PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور های مجازی از ۱۵ کشور در جهان - شروع قیمت ۲۵$ ماهانه

HugeServer
November 28th, 2010, 17:58
با سلام خدمت شما،

بعد از مذاکراتی که انجام شد، تصمیم به این گرفتیم که افر ویژه ای برای این سال قرار بدیم، تا با قدرت بیشتری وارد سال جدید ۲۰۱۱ شویم. به همین جهت سرور های استثنای زیر را برای فروش آماده کردیم.

سرور های افر داده شده، از ۱۵ کشور فعال و مورد استفاده جهان هستند، از جمله :

France, Germany, Itally, Belgium, Spain, Portugal, Poland, England, Finland, Netherlands, Irland, Czeck Republic, Lithuania, Chicago, Washington.

شما دوستان عزیز میتوانید مکان سرور مورد نظر را در هنگام سفارش سرور انتخاب نمایید. بعد از پرداخت هزینه و تایید ان سرور شما تی ۱ - ۶ ساءت آماده خواهد شد و به شما تحویل داده میشه.

در صورت نارضایتی شما میتونید به همراه دلیل تا ۳ روز درخواست برگشت هزینه بدید.

سرور های افر داده شده، تمامی دارای پورت اشتراکی 1Gbit میباشند، و بر روی هر افر یک مقدار مشخص از پورت به صورت گارانتی تعیین شده است، این به این معنی میباشد، در صورتی که شما کمبود پورت داشته باشد، میتونید درخواست خسارات نمایید، و در صورتی که ما نتونیم مشکل رو بر طرف کنیم، شما میتونید هزینه ماه را برگشت بگیرید.

سرور های امریکا دارای پنل ربوت رایگان میباشد، و سرور های اروپا امکان ارایه پنل را ندارند.

Virtual Server - World Special Offer 512MB -
Disk Space : 35 Gb of Hard Drive
Ram : 512Mb of Memory
Data Transfer : 750 Gb
CPU : One Core " E6520 OR Dual-X5450 OR Dual-E5405"
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 50Mbps Guaranteed
IP Address : One For Free
Location : France, Germany, Itally, Belgium, Spain, Portugal, Poland, England, Finland, Netherlands, Irland, Czeck Republic, Lithuania, Chicago, Washington
Free Reboot Panel - ONLY USA VPS

Price : 25$/M Ordet it now (https://www.hugeserver.com/support/cart.php?a=add&pid=116)

Virtual Server - World Special Offer 1024MB -
Disk Space : 75 Gb of Hard Drive
Ram : 1024Mb of Memory
Data Transfer : 1000 Gb
CPU : Two Core " E6520 OR Dual-X5450 OR Dual-E5405"
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 50Mbps Guaranteed
Location : France, Germany, Itally, Belgium, Spain, Portugal, Poland, England, Finland, Netherlands, Irland, Czeck Republic, Lithuania, Chicago, Washington

Price : 35$/M Order it now (https://www.hugeserver.com/support/cart.php?a=add&pid=114)

Virtual Server - World Special Offer 2048MB -
Disk Space : 100 Gb of Hard Drive
Ram : 2048Mb of Memory
Data Transfer : 1500 Gb
CPU : Two Core " E6520 OR Dual-X5450 OR Dual-E5405"
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 100Mbps Guaranteed

Price : 65$/M Order it now (https://www.hugeserver.com/support/cart.php?a=add&pid=115)

قابل توجه میباشد، که هزینه های اضافه در هنگام سفارش گفته میشود.

در صورت وجود هر گونه سوال، درخواست، پیشنهاد میتوانید در همین تیکت ذکر کنید، و یا با پشتیبانی تماس بگیرید.

موفق باشد.

diges
November 28th, 2010, 23:02
سلام پیشتبانی این سایت www.HugeServer.com (http://www.hugeserver.com/) همه به زبان انگلسی هست

نمی شه رنج آی پی ها رو اعلام کنید یا برا من پیام خوصی کندی با تشکر

می خواستم دوتا بگیرم ولی موندم چه جوری پرداخت کنم سایت کلا به صورت انگلسی هست

HugeServer
November 28th, 2010, 23:36
سلام پیشتبانی این سایت www.HugeServer.com (http://www.hugeserver.com/) همه به زبان انگلسی هست

نمی شه رنج آی پی ها رو اعلام کنید یا برا من پیام خوصی کندی با تشکر

می خواستم دوتا بگیرم ولی موندم چه جوری پرداخت کنم سایت کلا به صورت انگلسی هست

با سلام خدمت شما.

برای پرداخت میتونید از Paypal,Moneybookers,AlertPay و برای ایرانیان عزیز بانک سامان ایران.
شما رنج ایپی از کدام کشور رو میخاید؟
لطفا به دپارتمان sales (https://www.hugeserver.com/support/submitticket.php?step=2&deptid=10) تیکت ارسال نمائید.
(زبان فارسی با فونت انگلیسی مشکلی ندارد ولی برای مواقع اضطراری به زبان انگلیسی ارسال نمائید)

باتشکر.

