توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا بخریم ؟ مسئله این است !
AhmadTux
November 27th, 2010, 23:26
سلام به تمام دوستان
این اولین پست منه
پدر من در اومد از بس دنبال vps گشتم
آخر سر هم بیشتر برام سوال شد که از کی بگیرم
من الان از parsdev دارم(البته هاست اشتراکی نه vps)
که تقریباً به درجه جنون رسیدم از دست این کیفیت محشرشون
باور ندارید خودتون بتستید http://bizlar.combizlar.com
الان تو فکر اینم که یه vps واسه خودمو مشتریام پیدا کنم که خیالم راحت باشه ازش
یه مدت زد به سرم که برم از iweb بخرم که ماشالله قیمتهاش همه نجومیه
خلاصه لطف کنید و یه vps مناسب برای این بنده ذلیل سراپا تقصیر معرفی کنید که الان شبا خواب ندارم (میدونم که میدونید چی میگم)
فاکتور هایی که برام مهمه
پردازش بالا
سرعت بالا
پشتیبانی خوب
آپ تایم بالا
قیمت مناسب (تا حدود 500 یا 600 میتونم سرمایه گزاری کنم)
و در آخر یه سوال از اون دوستهایی که سرور های خفن دارن
پول این زبون بسته ها رو از کجا جور میکنید ؟
ممنون از همتون
موفق باشید
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
خارجی یا داخلیش هم برام مهم نیست
مهم اون فاکتور هایی هست که عرض کردم خدممتون(:|
mr.he3am
November 27th, 2010, 23:29
سلام
خواستید الان با بنده تماس بگیرید کامل راهنمایی کنم
تا 12 جواب میدم
09385206059
AhmadTux
November 27th, 2010, 23:31
والا خیلی خیلی دلم میخواد بزنگم اما باید یه وام بگیرم پول این تلفن هایی که به Parsdev زدم رو بدم
شما آقایی کن و اینجا راهنمایی کن plz
mr.he3am
November 27th, 2010, 23:32
به این آی دی پی ام بده : sale.vastdata
یا گوکل تالک : vastdata.net@gmail.com
amiri113
November 27th, 2010, 23:33
در خدمتتون هستيم در عصرنت
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی (http://www.asrenet.com)
ميزبان سايت رسمی باشگاه پرسپوليس، سايت آفتاب لاگ، سايت جوان بلاگ، سايت مدارس شاهد اصفهان، سايت دوربين .نت و ....
پول اين زبون بسته ها رو هم از فروش vps به مشتری های خاص بدست مياريم.
در خدمتیم
با کیفیت و پهنای باند ناحدود
پشتیبانی 24 ساعته
AhmadTux
November 27th, 2010, 23:47
دوستان لطفاً تبلیغات نکنید
من بیشتر از 2 ماه که دنبال vps میگردم و اینا قانع کننده نیست
Warez-Host.IR
November 28th, 2010, 00:03
فاکتور هایی که برام مهمه
پردازش بالا
سرعت بالا
پشتیبانی خوب
آپ تایم بالا
قیمت مناسب (تا حدود 500 یا 600 میتونم سرمایه گزاری کنم)
مگر فاكتور ديگه اي هم مانده كه شما بخوايد مهمش كنيد ؟؟
در مورد قيمت 500 يا 600 شما متوجه نشدم چي بود
ساليانه 500 - 600 هزار تومان ؟؟
من خودم وي پي اس نميدم ، براي ديگران پرسيدم
Aria
November 28th, 2010, 00:32
سلام.
در مورد سوال شما که ذکر کردید "پول سرور های قدرتمند رو از کجا میارید" باید عرض کنم که:
هر کس با مقدار سرمایه و سیاست کاری مشخص و یا نا مشخصی وارد این صنعت میشه و افرادی هستند که بدون داشتن تبلیغات بیشترین فروش رو دارند و بیشترین تعداد مشتریان راضی رو دارند!
همینطور سرویس دهندگانی هستند که با سرمایه کافی وارد کار میشن و از جان و مال و آبروی کاربرشون مایه نمیزارند برای کسب تجربه و با سرمایه خودشون یک سرور قدرتمند با امکانات بالا و قیمت بالا خریداری می کنند و با سیاستی که دارند قیمت ها رو برای خودشون کاهش میدند و در نتیجه کیفیت کار رو بالا می برند و هزینه ها رو برای کاربر پایین میارند که این روش اکثر شرکت های بزرگ و موفق خارجی هست که میلیون ها دلار هزینه سرور هاشون هست و ده ها میلیون دلار درامد دارند و در کمتر از 5 سال به این مرحله رسیدند!
با تشکر.
