توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای بهینه سازی قالب
alirad
October 4th, 2016, 05:29
دوستان قالب سایت من فروشگاهیه و با ایجاد محصول در ووکامرس اون محصول به صفحه اصلی اضافه میشه.و صفحه اصلی فقط محصولات رو نشون میده.چند تا سوال برام پیش اومده
1-صفحه اصلی تگ h1 نداره.چه کدیرو باید اضافه کنم؟
2-صفحه اصلی تگ h2 هم نداره اگه بخوام عنوان محصولات که به صفحه اصلی اضافه میشه بره داخل تگ h2 چه کدیرو اضافه کنم؟
3-اگه تگ h2 رو به شکلی که خواستم اضافه کنم اون وقت بر فرض 20 تا محصول اضافه کنم 20 تا عنوان h2 خواهم داشت.این برای
سئو ضرر نداره؟
4-یه کدهم میخوام که همه ی لینک های موجود در فقط صفحه اصلی چه لینک داخلی و چه خارجی رو در تب جدید باز کنه
5-این سایتو واسه تمرین باز کردم یعنی سایت اصلی نیست و واسه تسلط روی وردپرس هست.بعدا میتونم این کدهایی که شما به من میدین رو روی سایت اصلی بذارم؟یا کد های اون به تناسب پلاگین های به کار رفته و ... فرق میکنه؟البته قالب سایت اصلیم با این یکییه.
لطفا آدرس قرار دهید این کد که به تنهایی نمایش داده نمی شه ؟
هزار تا افزونه ممکنه تداخل داشته باشه
alirad
October 4th, 2016, 14:38
لطفا آدرس قرار دهید این کد که به تنهایی نمایش داده نمی شه ؟
هزار تا افزونه ممکنه تداخل داشته باشه
منظورتون آدرس سایت هست یا دسترسی بدم؟
این آدرس سایت ketabi.see5.ir
خیلی ممنون
alirad
October 5th, 2016, 14:53
ذوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
alirad
October 8th, 2016, 23:03
دوستان سوال من سخته که کسی جواب نمیده یا سوال مسخره ای هست که کسی جواب نمیده؟
kiava
October 8th, 2016, 23:11
میتونید این کد رو بزارید تو قالبتون مثلا
داخل index.php
<div style="display:none">
<h1>
متن هاتون
</h1>
</div>
این یک ترفند سئو هست که خود بنده انجام میدم و اینکه این کار باعث میشه تگ های h1 یا هرچیزی داخلش از نظر دید کاربر مخفی باشه ولی از نظر ربات های برسی کننده سایت دیده بشه
- - - Updated - - -
سوالی هم دارید میتونید از ایمیل که در زیر امضا بنده هست در ارتباط باشید و سریعتر پاسخ دریافت کنید تو زمینه سئو
alirad
October 8th, 2016, 23:22
میتونید این کد رو بزارید تو قالبتون مثلا
داخل index.php
<div style="display:none">
<h1>
متن هاتون
</h1>
</div>
این یک ترفند سئو هست که خود بنده انجام میدم و اینکه این کار باعث میشه تگ های h1 یا هرچیزی داخلش از نظر دید کاربر مخفی باشه ولی از نظر ربات های برسی کننده سایت دیده بشه
- - - Updated - - -
سوالی هم دارید میتونید از ایمیل که در زیر امضا بنده هست در ارتباط باشید و سریعتر پاسخ دریافت کنید تو زمینه سئو
بازم ممنون
دوستان دیگه تو رو خدا اگه کسی بلده جواب بده پست اولو بخونید 5 تا سوال پرسیدم
متاسفانه کدنویسی بلد نیستم کارای سایتم عقب میفته الان یه هفته است منتظرم یکی بیاد اینجا جواب بده
