توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل لایسنس Trial به پولی
hsmtech
October 14th, 2016, 16:23
با درود خدمت تمامی اساتید و دوستان
آیا امکان داره روی سرور دایرکت ادمین Trial نصب کنم و پس از گذشت مدت زمان مقرر 30 روزه، از طریق دوستان با همون ip و مشخصات ثبتی خودم در دایرکت ادمین، لایسنس به صورت ماهانه یا لایف تایم خریداری کنم؟
Farid Saadat
October 14th, 2016, 16:38
درود. بله ، مشكلى از بابت خريد و استفاده از لايسنس پولى وجود نداره. در بخش درخواست سرويس تاپيك بزنيد تا دوستان عزيز آفر بدند خدمتتون
OxinOnline
October 15th, 2016, 08:15
سلام
دایرکت ادمین Trial نداره باید از همون اول برای نصب لایسنس خریداری کنید
اما توی همین انجمن بگردی یا درخواست بدی میتونی با هزینه کم برای یک ماه خریداری کنی و تست کنی فکر کنم ماهی 7 تا 15 تومان هم پیدا کنید
زیرساخت
October 15th, 2016, 10:52
سلام
دایرکت ادمین Trial نداره باید از همون اول برای نصب لایسنس خریداری کنید
اما توی همین انجمن بگردی یا درخواست بدی میتونی با هزینه کم برای یک ماه خریداری کنی و تست کنی فکر کنم ماهی 7 تا 15 تومان هم پیدا کنید
سلام
قبلا Trial وجود نداشت به تازگی ارائه شده.
- - - Updated - - -
با درود خدمت تمامی اساتید و دوستان
آیا امکان داره روی سرور دایرکت ادمین Trial نصب کنم و پس از گذشت مدت زمان مقرر 30 روزه، از طریق دوستان با همون ip و مشخصات ثبتی خودم در دایرکت ادمین، لایسنس به صورت ماهانه یا لایف تایم خریداری کنم؟
سلام
هزینه لایسنس بصورت معمول هزینه بسیار بالایی در بر خواهد داشت.
می توانید اقدام به خرید لایسنس از نمایندگان دایرکت ادمین کنید و پس از آن از طریق آموزش زیر اقدام به تغییر مشخصات لایسنس کنید.
https://help.directadmin.com/item.php?id=30