PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به چند نفر جهت راه اندازی وب سایت با اینده روشن و عالی

sor
October 4th, 2016, 05:43
با سلام و خسته نباشید .

در حال راه اندازی یه مجموعه اموزشی ( مثل همیار وردپرس ، مجید انلاین و ... ) هستیم .

در این سایت قراره آموزش ها ، مطالب و کلاس های فیزیکی و مجازی کاربران شرکت کنند . در همین رو چون این وبسایت رو نمیشه یک نفر راه اندازی کرد نیاز به تعداد از دوستان دارم که بشه باهشون همکاری کرد و در این پروژه بزرگ با ما همکاری داشته باشند و هر کدام یک قسمت از پروژه رو ور داره.

شرایط کلی :

نیاز به دوستانی که
مسلط به طراحی وب سایت حرفه ای
مسلط به طراحی با فتوشاپ و تصویر سازی
مسلط به بهینه سازی و سیو سایت

روند کاری نیز هر شخص یک قسمت از کار رو میگیره و شروع به راه اندازی میکنیم و بعد راه اندازی کامل وارد بحث سود دهی و ... میشم

روند سود دهی به شکل زیر میباشد .
بعد از کامل شدن سایت و بالا اومدن اون ، و گذراندن روند تبلیغ و ... ( حدود 3 الی 6 طبق برسی ها به سود دهی میرسه ) سود بین افرادی که با ما همکاری میکنند تقسیم میشه

حداکثر 4 نفر تو این پروژه میتوانند شرکت کنند و بین افراد نیز قرار داد تهیه میشه و سود به صورت مساوری یا با در نظر گرفتن کاری که قراره انجام بدین تقسیم میشه .

پ.ن : با اسیاتک و ای نتورک در مورد این پروزه صحبت شده و به احتمال 50% در این پروژه همکاری خواهند کرد ( اسیاتک جهت ترافیک رایگان ، ای نتورک هم چهت تبلیغات ارزان تر )

پ.ن 2 : این اطمینان رو به شما میدم ک نهایت بعد 6 ماه رو سود دهی میرسیم . و بعد از اون هر ماه سود بین افراد تقسیم خواهد شد.

سوالی بود میتونید از طریق همین پست یا تلگرام در تماس باشید.

منتظرم شما دوستان عزیز هستیم

پایدار باشید

sor
October 5th, 2016, 02:04
120 بازدید ، بدون یک نفر جهت همکاری !!؟

k-pax
October 5th, 2016, 09:34
با سلام
در مورد
طراحی حرفه ای وب ( مسلط به css . Html . Php . Js ) من میتونم کمکتون کنم !

در تلگارم با من در تماس باشید
@cloudfire_ir

dastrast
October 5th, 2016, 12:37
سلام
در مورد کارهای فتوشاپ هم من میتونم کمکتون کنم

mchteh
October 5th, 2016, 13:25
سلام
در مورد سئو هم من میتونم کمکتون کنم

torkidatir
October 5th, 2016, 14:33
در موقع تقسیم سود هم من می توانم همکاری کنم!:64::)):65:

hamedmj
October 5th, 2016, 15:14
طرح و ایده رو میشه واضح بیان کنید؟

sor
October 6th, 2016, 00:03
پست ویرایش شد ، لطفا مجدد مطالعه کنید و در صورت اوکی بودن . در تماس باشید
یا اگر سوالی بود در خدمتون هستم

sor
October 6th, 2016, 23:29
همچنان منتظر دوستان عزیز

hamedmj
October 6th, 2016, 23:37
برای طراحی سایت و گرافیک امکان همکاری هست ولی هنوز نقاط گنگ زیادی وجود داره
مثلا هزینه تبلیغات؟
دامنه؟
هاستینگ؟
نویسنده؟
اعتمادسازی و...

sazsaz
October 6th, 2016, 23:42
می تونم کمک کنم با هزینه عالی
تلگرام : @dparsaee

sor
October 6th, 2016, 23:43
برای طراحی سایت و گرافیک امکان همکاری هست ولی هنوز نقاط گنگ زیادی وجود داره
مثلا هزینه تبلیغات؟
دامنه؟
هاستینگ؟
نویسنده؟
اعتمادسازی و...