اگه مشکل این هست که سوالم باعث میشه پاسخ دهنده بیش از حد اطلاعاتشو قرار بده بفرمایید تا توی تاپیک درخواست ها مشکلمو مطرح کنم تا هزینشم تقذیم کنم
Rezash
October 8th, 2016, 23:27
دوستان قالب سایت من فروشگاهیه و با ایجاد محصول در ووکامرس اون محصول به صفحه اصلی اضافه میشه.و صفحه اصلی فقط محصولات رو نشون میده.چند تا سوال برام پیش اومده
2-صفحه اصلی تگ h2 هم نداره اگه بخوام عنوان محصولات که به صفحه اصلی اضافه میشه بره داخل تگ h2 چه کدیرو اضافه کنم؟
3-اگه تگ h2 رو به شکلی که خواستم اضافه کنم اون وقت بر فرض 20 تا محصول اضافه کنم 20 تا عنوان h2 خواهم داشت.این برای
سئو ضرر نداره؟
4-یه کدهم میخوام که همه ی لینک های موجود در فقط صفحه اصلی چه لینک داخلی و چه خارجی رو در تب جدید باز کنه
5-این سایتو واسه تمرین باز کردم یعنی سایت اصلی نیست و واسه تسلط روی وردپرس هست.بعدا میتونم این کدهایی که شما به من میدین رو روی سایت اصلی بذارم؟یا کد های اون به تناسب پلاگین های به کار رفته و ... فرق میکنه؟البته قالب سایت اصلیم با این یکییه.
مورد سوم نه فکر نکنم تگ های h1 الی h6 تاثیر منفی داشته باشه تاحالا با این مشکل دچار نشدم
اگر میخواید تمامی محصولات تایتلشون h2 باشن باید قالبتون ویرایش بشه
و برای نیوتب باید تارگت رو زیر بزارید
سئو ضرر نداره؟
2. کد نمایش محصول در فایلی که دادید نیست
به صورت template از یک فایل دیگه لود میشه
۳. حداکثر سعی کنید ۱۰ تا در هر صفحه داشته باشید. اگر همه عنوان ها در یک رده و رتبه ۲ هستند مشکلی نیست. ولی اگر h2 استفاده میکنید حتما h1 در صفحه داشته باشید.
۴. در فایل قالب صفحه اصلی اینو بزارید :
<base target="_blank">
5. خیر تفاوت خاصی نیست
alirad
October 8th, 2016, 23:46
سلام
1.
<h1><?php the_title();?></h1>
آقا ممنون این کدرو من گذاشتم اما عنوان صفحه اصلی داخل تگ تایتل رفت ولی داخل تگ h1 نرفت.باید کدو جای خاصی از فایل index.php بذارم؟
- - - Updated - - -
2. کد نمایش محصول در فایلی که دادید نیست
به صورت template از یک فایل دیگه لود میشه
۳. حداکثر سعی کنید ۱۰ تا در هر صفحه داشته باشید. اگر همه عنوان ها در یک رده و رتبه ۲ هستند مشکلی نیست. ولی اگر h2 استفاده میکنید حتما h1 در صفحه داشته باشید.
۴. در فایل قالب صفحه اصلی اینو بزارید :
<base target="_blank">
5. خیر تفاوت خاصی نیست
واقعا ممنون از راهنماییتون
برای حل شدن مورد 2 فایل دیگه ای نیاز هست؟این لیست فایل ها کدومو اینجا بذارم؟ممنون
33731
sazsaz
October 9th, 2016, 00:38
تلاش کنید از تگ h1 فقط یکبار استفاده کنید
از تگ h2 کمتر از 4 بار استفاده کنید
از تگ h3 کمتر از 9 بار استفاده کنید
وووو
صفحه اصلی تگ h2 نداره اگه بخوام عنوان محصولات که به صفحه اصلی اضافه میشه بره داخل تگ h2 چه کدیرو اضافه کنم؟
این فایل index.php (http://www.uplooder.net/files/7e91daf40f7ee620ce32592e6af52e07/index.txt.html)
این آدرس ketabi.see5.ir
فایل دیگه ای از قالب نیاز هست؟بفرمایید اینجا بذارم