AhmadTux
November 28th, 2010, 00:43
فعلاً تا الان این پارس پک خوب بوده
وقتی با پشتیبان خوش آخلاقش (:65:) حرف میزدم گفت که بهتره از سرور ها اختصاصی استفاده کنید
سرور اختصاصی اقتصادی (http://www.parspack.com/dedicated-servers/economic)
گزینه ششم یعنی Dedicated 06
60.000 x 12 = 720.000
تخفیف: یک ماه رایگان
این بیشتر با جیب همایونی ما جور میاد
به نظر شما چطوره ؟
یه سوال
این سرور اختصاصی کلا دیگه چهار دیواری اختیاری ؟
---
November 28th, 2010, 00:47
مسأله این است که شما باید سخت گیری بیش از حد رو بزارید کنار
منم سرویس های خاص خودم رو دارم که اگه خواستید در خدمتم
a-shams@att.net
09390911001 از 2 بعداز ظهر تا 2 شب
AhmadTux
November 28th, 2010, 00:50
شما سرورات bsd هست ؟
pardishosting
November 28th, 2010, 00:53
شما برای این سایت با اون بازدید ناچیز می خوای سرور مجازی بگیری ؟ من فکر کردم با یک سایت پربازدید طرف هستم!!
---
November 28th, 2010, 00:55
شما سرورات bsd هست ؟
بله من سرور هام بی اس دی هست و اکه خواستید می تونم وی پی اس با سیستم عامل های بی اس دی خدمتتون تحویل بدم البته منیج شده چون در خیلی از موارد مثل لینوکس نیست
2ویژگی هم داره که معروف هست تو بی اس دی ها : قدرت / امنیت
مایل بودید من در خدمتم
AhmadTux
November 28th, 2010, 01:02
شما برای این سایت با اون بازدید ناچیز می خوای سرور مجازی بگیری ؟ من فکر کردم با یک سایت پربازدید طرف هستم!!
الان ناچیزه
و باید قدر دان زحمات پارس دو باشم که اگه ایشون نبود هیچ وقت من به این فلاکت نمیفتادم
1eng.ir
November 28th, 2010, 01:06
من الان از parsdev دارم(البته هاست اشتراکی نه vps)
که تقریباً به درجه جنون رسیدم از دست این کیفیت محشرشون
باور ندارید خودتون بتستید http://bizlar.combizlar.com
تنظیمات اشتباه دیتابیس شما چه ربطی به هاستینگ داره ؟!
شما که نمیتونید یه دیتابیس رو درست تنظیم کنید چطور میخواید از پس مشکلات سرور (مجازی/اختصاصی) بر بیاید ؟!
قبل از خرید فکر کن ببین به چی نیاز داری! بهترین گزینه برای شما هاست اشتراکیست ...
HugeServer
November 28th, 2010, 01:13
شما که نمیتونید یه دیتابیس رو درست تنظیم کنید چطور میخواید از پس مشکلات سرور (مجازی/اختصاصی) بر بیاید ؟!
قبل از خرید فکر کن ببین به چی نیاز داری! بهترین گزینه برای شما هاست اشتراکیست ...
[READ] Unable to connect to MySQL server
این مشکل از MYSQL هست و به تنظیم دیتابیس ایشون ربطی نداره.
به شما توصیه میکنم یک سرور مجازی یا اختصاصی بگیرید(مدریت شده!)
تا مشکلی نداشته باشید.
bestvps
November 28th, 2010, 01:13
در صورت نیاز به VPS میتونید نگاهی هم به قیمت های Best VPS (http://bestvps.ir)
داشته باشید .
سرور مجازی آمریکا و هلند با پورت 1 گیگابیت اشتراکی بین وی پی اس ها
M-Soltani.ir
November 28th, 2010, 01:30
PersianVPS.ir (http://persianvps.ir) :)
AhmadTux
November 28th, 2010, 01:45
یعنی شما خیلی مطمعنید ؟
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server (http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/)
چک کنید ببینید فقط سایت ما مشکل داره یا همه مینالن ؟
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
میگم دوستان نظرتون چیه توی os به جای لینوکس bsd انتخواب کنم؟
یکم سخته اما آیا واقعاً بهتره ؟
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
میگم دوستان نظرتون چیه توی os به جای لینوکس bsd انتخواب کنم؟
یکم سخته اما آیا واقعاً بهتره ؟
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
فعلاً به پیشنهاد دوستان سرور اختصاصی اقتصادی (http://www.parspack.com/dedicated-servers/economic) بهتره با اون Dedicated 06
AhmadTux
November 28th, 2010, 09:37
من هدفم از پست دادن و گرفتن وقت دوستان این بود که بهم یه vps خوب معرفی کنن
اما الان فقط با یه حجم تبلیغاتی روبه روم کرده اند:68:
چه فاکتورهایی رو خود شما وقت انتخواب لحاظ میکنید؟
pardishosting
November 28th, 2010, 10:23
من هدفم از پست دادن و گرفتن وقت دوستان این بود که بهم یه vps خوب معرفی کنن
اما الان فقط با یه حجم تبلیغاتی روبه روم کرده اند:68:
چه فاکتورهایی رو خود شما وقت انتخواب لحاظ میکنید؟
1. توقع دارید اینجا مرکز فروشندگان خدمات میزبانی هر کس کسی دیگه رو به شما معرفی کنه ؟ این شمایید که باید با در نظر گرفتن پارامتر هایی انتخاب صحیح داشته باشید.