هزینه تبلیغات تغریبا 1-2 میلیون برای شروع در نظر گرفته شده .
دامنه : این مورد هنوز در حال برسی هستیم . حالا از ایده دوستانی که تمایل به همکاری دارند نیز ااستفاده میشه ( دامنه com و ir خواهیم گرفت )
هاستینگ برای شروع از سرویس های خارج استفاده میشه . و بعد یکم پا گرفتن منتقل میشه رو سرور های اسیاتک برای رایگان کردن دانلود و ...
نویسنده نیز تا الان 3 نفر پیدا شده . ( که فکر میکنم فعلا کافیه )

اعتماد سازی نیز ، قرار داد بسته خواهد شد بین ما و شما . و اینکه ما حدود 2 - 3 ساله ک داریم فعالیت میکنیم و خودش یه اعتماد هست . اما برای اعتماد بیشتر قرار داد بسته خواهد شد .

بازم سوالی بود در خدمتتون هستم

- - - Updated - - -

می تونم کمک کنم با هزینه عالی
تلگرام : @dparsaee

لطفا قبل از ارجاع به تلکرام ، شرایط کلی خودتون رو مطرح کنید ...

سپاس از شما

hamedmj
October 6th, 2016, 23:48
هزینه تبلیغات تغریبا 1-2 میلیون برای شروع در نظر گرفته شده .
دامنه : این مورد هنوز در حال برسی هستیم . حالا از ایده دوستانی که تمایل به همکاری دارند نیز ااستفاده میشه ( دامنه com و ir خواهیم گرفت )
هاستینگ برای شروع از سرویس های خارج استفاده میشه . و بعد یکم پا گرفتن منتقل میشه رو سرور های اسیاتک برای رایگان کردن دانلود و ...
نویسنده نیز تا الان 3 نفر پیدا شده . ( که فکر میکنم فعلا کافیه )

اعتماد سازی نیز ، قرار داد بسته خواهد شد بین ما و شما . و اینکه ما حدود 2 - 3 ساله ک داریم فعالیت میکنیم و خودش یه اعتماد هست . اما برای اعتماد بیشتر قرار داد بسته خواهد شد .

بازم سوالی بود در خدمتتون هستم

- - - Updated - - -

لطفا قبل از ارجاع به تلکرام ، شرایط کلی خودتون رو مطرح کنید ...

سپاس از شما

پس با این حساب، تقریبا نفری ۲۵۰ هزار تومان برای تبلیغات، مبلغ نامعلومی برای نویسنده ها و سایر هزینه های جاری برای شروع کار لازم است.
و اینکه، ۴ نفر لازم هست، سه نفر تخصص طراحی سایت و گرافیک و سئو دارند. دقیقا تخصص و فعالیت شما در سایت چیه؟
امیدوارم بابت صریح بودن بنده ناراحت نشده باشید.

sor
October 7th, 2016, 08:12
پس با این حساب، تقریبا نفری ۲۵۰ هزار تومان برای تبلیغات، مبلغ نامعلومی برای نویسنده ها و سایر هزینه های جاری برای شروع کار لازم است.
و اینکه، ۴ نفر لازم هست، سه نفر تخصص طراحی سایت و گرافیک و سئو دارند. دقیقا تخصص و فعالیت شما در سایت چیه؟
امیدوارم بابت صریح بودن بنده ناراحت نشده باشید.

بله تغریبا ، همین موارد هست.

تخصص خود بنده در زمینه طراحی وب و گرافیک هست . اما به دلیل اینکه وقت کافی وجود نداره . از این مرجله جدا شدم .
بنده بیشتر هزینه های راه اندازی رو میخوام ساپورت کنم و همچنین مدیریت تیم و رابط عمومی .

چون قراره پروژه بزرگی بشه . در حال حاظر در حال صحبت با چند آموزشگاه برگذار کننده کلاس های مجازی و فیزیکی هستم که یه همکاری بلند مدت باهاشون داشته باشیم .

webhosts
October 7th, 2016, 09:54
سلام دوست عزیز
من نمی خواهم همکاری کنم فقط چند مورد را خدمتتان عرض می کنم.

وب سایت های آموزشی خیلی زیاد هست و کارتون کمی سخت میشه. البته زیاد بودن سایت های آموزشی دلیل نمیشه که شما موفق نشید...

شما سایت faranesh.com را دیدید؟ این توی شتاب دهنده آواتک هست. مدت زیادی هست فعالیت میکنه و فوق العاده قوی هست. به نظرم یکی از اصلی ترین رقیب شما همین سایت هست...

به هر حال امیدوارم موفق باشید ، مخصوصاً اینکه کار آموزشی می خواید انجام بدید.

sor
October 7th, 2016, 10:30
سلام دوست عزیز
من نمی خواهم همکاری کنم فقط چند مورد را خدمتتان عرض می کنم.

