توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در وردپرس
fariborz007
October 13th, 2016, 10:43
با سلام خدمت عزیزان ، امروز قصد انتشار محتوا جدید در وردپرس داشتیم اما هنگام کلیک بر روی انتشار هر مطلبی به صفحه post.php ریدایرکت میشه و انتشار مطلب اصلا" صورت نمیگیره ، افزونه هارو هم چک کردم مشکلی نداشتن و اونایی که مشکوک بودم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت و مشکل همچنان پا برجا بود ، دوستان عزیز ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید
با تشکر
amir1000000_1
October 13th, 2016, 10:50
هاست پر نشده؟
اگر نه ک اولین اقدام غیر فعال کردن افزونه بعد تعویض قالب و سوم تعویض ورژن php پیشنهاد میشه
fariborz007
October 13th, 2016, 10:54
هاست پر نشده؟
اگر نه ک اولین اقدام غیر فعال کردن افزونه بعد تعویض قالب و سوم تعویض ورژن php پیشنهاد میشه
با سلام ،
خیر محدودیتی در هاست وجود نداره
افزونه هارو غیر فعال کردیم اما فایده ای نداشت ، قالب هم حدود چندین ماه هست داریم باهاش کار میکنیم مشکلی نداشته
تعویض ورژن php اثری خواهد داشت ؟
با تشکر
sazsaz
October 13th, 2016, 11:01
با سلام خدمت عزیزان ، امروز قصد انتشار محتوا جدید در وردپرس داشتیم اما هنگام کلیک بر روی انتشار هر مطلبی به صفحه post.php ریدایرکت میشه و انتشار مطلب اصلا" صورت نمیگیره ، افزونه هارو هم چک کردم مشکلی نداشتن و اونایی که مشکوک بودم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت و مشکل همچنان پا برجا بود ، دوستان عزیز ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید
با تشکر
دو علت می تونه داشته باشه
یا از سمت شما
یا از سمت سرور
اگر از سمت شما باشد فایل HTACCESS را تغییر نام دهید و از پیوند یکتا دوباره روی نوشته قرار داده و ذخیره کنید اگر درست نشد از سرور هست
به مدیر سرور تیکت بزنید بگید تغییراتی که php.ini داده را برگردونه (البته اول بهش قضیه را توضیح دهید)
fariborz007
October 13th, 2016, 11:25
دو علت می تونه داشته باشه
یا از سمت شما
یا از سمت سرور
اگر از سمت شما باشد فایل HTACCESS را تغییر نام دهید و از پیوند یکتا دوباره روی نوشته قرار داده و ذخیره کنید اگر درست نشد از سرور هست
به مدیر سرور تیکت بزنید بگید تغییراتی که php.ini داده را برگردونه (البته اول بهش قضیه را توضیح دهید)
با سلام ،
طبق گفته شما انجام دادم اما متاسفانه مشکل رفع نشد
مورد دوم از داخل هاست امکان تغیرش نیست ، چون در حال حاضر مثل اینکه هاستینگ در حال بروزرسانی هستن
ایا از افزونه های CageFS و Mod_security استفاده میکنید !؟ مشکل ممکن است مربوط به CageFS یا Mod_security نیز باشد.
fariborz007
October 13th, 2016, 13:15
با عرض سلام;
ایا از افزونه های CageFS و Mod_security استفاده میکنید !؟ مشکل ممکن است مربوط به CageFS یا Mod_security نیز باشد.
با سلام ، خیر از این افزونه ها استفاده نمیکنیم ، فکر نمیکنم از افزونه خاصی باشه چون یک بار تمامی افزونه هارو غیر فعال کردیم اما مشکل برطرف نشد
با تشکر
reza-sp
October 13th, 2016, 13:51
آپگرید کن شاید درست بشه
sazsaz
October 13th, 2016, 14:04
با سلام ، خیر از این افزونه ها استفاده نمیکنیم ، فکر نمیکنم از افزونه خاصی باشه چون یک بار تمامی افزونه هارو غیر فعال کردیم اما مشکل برطرف نشد
با تشکر
منظورش افزونه روی سرور هست
خب نیازی نیست من مشکل سایت شما را فهمیدم
فایل فانکشن functions.php برای رفع مشکل قرار دهید
با من توی تلگرام یا اسکایپ در ارتباط باشید
اسکایپ iranresponsive
تلگرام @dparsaee
fariborz007
October 13th, 2016, 14:28
با تشکر از همه عزیزان ، پس از تغیر حالت mod security مشکل رفع شد