توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف قسمت انتخاب پول در whmcs
winsent
November 27th, 2010, 23:32
سلام.
برای اینکه بخوام قسمت انتخاب شده در تصویر زیر و کلا پول دلار رو حذف و تومان رو پیش فرض کنم باید چکار کنم؟ به صورتی که هیچوقت کادر انتخاب برای واحد پول ظاهر نشه و واحد پول همیشه تومان باشه:
واحد پول USD ثابت و غیر قابل حذف کردن است. راهش اینه که همین USD رو ویرایش کنید و تبدیلش کنید به "تومان".
موفق باشید :x
با تشکر.
بعد چطوری میشه این کادر انتخاب پول رو حذف کرد؟
یعنی وقتی همین دلار رو تبدیل به تومان کردم دیگه این کادر ظاهر نشه و همیشه همون تومان (دلار تبدیل شده به تومان) به صورت پیش فرض کلیه قیمت ها باشه؟
Masoud.B
November 29th, 2010, 00:57
در صورتی پاک نمیشه که شما فقط یک واحد پول داشته باشید
با تشکر.
بعد چطوری میشه این کادر انتخاب پول رو حذف کرد؟
یعنی وقتی همین دلار رو تبدیل به تومان کردم دیگه این کادر ظاهر نشه و همیشه همون تومان (دلار تبدیل شده به تومان) به صورت پیش فرض کلیه قیمت ها باشه؟
اگر توی Options و بخش Currencies گزینه ای براش وجود نداشته باشه، یاز هم از Template میشه این آیتم رو بکل حذف کرد، در صورت نیاز بیایید یاهو تا براتون انجام بدهم. B-)
damashi
November 30th, 2010, 00:25
دوست عزیزم ممنونم از اینکه زحمت میکشی و جواب پست رو میدی واقعا متشکرم اگر وقت بزارید بگید که دقیقا چطور میشه اینکار رو کرد یا مثلا من گشتم فایلی به این اسم پیدا نکردم ؟ بعدشم سیستم من کد شدس با بیس 64 نمیشه فایلها رو ادیت کرد ؟ برای همونه که دنبال راهی بودم برای اینکه از محیط مدیریت کارم رو راه بندازم . هر کاری هم که گفتی کردم اما واقعا ؟ نمیشه لامسب اخه دقیقا نمیشه فهمید چه مبلغی باید زد که مثلا قیمتی که ما میخوایم در بیاد فرمولی چیزی راهی ؟ اگه هست بهمون بگی متشکر میشم یا چمدونم هر چی خودت فکر میکنی درست تره
REXNET
November 30th, 2010, 00:57
دوست عزیزم ممنونم از اینکه زحمت میکشی و جواب پست رو میدی واقعا متشکرم اگر وقت بزارید بگید که دقیقا چطور میشه اینکار رو کرد یا مثلا من گشتم فایلی به این اسم پیدا نکردم ؟ بعدشم سیستم من کد شدس با بیس 64 نمیشه فایلها رو ادیت کرد ؟ برای همونه که دنبال راهی بودم برای اینکه از محیط مدیریت کارم رو راه بندازم . هر کاری هم که گفتی کردم اما واقعا ؟ نمیشه لامسب اخه دقیقا نمیشه فهمید چه مبلغی باید زد که مثلا قیمتی که ما میخوایم در بیاد فرمولی چیزی راهی ؟ اگه هست بهمون بگی متشکر میشم یا چمدونم هر چی خودت فکر میکنی درست تره
تو یاهو جواب داده شد! ;)
winsent
December 2nd, 2010, 00:29
من وقتی میخوام واحد پول رو پاک کنم این پیغام خطا میاد: http://471128.20upload.net/files/1389/aban2/12912370901.jpg (http://www.20upload.com/) باید چکار کنم؟
tishin
February 9th, 2015, 00:06
تو یاهو جواب داده شد! ;)
اینجا جواب میدادی تا دیگرانم استفاده کنن
- - - Updated - - -
برای من واحد پولاش پاک نمیشه
دکمه حذف داره
ولی حذف نمیشه
تست هم بسازم باقی میمونه