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

15 کشور جهان یا ip ی 15 کشور؟!! :) همش رو دارید از ovh فرانسه میدید... :-|

من همین ها رو با یک سوم قیمت شما و با همون کیفیت میتونم بدم!! /:) نمیدونم چرا شرکت HugeServer جدیدا گرون کرده، خوب اگر دلیلی داره یا سرویس بهتری ارایه می کنید نسبت به قبل، بگید تا ما هم در جریان باشیم!! :)

با سلام،

ما خوشحال هستیم که شما میتونید ارزون تر از ما سرور هارو ارایه بدید. و امیدوار هستیم که سرور هاتون همیشه پر از مشتری باشه. :)

موفق باشید.

REXNET
November 29th, 2010, 00:03
دوست عزیز، مقصود خاصی نداشتم، من سرور ارایه نمیدم ولی میدونم که میشه با قیمت کمتر ارایه کرد... ولی شرکت شما هیچ چیز در مورد گرون کردن سرور ها به ما مشتریان نگفت!! انتظار داشتم از چند وقت پیش که گرون کردید هر دلیلی رو که داشته به ما می گفتید. وگرنه قیمت های شما در کل خوب هستند.

ارادتمند :x

diges
November 29th, 2010, 05:32
سلام دوباره

می شه رنج کلی آی پی برا من پایم خصوصی کنید خیلی مهم هست

با تشکر از زحمات شما

HugeServer
November 29th, 2010, 10:09
سلام دوباره

می شه رنج کلی آی پی برا من پایم خصوصی کنید خیلی مهم هست

با تشکر از زحمات شما

با سلام خدمت شما،

براتون ارسال گردید.

موفق باشید.

m_dg_farari
December 11th, 2010, 00:48
سلام
دوست من ، آیا os میکروتیک هم نصب میکنید؟
اگه آره من یه سرور نیاز دارم که حدود 200 تا آی پی آمریکا میخوام و آی پی از کشور های دیگه هم نیاز دارم... !
در ضمن ، آی پی از کشور های مختلف هست> مثل کار یکه ovh میکنه؟ یا کلا از جاهای مختلف هست؟ یعنی من میتونم روی 1 وی پی اس از 10 نقطه ی جهان آی پی داشته باشم؟
اگه آره لطف کنید بگید تا من برای کارهای بعدی مزاحم بشم... در ضمن من قیمت برام مهم نیست. کیفیت مهمه. :)

HugeServer
December 11th, 2010, 00:59
سلام
دوست من ، آیا os میکروتیک هم نصب میکنید؟
اگه آره من یه سرور نیاز دارم که حدود 200 تا آی پی آمریکا میخوام و آی پی از کشور های دیگه هم نیاز دارم... !
در ضمن ، آی پی از کشور های مختلف هست> مثل کار یکه ovh میکنه؟ یا کلا از جاهای مختلف هست؟ یعنی من میتونم روی 1 وی پی اس از 10 نقطه ی جهان آی پی داشته باشم؟
اگه آره لطف کنید بگید تا من برای کارهای بعدی مزاحم بشم... در ضمن من قیمت برام مهم نیست. کیفیت مهمه. :)

با سلام خدمت شما.
از پست و سوال شما تشکر میکنیم.

۱- متاسفانه ما روی سرور های مجازی ۱۰۰ ای پی ارایه نمیدهم.
۲- خیر هر ای پی فقط از یک کشور میتونه ای پی داشته باشد.

موفق باشید.

m_dg_farari
December 13th, 2010, 00:17
سلام
VPS های کدوم کشورتون به Torrent حساس نیستند؟ لطفا هر کدوم که (به نظر خودتون) پینگ بهتری به ایران دارند ، یکی از آی پی هاشو بفرستید.
هزینه ی پهنای باند اضافه رو هم بفرمایید.
منتظر هستم... :)

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

خوب :) مشکل تورنت رو با پشتیبانی آنلاینتون صحبت کردم :) مثل اینکه سرور های EU و مخصوصا هلند مشکلی ندارند با تورنت. دیتا سنتر هم به من گفتند که جیز خیلی شاقی نیست! ولی چون خودشون ذکر نکردن بنده هم به احترام ایشون ترجیح میدم ذکر نکنم.
فقط آی پی موجود نداشتند که پینگ بگیرم و اینکه هزینه ی پهنای باند اضافه توی آپشن ها ذکر نشده.
یه مورد دیگه اینکه من آخرین باری که میکروتیک کار کردم ، مشکل مولتی یوزر رو داشتم! یعنی از 1 اکانت ، امکان اتصال n یوزر بود! میخوام ببینم که آیا بسته میشه این امکان روی سرورتون؟
ممنون و منتظر هستم :)

TukaNet
December 13th, 2010, 02:31
خوب :) مشکل تورنت رو با پشتیبانی آنلاینتون صحبت کردم :) مثل اینکه سرور های EU و مخصوصا هلند مشکلی ندارند با تورنت. دیتا سنتر هم به من گفتند که جیز خیلی شاقی نیست! ولی چون خودشون ذکر نکردن بنده هم به احترام ایشون ترجیح میدم ذکر نکنم.
فقط آی پی موجود نداشتند که پینگ بگیرم و اینکه هزینه ی پهنای باند اضافه توی آپشن ها ذکر نشده.
یه مورد دیگه اینکه من آخرین باری که میکروتیک کار کردم ، مشکل مولتی یوزر رو داشتم! یعنی از 1 اکانت ، امکان اتصال n یوزر بود! میخوام ببینم که آیا بسته میشه این امکان روی سرورتون؟

با پوزش از استارتر

فکر کنم 20-30 بار بحث شده روی این مورد ...

