توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطعی شدن سرور ovh
آرکانت
October 6th, 2016, 13:33
درود
دوستان یک سوال دارم
یک سرور اختصاصی از ovh گرفتیم ، سرور های مجییازی که روش روشن کردیم مثلا سرور میکروتیک
بعد از کانفیگ شبکه میکروتیک از طریق کنسول، حالا وقتی میخوایم با وینباکس به سرور وصل بشیم، اول وصل میشه و بعد از چند دقیقه دیسکانکت میشه! اما پینگ تایم به هیچ عنوان تایم اوت نیده
این مشکل برای تمامی سرور های روی این سرور هست! چه لینوکس چه ویندوز
BuyHardware
October 6th, 2016, 16:40
دوست عزیز شما خیلی بسته دارید صحبت میکنید از کابران کسی متوجه مشکل به این روش صحبت کردن نمیشه
اینجا یک انجمن تخصصی هست و کاربران برای حل مشکل شما نیاز به لاگ دارند
devilboy09
October 6th, 2016, 17:37
دسترسی ارسال کنید از طریق تلگرام تا بررسی بشه
k-h
October 6th, 2016, 23:29
درود
به احتمال زیاد مک آدرس کارت شبکه در میکروتیک عوض نشده برید به قسمت interface و در قسمت ether1 اونو ریست مک کنید مشکل برطرف میشه.
تا اونجایی که من متوجه شدم از این صحبت های سر بسته ای که زدین
sssoheil
October 7th, 2016, 01:43
درود
همانطور که همکارمون فرمودند مک ادرس میکروتیک را ریست کنید اگر مشکل حل نشد لاگ های وی ام ویر را بررسی بفرمایید یا دسترسی بدید براتون چک کنیم.
OmidX
October 7th, 2016, 01:57
مک آدرس آی پی ها رو درست جنریت و ست کردید ؟ کارت شبکه رو در vmware از چه نوعی تعریف کردید ؟
از کانفیگ شبکه سرور مجازی ویندوز و لینوکس (خروجی ifconfig -a) و میکروتیک (بخش Quick setup) عکس قرار بدید .
آرکانت
October 7th, 2016, 03:37
درود
از تمامی دوستان ممنون که راهنمایی کردن بعد از بررسی متوجه شدیم که مک آدرس وی پی اس ها همه یکسان بود و مشکل از این بود که با تغییر دادن مک آدرس ها از وی ام ویر مشکل برطرف شد