توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره بک لینک
st3205
October 12th, 2016, 18:41
سلام.
اگه یک بک لینک 1ماهه خریداری بشه و تو این یک ماه آمار سایت بالا بره ولی از ماه دگ تمدید نشه دوباره رتبه سایت افت میکنه ؟
menalgeya
October 12th, 2016, 19:14
با سلام
قطعا تاثیر منفی خواهد داشت
sinbb
October 12th, 2016, 22:30
معمولا بک لینک ها 3 ماه به بالا خریداری میشن تا برای هر دو طرف منفعت داشته باشه
amir1000000_1
October 12th, 2016, 22:42
کلا اگر تصمیمی بر یک ماه گرفتن دارید فراموشش کنید
jsoltani
October 13th, 2016, 12:00
سلام.
اگه یک بک لینک 1ماهه خریداری بشه و تو این یک ماه آمار سایت بالا بره ولی از ماه دگ تمدید نشه دوباره رتبه سایت افت میکنه ؟
درود بر شما
پیشنهاد می کنم بک لینک خریداری نکنید! خرید بک لینک توسط الگوریتم پاندا در سال 2011 توسط شرکت گوگل کاملا رد شد!
این لینک را حتما بخوانید این یک سایتی است که می گوید چرا نباید بک لینک خرید.
کلیک کنید (http://1admin.ir/why-to-not-buy-backlinks/)
به جای بک لینک می توانید پست هایی با سئوی بالا و کیفیت خوب و کمیاب و جدید بگذارید تا بازدید زیادی کسب کنید و در نتایج نخست گوگل بیایید.
پاینده باشید
بدرود
shahpar
October 16th, 2016, 11:42
گوگل روی سایت های فارسی حساس نیست
برید بخرید
negarnovin
October 16th, 2016, 11:44
سلام بله بک لینک بخرید طوری هستش که هرماه باید بگیرید حتی هرماه بیشتر از ماه قبل فکر کنم باید باشه کلا سایت معتاد بک لینک میشه
AMIB
October 17th, 2016, 02:54
بک لینک در حال حاضر اگر با دقت کافی و مدت زمان لازم خریداری بشه به احتمال زیادی جواب میده
ولی هیچ تضمینی نیست که تا یک سال دیگه گوگل به همین شکل بمونه و بکلینکها رو تشخیص نده یا کسی سایت شما و سایت فروشنده بک لینک رو گزارش نکنه
من شخصا هر هفته چند ده سایت خریدار و فروشنده بک لینک رو گزارش میکنم
اگر برنامه شما بلند مدت هست، از روشهای اصولی حرکت کنید. چون هر چی جلوتر میریم ریسک بکلینک بیشتر میشه