توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار ترجمه برای بهبود سایت
tabtak
October 12th, 2016, 01:28
با سلام سایت بنده یک سایت صنعتی هست " شرکت صنایع نان سالم تبریز" (http://nane-salem.ir) لازم هست به چند زبان ترجمه بشه پست ها و تک ها الان دارم از افزونه Polylang
استفاده میکنم اگه از ترجمه گوگل کمک بگیریم حتما از نظر سئو تاثیر نداره شاید هم منفی بگیریم اگه نرم افزار هست که ترجمه کنم
tabtak
October 12th, 2016, 12:46
منتظر جواب دوستان گرامی هستم
tarf
October 24th, 2016, 13:06
اگه اشتباه نکنم قالب شما باید یا صحیفه باشه یا جریده
در هر صورت قالب شما چندین زبان رو داره و تنها کافیست از بخش پیشخوان وردپرس قسمت تنظیمات همگانی زبان رو تنظیم کنید مثلا روی انگلیسی تا قالب هم انگلیسی و هم چپ چین شود
اما یکی از بهترین راه ها اینه که همین قالب رو با دتابیسش بکاپ بگرین و درون یک فولدر دیگه به نام مثلا en کپی کنید و به همین صورت بیارین بالا
سپس به شیوه گفته شده در بالا کل قالب رو انگلیسی و چپ چین کنید و مطالب رو هم که کلا خودتون انگلیسی کنید
ترجمه کردن با سرویس های مثل گوگل زیاد خوانایی نداره و اصلا شاید نتونه مفهوم برسونه بهتره به یک مترجم کار رو بسپارید
همچنین این رو هم بهتون بگم تا جایی که من اطلاع دارم قوی ترین سروس ترجمه گر در حال حاضر گوگل و بعدش بینگ هست، پس زیاد دنبال ترجمه گر قوی و رایگان هم نگردید که نیست