ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ساخت خودکار ریسلر

Gamecock1
October 1st, 2016, 22:10
وقتی ریسلر اتوماتیک ساخته میشه، محدودیت های زیادی داره.

از جمله اینکه نمیشه باهاش اکانت ساخت و باید هردفعه با root به whm وصل شد و تیک های مجوزها رو برای اکانتی که تازه اتوماتیک ساخته شده زد.

دسترسی روت سرور رو هم به whmcs دادم.

پکیج ها هم از قبل ساخته شده.

چیکار باید کرد؟

OmizbanCo
October 1st, 2016, 23:07
وقتی ریسلر اتوماتیک ساخته میشه، محدودیت های زیادی داره.

از جمله اینکه نمیشه باهاش اکانت ساخت و باید هردفعه با root به whm وصل شد و تیک های مجوزها رو برای اکانتی که تازه اتوماتیک ساخته شده زد.

دسترسی روت سرور رو هم به whmcs دادم.

پکیج ها هم از قبل ساخته شده.

چیکار باید کرد؟

سلام و درود

تنظیمات تعداد اکانت رو درست وارد میکنید ؟

Gamecock1
October 2nd, 2016, 00:37
سلام و درود

تنظیمات تعداد اکانت رو درست وارد میکنید ؟

بله تعداد اکانت رو هم وارد میکنم ولی بازم همونطوریه.

این عکس یکی از ریسلرهایی هست که به صورت اتوماتیک ساخته میشه. همونطور که میبینید نه list accounts هست و نه create a new account

ورژن من whmcs 6.3.1 null هست

33661

OmizbanCo
October 2nd, 2016, 12:34
بله تعداد اکانت رو هم وارد میکنم ولی بازم همونطوریه.

این عکس یکی از ریسلرهایی هست که به صورت اتوماتیک ساخته میشه. همونطور که میبینید نه list accounts هست و نه create a new account

ورژن من whmcs 6.3.1 null هست

33661

منظور بنده وقتی هست پکیج رو داخل whmcs میسازید آیا وارد میکنید تعداد اکانت ها و منابع رو ؟

Gamecock1
October 2nd, 2016, 14:25
منظور بنده وقتی هست پکیج رو داخل whmcs میسازید آیا وارد میکنید تعداد اکانت ها و منابع رو ؟

بله.

نمونه یکی از اکانت هایی که در بخش محصولات حساب ریسلری whmcs ساخته شده:

33665

اون تیک ها یه بار همه رو برداشتم و منابع رو نامحدود گذاشتم و دوباره امتحان کردم. ولی فرقی نکرد و همونجوری بود

OmizbanCo
October 2nd, 2016, 14:44
WHM Package Name رو خالی بگذارید مجددا تست کنید
یا از WHM پکیج رسیلر بسازید و فقط نامش رو در قسمت WHM Package Name قرار دهید و بقیه قسمت هارو خالی قرار بدید پس از انجام کار نتیجه رو اعلام کنید

Gamecock1
October 2nd, 2016, 14:55
WHM Package Name رو خالی بگذارید مجددا تست کنید
یا از WHM پکیج رسیلر بسازید و فقط نامش رو در قسمت WHM Package Name قرار دهید و بقیه قسمت هارو خالی قرار بدید پس از انجام کار نتیجه رو اعلام کنید

هردو مورد رو امتحان کردم. باز هم همونطور بود

OmizbanCo
October 2nd, 2016, 15:00
در تماس باشید در تلگرام تا بررسی کنم