چگونه میتونیم فایل و فولدر با نام فارسی در دایرکت ادمین ایجاد کنیم ؟
الان ایجاد کردنی خطا میده " invalid" ، برای حل این مورد چیکار میشه کرد ؟
iHSG
October 5th, 2016, 07:37
سلام
به نظر من حتی در سی پنل هم این کار رو نکنید بهتره چون بعد ها موقع انتقال هاست به مشکل می خورید و بودن کسایی که سایتشون فقط فایل های فارسی بوده و پس از یه بار انتقال هاست 100 ها فایل اسم هاشون به حروف چرت و پرت تبدیل شده!
succes
October 5th, 2016, 21:40
سلام
به نظر من حتی در سی پنل هم این کار رو نکنید بهتره چون بعد ها موقع انتقال هاست به مشکل می خورید و بودن کسایی که سایتشون فقط فایل های فارسی بوده و پس از یه بار انتقال هاست 100 ها فایل اسم هاشون به حروف چرت و پرت تبدیل شده!
بله حق با شماست ولی یکی از مشتریان این درخواست رو داره و گفتیم که راه استانداردی نیست ولی پافشاری میکنه که نیاز داره
چه راهی پیشنهاد میکنید
iHSG
October 5th, 2016, 23:20
بله حق با شماست ولی یکی از مشتریان این درخواست رو داره و گفتیم که راه استانداردی نیست ولی پافشاری میکنه که نیاز داره
چه راهی پیشنهاد میکنید
اگه با اسکریپت قراره فایل های فارسی ذخیره بشه به نظرم اگه نام اصلی رو با روش هایی مثل base64 ذخیره کنید بعدش برای نمایش دادن این base64 رو دیکد کنید بهتره یا اینکه می تونید فایل ها رو آیدی بندی کنید و از طریق دیتابیس اسم مربوطه هر آیدی رو نمایش بدید.
ولی اگه برای Store و آرشیو کردن فایل می خوان که به نظرم ذخیره سازی مستقیم فایل با نام فارسی در هاست روش منطقی نیست ایشون نمی تونن فینگلیش فایل هاشون رو ذخیره کنن؟
آخه لینوکس یه بدی نسبت به ویندوز (از نظر من) داره اینه که وقتی فایل هایی رو توش zip یا کلاً فشرده میکنید به صورت پیش فرض (و در حالت تنظیمات کنترل پنل های هاستینگ) علاوه بر خود فایل ها کلی اطلاعات دیگه مثل انکدینگ و حتی سطح دسترسی هاش بر پایه سطح دسترسی های لینوکسی تو فایل zip ذخیره میشه و سر همین موضوع وقتی در سرور جدید اکسترکت میشه احتمال خرابی اندکینگ نام فایل ها هست مگر اینکه طوری فشرده بشه که فقط بایت های فایل ها ذخیره بشه نه هیچ چیز دیگه و موقع اکسترکت هم از همون انکدینگی استفاده بشه که موقع فشرده سازی استفاده شده.معمولاً خیلی از پروژه های متن باز مثل DotNetZip هم در اکسترکت فایل های zip با نام unicode چنین مشکلاتی دارن خودم یه نرم افزار سی شارپی نوشته بودم به هیچ وجه با هیچ انکدینگی نمیشد بعضی فایل های zip با نام فایل های داخلش که فارسی بودن رو با همون نام ها اکسترکت کرد فقط در این زمینه تنها نرم افزاری که دیدم تقریباً تمامی فایل های zip رو (البته با روش های خاص خودش که تحقیق کردم دربارش ظاهراً کلی براش کار شده) نرم افزار 7zip هستش که انکدینگی ندیدم نتونه درست اکسترکت کنه ولی متاسفانه بخش اکسترکت کنترل پنل ها بر اساس این نرم افزار نیست و به صورت اختصاصی هستش سر همین موضوع بار ها هنگام اکسترکت چنین فایل هایی در کنترل پنل ها با مشکل چرت و پرت شدن نام های فایل های unicode داخل فایل zip بودیم.