هیچ دیتاسنتری در اروپا ، آمریکا و کانادا نیست که قادر باشه تورنت یا وارز رو نادیده بگیره .

موفق باشید ! با این بحث ها هم کاربران دیگر رو گمراه نکنید خواهشا !

HugeServer
December 13th, 2010, 06:13
سلام
vps های کدوم کشورتون به torrent حساس نیستند؟ لطفا هر کدوم که (به نظر خودتون) پینگ بهتری به ایران دارند ، یکی از آی پی هاشو بفرستید.
هزینه ی پهنای باند اضافه رو هم بفرمایید.
منتظر هستم... :)

---------- post added at 12:17 am ---------- previous post was at 12:02 am ----------

خوب :) مشکل تورنت رو با پشتیبانی آنلاینتون صحبت کردم :) مثل اینکه سرور های eu و مخصوصا هلند مشکلی ندارند با تورنت. دیتا سنتر هم به من گفتند که جیز خیلی شاقی نیست! ولی چون خودشون ذکر نکردن بنده هم به احترام ایشون ترجیح میدم ذکر نکنم.

با سلام خدمت شما،

۱- سرورهای اروپائی ما با دانلود تورنت هیچ گونه مشکلی ندارند و شما میتونید استفاده نمایید.
۲- در مورد پهنای بند لطفآ با پشتیبانی تماس حاصل فرماید و ذکر کنید چه مقدار پهنای بند میخواهید.
۳- در مورد ای پی تست نیز، لطفآ با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست بدید-

و نکته مهم تر از همه اینکه امکان نسب میکروتیک روی سرور های اروپای نمیباشد، دلیل نیز این میباشد، که دیتاسنتر ovh فرانسه هست، و امکان نسب میکروتیک را ندارند.

موفق باشید.

---------- Post added at 06:13 AM ---------- Previous post was at 06:08 AM ----------

با پوزش از استارتر

هیچ دیتاسنتری در اروپا ، آمریکا و کانادا نیست که قادر باشه تورنت یا وارز رو نادیده بگیره .

با سلام خدمت شما،

هیچ کجای دنیا با تورنت مشکلی ندارند، و تورنت کاملا قانونی میباشد. و استفاده ان آزاد هست. تنها مشکلی هست فایل های دانلود شده هست که مشکل دارند و امکان داره حق کپی رایت داشته باشند. والی با این حساب نیز دانلود فایل ها مشکلی ندارد، و مشکل اصلی و جرم این جور کار ها تنها تکسیر و آپلود این فایل ها میباشد. پس در صورتی که "سید" تورنت رو ببندید که در تنظیمات "utorrent" این گزینه میباشد، هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد آمد.

بنده خودم در یک کشور اروپای زندگی میکنم، و قوانین اروپا آشنایی کامل را دارم.

موفق باشید.

m_dg_farari
December 13th, 2010, 18:20
با پوزش از استارتر

با سلام
جناب هیوج سرور جوابتون رو دادند :) اما من هم میدم
1- اصلا در مورد این که آیا سرویس های ایشان تورنت هست ، نیست ، وارز هست ، نیست و این چیزا به شما هیچ ربطی نداره و تاپیک فروش مال کس دیگه ای هست و درخواست کننده منم و سرویس دهنده کس دیگه ای.
حرفی که من زدم طبق گفته ی پشتیبان آنلاین هیوج سرور بود که فول چت اسکریپت رو دارم ولی نیازی نمیبینم به شما ارائه بدم چون به شما کلا ربطی نداره .
2- کسی که اصلا نمیدونه تورنت چیه! نیازی نیست نظر الکی بندازه ;) البته شرمنده ها! خود من هم هیچ اطلاعی از هیچ چیزی ندارم! برای همین اومدم از خودشون پرسیدم ولی حد اقلش اینه که حرف بیربط نمیزنم و سعی در تخریب یه فروشنده ی دیگه ندارم ;)
3- شما حتی به خودت زحمت ندادی که بخوای از ساپورت این شرکت سوال کنید و فقط فقط جهت تخریب این پست رو زدید! هم خودتون میدونید هم دیگر دوستان.
در کل لطف کنید تخریب نکنید!

HugeServer
December 17th, 2010, 13:31
با سلام خدمت شما،

متاسفانه فعلا ظرفیت کشور‌های فرانسه، هلند، آلمان، پلند پر شده است. و ما انشا‌الله در ساله جدید سرور اضافه خواهیم کرد. در حال حاضر، با سرور‌های دیگر اروپا و همچنین سرور‌های آمریکا در خدمت مشتریان عزیز هستیم.

موفق باشید.