توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید MySql
SabaData
November 28th, 2010, 20:12
سلام
یکی از یوزر های من دیتابیسش مشکل داره از یکی پرسیدم گفت اگه دیتابیست رو آپگرید کنی مشکلت احتمالا حل بشه من الآن میخواستم آپگرید کنم ولی با خودم گفتم احتمالا مشکل پیش بیاره قبلش یه سرچی بکنم ببینم مشکلی پیش میاره یا نه!؟
سرچ کردم دیدم تو اکثر موارد سایت ها با مشکل مواجه شدن و ....
حالا میخوام بپرسم به نظر شما بهترین راه که توی اون درصد ریسک کم باشه چیه؟
اگه مشکلی پیش راهی برای حل کردنش هست یا باید از اول ....؟
ممنون
راستی من در نظر دارم به ورژن 5.1.51 آپگرید کنم به نظر شما بهتره به کدوم ورژن آپگرید رو انجام بدم!؟
Woshka
November 28th, 2010, 21:09
بله احتمال داره به مشکل بخورید
از دیتابیس هاتون بکاپ بگیرید اول بعد این کار رو بکنید
مشکل اون شخص هم بگید چی هستش
mdf092
November 28th, 2010, 23:34
من هم اول میترسیدم برای بروزرسانی دیتابیس
اما یه بار با احتیاط بروز کردم و مشکلی پیش نیومد
الان هم روی سرورها آخرین نسخه نصبه (5.1.53)
شما هم اگر نسخ قبلی روی 5.1 بوده فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
اما همواره احتیاط کنید
irlogo
November 28th, 2010, 23:54
آخرین نسخه mysql در سایت هایی مانند جوملا و ورد پرس مشکل ایجاد می کنه
mdf092
November 29th, 2010, 00:01
آخرین نسخه mysql در سایت هایی مانند جوملا و ورد پرس مشکل ایجاد می کنه
نه بابا
من الان مشریانم هم وردپرس دارن و هم جوملا هیچ کدوم به مشکلی بعد از بروزرسانی به آخرین نسخه برنخوردن
SabaData
November 29th, 2010, 13:38
من الآن از ورژن 5.0.91 استفاده میکنم.
مشکل هم این هست که یکی از سایت های وی بی مکرر براش ایمیل مشکل تو دیتابیس ارسال میشه ولی سایتش سالم کار میکنه مشکل را با آقا بهرام در میون گذاشتم گفتن مشکل از منیج وی بی هست و احتمالا با بیشتر سرور ها سازگاری نخواهد داشت و گفت اگه دیتابیس رو آپدیت کنیم احتمالا مشکل برطرف بشه.
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
من هم اول میترسیدم برای بروزرسانی دیتابیس
اما یه بار با احتیاط بروز کردم و مشکلی پیش نیومد
الان هم روی سرورها آخرین نسخه نصبه (5.1.53)
شما هم اگر نسخ قبلی روی 5.1 بوده فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
اما همواره احتیاط کنید
میشه بگید از کدوم راه آپدیت کردین؟
از طریق آپدیت های خود سی پنل یا ایزی آپاچی؟
تو کارکرد سرورتون تاثیری داشت!؟
mdf092
November 29th, 2010, 16:18
من الآن از ورژن 5.0.91 استفاده میکنم.
مشکل هم این هست که یکی از سایت های وی بی مکرر براش ایمیل مشکل تو دیتابیس ارسال میشه ولی سایتش سالم کار میکنه مشکل را با آقا بهرام در میون گذاشتم گفتن مشکل از منیج وی بی هست و احتمالا با بیشتر سرور ها سازگاری نخواهد داشت و گفت اگه دیتابیس رو آپدیت کنیم احتمالا مشکل برطرف بشه.
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
میشه بگید از کدوم راه آپدیت کردین؟
از طریق آپدیت های خود سی پنل یا ایزی آپاچی؟
تو کارکرد سرورتون تاثیری داشت!؟
من مستقیما سرور رو بروز میکنم به وسیله yum
من با سی پنل کار نمیکنم اما اگر دیتابیس و کاربرها رو ریست نکنه مشکلی پیش نمیاد
رو سروری از سامانه نیک تو کانادا از آقای علیزاده گرفته بودم نصب کردم اما ظاهرا دوباره اطلاعات رو پاک کرده من هم بیخیال شدم
اما الان اگر بخواید میتونیم با هم روی سرور کار کنیم تا اگر به مشکلی خورد باهم رفع کنیم تا دانش بیشتر کسب کنبم
SabaData
November 29th, 2010, 18:23
ممنون دوستان
به نظرم ارزش ریسک رو نداره! :دی
تقریبا بیخیالش شدم
mdf092
November 29th, 2010, 18:31
اما من سعی میکنم تمامی سرورها و امکانات و برنامه هاش رو بروز نگه دارم
معمولا توی هر نسخه چندتا مشکل امنیتی هم حل میشه که من ریسک آگاهانه رو به ریسک ناآگاهانه انجام میدم
اکثرا پس از تحلیل بازدید کاربران سایتها در کمترین ساعت بازدید سایتها اقدام به بروزرسانی میکنم
البته قبلش میبینم چی میخواد آپدیت بشه و پس از بررسی جوانب اینکار رو میکنم
توصیه میکنم سایرین هم حتما سرورشون رو بروز کنن
SabaData
November 29th, 2010, 20:27
اما من سعی میکنم تمامی سرورها و امکانات و برنامه هاش رو بروز نگه دارم
معمولا توی هر نسخه چندتا مشکل امنیتی هم حل میشه که من ریسک آگاهانه رو به ریسک ناآگاهانه انجام میدم
اکثرا پس از تحلیل بازدید کاربران سایتها در کمترین ساعت بازدید سایتها اقدام به بروزرسانی میکنم
البته قبلش میبینم چی میخواد آپدیت بشه و پس از بررسی جوانب اینکار رو میکنم
توصیه میکنم سایرین هم حتما سرورشون رو بروز کنن
بله فرمایش شما کاملا درسته!
اما کاربر موش آزمایشگاهی نیست که بخواهیم روش تست کنیم که با انجام دادن این کار قراره واسه کاربر مشکلی پیش بیاد یا نه!؟ بخاطر همین هم اینجا تاپیک زدم که اگه راهی هست که امنیت کامل داشته باشه از اون روش آپدیت کنم که به نتیجه ای نرسیدم.
اما همچنان دنبال راه مطمئن برای این آپدیت هستم.
mdf092
November 29th, 2010, 21:52
بله دقیقا
قرار هم نیست روی سرور اصلی تست کنیم
گفتم قبل بروز رسانی حتما بررسی میکنم در واقع یه سرور میرور دارم که روی اون تست میکنم و تغییرات رو بعد روی سرور اصلی هم اعمال میکنم
فکر میکنم این یه لایه امنیتی بعد از سرور بک آپ هست تا هر لحظه سرور بخوابه فقط آی.پی عوض میشه تا وقتی که سرور اصلی درست شه
IFACO.Net
November 29th, 2010, 21:54
سعی کنید که تست های یادگیری و ... در سرور هاستینگ اشتراکی انجام ندید تا دچار مشکلات حاد نشید !