Updated - - -
که البته این فعالیت xlhost با ایران هم فکر نمیکنم قانونی باشد زیرا طبق قوانین آمریکا شرکت های آمریکایی اجازه همکاری با ایرانیان را ندارند.
Kian
October 14th, 2016, 23:57
تنها دیتاسنتر که بنده اطلاع دارم با ایران کار میکند xlhost است که مدیر آن ایرانی هست.
- - - Updated - - -
که البته این فعالیت xlhost با ایران هم فکر نمیکنم قانونی باشد زیرا طبق قوانین آمریکا شرکت های آمریکایی اجازه همکاری با ایرانیان را ندارند.
با روشی که آقای خرازی اجرا می کنند، هیچ مشکلی با قوانین تحریمی آمریکا علیه ایران ندارند.
Z.eus
October 14th, 2016, 23:58
با روشی که آقای خرازی اجرا می کنند، هیچ مشکلی با قوانین تحریمی آمریکا علیه ایران ندارند.
چه روشی؟ سرور ها به نام فرد خارجی ثبت می شود؟! چون مستقیما فکر نمیکنم امکانش باشد.
javadk
October 15th, 2016, 00:49
دوستان عزیز,چند سالی هست که ارایه سرویسهای اینترنتی به کاربران ایرانی از لیست تحریم خارج شده.(فکر کنم بعد از سال 88)
اما از اونجایی که ویزاکارت , مسترکارت , پیپال , سوییفت و مسیرهای مالی که دیتاسنترهای آمریکا از آن استفاده میکن ایران رو تحریم کردن بنابراین دیتاسنترها علاقه ای به کار کردن با ایرانیها دارن.
چون یا دلار باید با واسطه پرداخت کنن یا دلار هکی.
در مورد دیتاسنتر کانادا: http://netelligent.ca
TakCloud
October 15th, 2016, 00:57
iweb.com
hamedmabdi
October 15th, 2016, 21:46
iweb.com
الان تا اونجایی که من میدونم این شرکت به ایرانیا سرویس نمیده
خواهشن دوستان و همکاران همکاری بیشتری کنن.با تشکر
Farid Saadat
October 15th, 2016, 22:15
الان تا اونجایی که من میدونم این شرکت به ایرانیا سرویس نمیده
خواهشن دوستان و همکاران همکاری بیشتری کنن.با تشکر
بهترين و تنها انتخاب شما xlhost هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
hostorder
October 16th, 2016, 00:06
بهترین مورد ها yesup و xlhost هست
itjavani
October 16th, 2016, 00:50
از کشورهای نامبرده علل الخصوص دیتاسنتر های امریکایی هیچ کدام حق ارائه سرویس به ایرانیان را بصورت مستقیم ندارند. در نتیجه به هر روشی شما میبایست یا واسط ایرانی داشته باشید یا اینکه خودتون با هویت فردی که ساکن ایران نیست خرید کنید. در بعضی دیتاسنتر ها وریفیکیشن انجام میشه در برخی دیگر خیر. در صورتی که برای بار اول اقدام به خرید سرور میکنید پیشنهاد میکنم از واسطه های معتبر داخلی خرید کنید و بعد از کسب تجربه کافی به سمت دیتاسنتر برید
همچنین میتونید از ریسلرهای دیتاسنتر های کانادایی و امریکایی که واقع در اروپا و اسیا هستند نیز سرویس بگیرید که بعضا آفرهای بهتری نسبت به دیتاسنتر ارائه میدهند.
پ.ن: دوستان ایرانی نیز هستند که سرور در دیتاسنتر های امریکایی و کانادایی کولو کردند میتونید از اون افراد نیز سرویس بگیرید که هم قیمت مناسبی دارند و هم شما خیالتون راحت هست. بدلیل اینکه در بخش آموزشی تاپیک زدید نمیتونم بهتون آفرو معرفی تجاری کنم . تمایل داشتید پ.خ ارسال کنید چند نفر بهتون معرفی کنم.
ارادتمند :)
k-h
October 16th, 2016, 13:05
درود
ما در کانادا در شهر ونکور یکی از گرونترین شهر های جهان یک کولوکیشن با کلاس اینترپرایس راه اندازی کردیم.
میتونیم بهتون بدون مشکل تحریم سرویس بدیم که بستری که ما فراهم کردیم به صورت زیر میباشد.
اتصال به 6 bandwidth provider به نام Bell - Shaw - TiNET - HE - UrbanFibre - iDigital
شبکه اپتیمایز شده برای خاور میانه و آسیا
اتصال به 4 فیبر های امریکای شمالی (Vancouver - Seattle - Alberta - Calgary)
استفاده از هارد های پر سرعت 128 مگ کش برروی سرور ها
در صورتی که نیاز به آفر سرور اختصاصی با کلاس اینترپرایس هستید میتونیم بهتون سرویس بدیم اما باید در بخش درخواست سرور اختصاصی پست بزنید تا بشه به شما آفر داد.