توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعوت؛ برنامه نویس وب، (php - مسلط به وردپرس)
iranian-portal
October 11th, 2016, 22:34
درود؛
دعوت؛ برنامه نویس وب، (php - مسلط به وردپرس)
نیاز نیست در شهر خاصی باشید! آنلاین بودن شما، میتواند حضور در محل کار تلقی شود!
در مورد حقوق؛ بحث کارمندی یا استخدام نیست! شما به یک استارت آپ ملحق میشوید. به عبارت ساده تر، هرچقدر بیشتر برای موفقیت تلاش کنید، سهم بیشتری از نتایج خواهید داشت :58:
عمده مهارت های تخصصی مورد توجه؛
تسلط مطلوب در زمینه پی اچ پی، بانک اطلاعاتی، جاوا اسکریپت
تسلط بر وردپرس، theme،action،hook،filter،frontend،backend،pl ugins، بهینه سازی
خلاق و نوآور، با حوصله در پیگیری، با استعداد و علاقه مند به پیشرفت
و مهمترین نکته؛ نمیتونیم از طریق تلگرام، ایمیل یا پیغام خصوصی کار کنیم که! میشه؟! من فکر نمیکنم! پس لطفا آیدی اسکایپ، به عنوان راه ارتباطی ارسال بفرمایید.
پیروز باشید.
davood_71
October 12th, 2016, 00:11
سلام من جوملا بلدم و به طور کالم مسلط هستم روش
ب نظرم با جوملا کار شه بهتره چون معماری mvc هست و تمامی افزونه هاش با معماری یکسان نوشته شده و اگر سایت بزرگ شه مشکلی واسش پیش نمیاد
ببخشید قصد دخالت نداشتم و تجربم رو گفتم
شماره تماسم : 09372954446
آی دی اسکایپ هم دارم
در جوملا اینارو بلدم
بهینه سازی و سئوی بهتر
افزایش امنیت
تسلط روی تمامی خطاهای جوملا و برطرف کردن آن ها بدون نیاز به نصب دوباره جوملا
ترجمه هر افزونه ای باشه
طراحی قالب اختصاصی
آشنایی با فریم ورک جوملا و دستورات php به طور کامل
iranian-portal
October 13th, 2016, 14:11
سلام من جوملا بلدم و به طور کالم مسلط هستم روش
ب نظرم با جوملا کار شه بهتره چون معماری mvc هست و تمامی افزونه هاش با معماری یکسان نوشته شده و اگر سایت بزرگ شه مشکلی واسش پیش نمیاد
ببخشید قصد دخالت نداشتم و تجربم رو گفتم
شماره تماسم : 09372954446
آی دی اسکایپ هم دارم
در جوملا اینارو بلدم
بهینه سازی و سئوی بهتر
افزایش امنیت
تسلط روی تمامی خطاهای جوملا و برطرف کردن آن ها بدون نیاز به نصب دوباره جوملا
ترجمه هر افزونه ای باشه
طراحی قالب اختصاصی
آشنایی با فریم ورک جوملا و دستورات php به طور کامل
درود بر شما؛
دست بالای دست بسیار است :d دروپال
اما به هر شکل، هرکدوم از مدیریت محتواهای آماده هم که استفاده بشه، با رشد و بزرگ شدن سایت باید از اسکریپت کاملا اختصاصی استفاده بشه!!!
اطلاعات اولیه ای در تلگرام براتون ارسال کردم، بررسی بفرمایید، در صورت امکان گفتگوی بیشتری در اسکایپ خواهیم داشت.
===============
بی صبرانه منتظر دیگر دوستان علاقه مند هستم.
پیروز باشید.
Reza68
October 14th, 2016, 22:25
سلام.
دوست عزیز فقط اختصاصی کار می کنم اگه خواستید در خدمتم. نمونه کار زیاد از همه زمینه ها.تسلط فریم ورکی هم لاراول و بوت استرپ وکدایگنایتر زبان ها php,mysql,css3,html5,js and more java family .
فقط و فقط اختصاصی البته در زمینه وردپرس هم به اندازه کدنویسی اختصاصی تخصص دارم و صد البته با هر داکیومنتی از سیستم های عمومی هم می تونم کد بزنم اما اینها همش حاشیه هستش و هیچ چیز اندازه کار اختصاصی اولویت نداره چون نشان دهنده قدرت هستش به عبارتی یک طراح وب وقتی سایت خودش وردپرس باشه باید فاتحه خودشو بخونه #:-s
rayanagostar
October 14th, 2016, 23:39
كارشناس و مدرس php هستم ، سابقه طراحي انواع سيستم هاي اختصاصي ، اخرين نمونه برنامه نويسي شده سامانه مديريت اكانت ibsmng به ادرس ibsmng.ir
ايدي تلگرام :taher6775
ايدي پونيشا : dexin