من یه میکروتیک دارم که یه بنده خدایی برام کانفیگ کرده و پسوورد ادمین تو ذهن خودش بود و طرف به رحمت ایزدی پیوسته
با توجه به تنظیمات زیاد میکروتیک و تعداد زیاد یوزر نیم پسوورد های هات اسپات > می خواهم بدون به هم خوردن تنظیمات میکروتیک پسوورد ادمین رو بیابم
توضیح بیشتر : روتر بورد بنده 5 سوکته می باشد که یه ورودی دیتا داره و 4 خروجی اون به کافی نت ، وایرلس داخلی ، وایرلس هات اسپات و کافی نت بانوان متصل می باشد
با وجود آموزشهایی که از مرحوم دیدم و توانایی کنترل اکانتهای هات اسپات رو دارم ولی به علت عدم دسترسی به میکروتیک دچار مشکلات فراوانی هستم و کانفیگ مجدد خسارت زیادی بهم می زنه
بسیار ممنون می شم اگه راهی بهم نشون بدین
از نظر وقت هم بسیار در مذیقه هستم
موفق و پیروز باشید
Veria
November 29th, 2010, 14:11
ریست کردن پسورد از طریق جامپری که روی بورد هست انجام میشه. اما متاسفانه کانفیگ هاتون حذف خواهد شد.
reza115
November 30th, 2010, 12:34
سلام به همه عزیزان
من یه میکروتیک دارم که یه بنده خدایی برام کانفیگ کرده و پسوورد ادمین تو ذهن خودش بود و طرف به رحمت ایزدی پیوسته
با توجه به تنظیمات زیاد میکروتیک و تعداد زیاد یوزر نیم پسوورد های هات اسپات > می خواهم بدون به هم خوردن تنظیمات میکروتیک پسوورد ادمین رو بیابم
توضیح بیشتر : روتر بورد بنده 5 سوکته می باشد که یه ورودی دیتا داره و 4 خروجی اون به کافی نت ، وایرلس داخلی ، وایرلس هات اسپات و کافی نت بانوان متصل می باشد
با وجود آموزشهایی که از مرحوم دیدم و توانایی کنترل اکانتهای هات اسپات رو دارم ولی به علت عدم دسترسی به میکروتیک دچار مشکلات فراوانی هستم و کانفیگ مجدد خسارت زیادی بهم می زنه
بسیار ممنون می شم اگه راهی بهم نشون بدین
از نظر وقت هم بسیار در مذیقه هستم
موفق و پیروز باشید
سلام
دوست عزیز اگه فقط می خوای یوزرهای یوزر منیجر رو داشته باشی :
اولا از وی پی اس یه تمپلیت درست کن که اگه این روش کار ساز نبود هیچی رو از دست نداده باشی و بتونی به حالت اول برگردونی !
شما روی میکروتیک فعلی باید یه میکروتیک دیگه نصب کنی بصورتی که میکروتیک فعلی رو آپگرید کنی به ورژن بالاتر
مثلا اگه 2.9 نصبه به 3.2 ارتقا بده !
من این روش رو چندین انجام دادم و یوزرها هم دست نخوردن !
Masoud.B
November 30th, 2010, 12:40
سلام
دوست عزیز اگه فقط می خوای یوزرهای یوزر منیجر رو داشته باشی :
اولا از وی پی اس یه تمپلیت درست کن که اگه این روش کار ساز نبود هیچی رو از دست نداده باشی و بتونی به حالت اول برگردونی !
شما روی میکروتیک فعلی باید یه میکروتیک دیگه نصب کنی بصورتی که میکروتیک فعلی رو آپگرید کنی به ورژن بالاتر
مثلا اگه 2.9 نصبه به 3.2 ارتقا بده !
من این روش رو چندین انجام دادم و یوزرها هم دست نخوردن !
وی پی اس ؟! ایشون گفتن روتربورد !
reza115
November 30th, 2010, 12:56
وی پی اس ؟! ایشون گفتن روتربورد !
روال کار به همین صورت هست !
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
البته برای روتربرد مطمئن نیستم
Masoud.B
November 30th, 2010, 13:26
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
البته برای روتربرد مطمئن نیستم
اونی که شما میگید router os هست که رو vps نصب میشه ، router board کاملا" سخت افزاری هست
reza115
November 30th, 2010, 13:30
اونی که شما میگید router os هست که رو vps نصب میشه ، router board کاملا" سخت افزاری هست
خیلی ممنون از شما واقعا اینو نمی دونستم و خوب شد که باد گرفتم !
mowlana
November 30th, 2010, 23:35
پس دوستان می فرمایند عملا راهی نیست . درسته؟
robot
December 1st, 2010, 00:48
چرا راهی هست !!!
چند روز پیش یکی از بچه های persianadmins یک کرکر گذاشتند برای دانلود برای همین کار !!! خصوصا اگه پسورد اعداد باشه !! (http://forum.persianadmins.com/showthread.php?t=16823)
meisam317
December 1st, 2010, 18:20
منم همجین مشکلی واسم پیش اومده ولی حامی هاست درستش کرد