وب سایت های آموزشی خیلی زیاد هست و کارتون کمی سخت میشه. البته زیاد بودن سایت های آموزشی دلیل نمیشه که شما موفق نشید...

شما سایت faranesh.com را دیدید؟ این توی شتاب دهنده آواتک هست. مدت زیادی هست فعالیت میکنه و فوق العاده قوی هست. به نظرم یکی از اصلی ترین رقیب شما همین سایت هست...

به هر حال امیدوارم موفق باشید ، مخصوصاً اینکه کار آموزشی می خواید انجام بدید.

ممنون بابات نظرتون .
بله اشنا هستم باهاشون . از نظر قوی بود شکی درش نیست . اما اون فقط یک سایت اموزش انلاین هست . اما تو سیستم ما فقط ی بخش از کارمون اموزش انلاین هست ! البته با فرانش ی مقدار تفاوت داره . چون بعد اموزش مدرک نیز صادر خواهد شد + وارد بازار کار و استخدام ( البته تو فاز دوم پروژه هستن این برنامه ها )

iHSG
October 7th, 2016, 10:42
ممنون بابات نظرتون .
بله اشنا هستم باهاشون . از نظر قوی بود شکی درش نیست . اما اون فقط یک سایت اموزش انلاین هست . اما تو سیستم ما فقط ی بخش از کارمون اموزش انلاین هست ! البته با فرانش ی مقدار تفاوت داره . چون بعد اموزش مدرک نیز صادر خواهد شد + وارد بازار کار و استخدام ( البته تو فاز دوم پروژه هستن این برنامه ها )

جسارته ولی حتی مدرک بین المللی کلاس های معروف کامپیوتر تو ایران هم هیچ شرکت ایرانی قبول نداره چه برسه به مدرک سایت ها :d حالا شاید اگه سایت microsoft.com به ایرانی ها مدرک میداد اون موقع به خاطر تعصب ایرانی ها به مایکروسافت هم شده یکم قبول داشتن اما سایر سایت ها خصوصاً ایرانی ها امیدی به قبول داشتن مدارکشون نیست.قبول داشتن هم منظورم غیر معتبر بودن نیست نه ممکنه مدرک شما در 100 تا کشور معتبر باشه اما تو ایران هر جا بری استخدام بشی باید لیسانس و فوق لیسانس دانشگاهی داشته باشی تازه اونم دانشگاه دولتی ها در ارجعیت هستن چون می دونن معمولاً کسایی که سطح دانش پایین تری دارن تو دانشگاه دولتی قبول نمیشن و مجبورن برن خصوصی.

sor
October 7th, 2016, 11:37
جسارته ولی حتی مدرک بین المللی کلاس های معروف کامپیوتر تو ایران هم هیچ شرکت ایرانی قبول نداره چه برسه به مدرک سایت ها :d حالا شاید اگه سایت microsoft.com به ایرانی ها مدرک میداد اون موقع به خاطر تعصب ایرانی ها به مایکروسافت هم شده یکم قبول داشتن اما سایر سایت ها خصوصاً ایرانی ها امیدی به قبول داشتن مدارکشون نیست.قبول داشتن هم منظورم غیر معتبر بودن نیست نه ممکنه مدرک شما در 100 تا کشور معتبر باشه اما تو ایران هر جا بری استخدام بشی باید لیسانس و فوق لیسانس دانشگاهی داشته باشی تازه اونم دانشگاه دولتی ها در ارجعیت هستن چون می دونن معمولاً کسایی که سطح دانش پایین تری دارن تو دانشگاه دولتی قبول نمیشن و مجبورن برن خصوصی.

فکر اونجاش رو هم کردیمه .

شما بخوایین حساب کنید مدرک دانشگاه صنعت شریف هم هیچ ارزشی نداره :) ( نمونه اش فراونه اطرافم )
مدرک توی ایران هیچ ارزشی نداره و فقط دانش هست .

نمیخوام وارد جزییات بشم . لطفا دوستان غیر از موارد خواسته شده ، پست ندن ، که تایپ به بی راحهه بره .

ممنون

- - - Updated - - -

فکر اونجاش رو هم کردیمه .

شما بخوایین حساب کنید مدرک دانشگاه صنعت شریف هم هیچ ارزشی نداره :) ( نمونه اش فراونه اطرافم )
مدرک توی ایران هیچ ارزشی نداره و فقط دانش هست .

نمیخوام وارد جزییات بشم . لطفا دوستان غیر از موارد خواسته شده ، پست ندن ، که تایپ به بی راحهه بره .

ممنون

sor
October 12th, 2016, 07:12
همچنان منتظر دیگر دوستان هستیم