توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت
sami-00
October 3rd, 2016, 17:02
سلام یک سایتی داریم که با پی اچ پی نوشته شده یکمی مونده کارش تا کامل بشه متاسفانه طراحمون ایران نیستش رفته به دلیل مشکلات کاری
خواسته ها فرد مورد اطمینان و در دسترسی همیشه
برنامه نویسی اندرویدش مونده
برنامه نویسی ios هم مونده
مشکل مالی نداریم تلگرام
azarangit@
هرکی پیشنهاد و قیمت و نمونه کاری داره ارسال کنه همکاری دائمی هست نه فقط یک بار نیاز به اپدیت همیشگی و رفع موارد مشکلات سایت هستش زمان زیاد نداریم چون خیلی وقته منتظریم
از دوستان خواهش میکنم همکاری کنند افر الکی ندن ممنونم وقت چک کردن انجمن نیست بخاطر مشغله زیاد فقط تلگرام پاسخگو هستم
باتشکر مهدوی
kiava
October 6th, 2016, 01:56
باید بفرمایید چی میخواید طراحی سایت یا برنامه نویسی اندروید و...؟
دوستان ممکنه سردرگم باشند
sami-00
October 7th, 2016, 14:14
ای دی تلگرام دارید؟
- - - Updated - - -
سایتی داریم که تکمیل نشده و یکسری ایراد داده php
برنامه نویسی اندورید براش میخوام و ios
sazsaz
October 7th, 2016, 15:07
الان چند روز این تاپیک را می بینم و خدایی نمی دونم چی می خوای کار برنامه نویسی باشه در خدمتم
این تلگرام بنده
تلگرام : @dparsaee
sami-00
October 9th, 2016, 10:56
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
toltek
October 9th, 2016, 16:32
با سلام
یه نکته رو عرض کنم دوست عزیز. شما برای این کارها چون کل هزینه رو انجام دادید پس زیاد نمیخواهید بابت بقیه ی پروژه خرج کنید. و چون دوستان توی انی جور پروژه ها کم پول هست و کلی مشکل پس خیلی به ندرت پیش میاد که اینجور کارهارو قبول کنن
یعنی اگر برای کل پروژه 5 تومن گذاشته باشید کنار مطمئناً با حرفایی که زدید 70% پول رو هزینه کردید و هنوز تموم نشده و منه برنامه نویس نمیام به خاطر مبلغ کم کلی دردسر پروژه رو بکشم و یکسال هم به خاطر اون پول بخوام پشتیبانی بدم!
من جای شما بودم یا پروژه رو از صفر شروع میکردم یا ریز خواسته هاتون رو بنویسید و مبلغ مدنظرتون رو هم بگید. اینجوری فکر کنم بهتون پیشنهاد بشه
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
sami-00
October 9th, 2016, 16:55
نه اتفاقا هزینه اونجوری که گفتید نیست منم خودم دستم توی کاره فقط فرد مسلط و با تجربه میخوام که همه این خواسته ها رو انجام بده
فقط تکمیل پروژه مهمه و رضایت طرفین
toltek
October 9th, 2016, 18:52
با سلام
پیشنهاد می کنم توی استارتر تاپیک این موضوع رو بفرمایید و مشخص کنید دقیقاً چه انتظاراتی دارید و چه مواردی مونده. ترجیحاً نمونه آنلاین لینک بگذارید
sami-00
October 10th, 2016, 01:00
چشم در اسراع وقت انجامش میدم ممنونم خودتون توی زمینه اندروید وios کار نمیکنید ?
toltek
October 10th, 2016, 03:32
با سلام
قصدم جسارت به تاپیکتون نبود فقط راهنمایی بود
بنده و تیمم فقط وب اپلیکیشن کار می کنیم. دات نت / پی اچ پی / گرافیک اختصاصی وب
اگر تو این زمینه ها کاری داشتید در خدمتتون هستم
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
sami-00
October 14th, 2016, 11:30
سلام مجدد دوستان کسی هنوز برای همکاری برای اپ اندروید و ios پیدا نشده
اگر کسی هستش ممنون میشم در تلگرام ما با ما در تماس باشن
azarangit@
sami-00
October 30th, 2016, 23:55
سلام هنوز کسی پیدا نشده برای همکاری راستی سایت با این فریم ورک پی اچ پی طراحی شده
http://cakephp.org
منتظرم ممنونم
azarangit@ تلگرام من
sami-00
November 6th, 2016, 22:40
سلام یک سایتی داریم که با http://cakephp.org (http://cakephp.org/)
نوشته شده یکمی مونده کارش تا کامل بشه متاسفانه طراحمون ایران نیستش رفته به دلیل مشکلات کاری
خواسته ها فرد مورد اطمینان و در دسترسی همیشه
برنامه نویسی اندرویدش مونده
برنامه نویسی ios هم مونده
مشکل مالی نداریم تلگرام
azarangit@
هرکی پیشنهاد و قیمت و نمونه کاری داره ارسال کنه همکاری دائمی هست نه فقط یک بار نیاز به اپدیت همیشگی و رفع موارد مشکلات سایت هستش زمان زیاد نداریم چون خیلی وقته منتظریم
از دوستان خواهش میکنم همکاری کنند افر الکی ندن ممنونم وقت چک کردن انجمن نیست بخاطر مشغله زیاد فقط تلگرام پاسخگو هستم
باتشکر مهدوی