پارامتر هایی مثل لینک آپتایم سرور ها ، قیمت ، مجازی ساز ، میزان منابع اخاصاصی و اشتراکی ، و موارد دیگه.
یک نکته ایی هم به شما بگم ، میزبانی هاست اشتراکی خیلی کار پیچیده و سختی هست که هر کس بهخوبی از عهده اش بر نمی آد ، اما فروختن سرور مجازی بسیار راحت تر و کم مسئولیت تر هست ، اون شرکت یا همکارایی که در زمینه هاستینگ موفق تر هستند ، در زمینه سرور مجازی هم قطعا موفق عمل می کنند.
2. شما سایتت اصلا نیاز به سرور مجازی نداره اون پول رو برای سئو و تبلیغ وکارهای دیگه نگهدار ، فعلا یک هاست خوب جوابت رو می ده.
با تشکر
AhmadTux
November 28th, 2010, 10:28
1.
2. شما سایتت اصلا نیاز به سرور مجازی نداره اون پول رو برای سئو و تبلیغ وکارهای دیگه نگهدار ، فعلا یک هاست خوب جوابت رو می ده.
با تشکر
شما چرا گیر دادی به این یه قلم ؟
اینو نمونه دادم
کارهای بیشتری دارم
pardishosting
November 28th, 2010, 10:41
شما چرا گیر دادی به این یه قلم ؟
اینو نمونه دادم
کارهای بیشتری دارم
ادم وقتی رتبه الکسای سایت شما رو می بینه باید خیلی بی انصاف باشه که راهنمایی نکنه ، الان من خودم به شخصه حدود 3 - 4 تا سایت پربازدید رو سرورم هست با ماهی 10 تومان ! حیفم می اد برای اون سایت 500 تومان پول بی زبون رو بریزی تو جیب بعضی از شرکتها .
سرور مجازی خوب داریم ... پردازنده و رم کاملا اختصاصی از ماهی 36000 تومان . با اپتایم شبکه 100 درصد و اپتایم سرور 99.9 (گارانتی)
SabaData
November 28th, 2010, 12:33
نظر من اینه که اگه شا میخوای بدون دردسر به کارت برسی و در مورد سایت هات نگرانی نداشته باشی از هاست اشتراکی استفاده کن (اگه سایت پربازدید دارین با فروشنده قبل از خرید حرف بزنید و به توافق برشید ممکنه کمی بهتون گرونتر بدن ولی مطمئنن ارزشش رو داره)
و یا اینکه اگه میخوایید سرور بگیرید با این هزینه بهتره که کمی هم روش بذارید و سرور اختصاصی بگیرید نه مجازی!
ولی بازم میگم اگه تو زمینه مدیریت سرور اصلا تجربه ندارید فعلا از سرور استفاده نگنید چند وقتی سایتتون رو رو هاست اشتراکی بذارید و یک وی پی اس ارزون بخرید و کار کردن باهاش رو یاد بگیرید و وقتی که کامل یاد گرفتید سایتتون رو ببرید روش.
shamimi
November 28th, 2010, 13:07
www.irhost.org در خدمت شما هستیم
AftabHosting
November 28th, 2010, 15:43
سلام به نظر من شما از یک سرور مجازی مدریت شده استفاده کن و اگر وارز نداری از آمریکا بگیر چون کیفیت و پورت قوی تری دارند و سعی کن ویـ پـ اسـ که می خرید رم اختصاصی و سی پی یو با لا داشته با شه که این به لود سایت شما کمک می کند .
اگر خواستید من در خدمت هستم . :53:
لیست سرور های اختصاصی مجازی از آمریکا (http://portal2.aftabhosting.com/cart.php?gid=1)
saeidj
November 28th, 2010, 16:32
پارس پک به هیچ وجه توصیه نمیشه.
تو انجمن در موردش بحث شده بگرد پیدا می کنی
AhmadTux
November 28th, 2010, 16:42
میشه بگید چرا؟
من چون از اینجا گشتم و پارس پک رو انتخواب کردم !
سرور اختصاصی رو میگید یا vps؟