PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لود نشدن سایت

unforgiven747
September 30th, 2016, 21:14
سلام دوستان
از روزوب یک هاست گرفتیم اما مدتی هست که وقتی آدرس وب سایت رو میزنم سایت باز نمیشه و در نوار ابزار مرورگر مرتب waiting for www.***.com (http://www.xxx.com) رو نشون میده و سایت لود نمیشه الان از صبح تا حالا وضع به همین شکل هست و در هفته های اخیر این مشکل زیاد به وجود میاد . ping هم که میگیرم همه چیز درست هست . حتی میل سرور هم کار میکنه .با ف**تر شکن و بدون لون هم همین وضعه . با ابزار هایی که داون بودن وب سایت رو هم نشون میدن تست کردم اما داون نیست. جالب هست وقتی این شکلی میشه سایت خود روز وب هم دقیقا همین شکلی هست و لود نمیشه . مشکل از چی هست دوستان ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

aminlord96
September 30th, 2016, 23:01
سلام.
Ip شما در نمایندگی به دلایلی متعددی بلاک شده.
می تونید ip تون رو در تیکت به مدیر هاستینگ بفرستید تا شما را آنبلاک کنه.

unforgiven747
October 1st, 2016, 10:08
ممنون از پاسختون بعید میدونم چون با فی**ر شکن هم امتحان کردم سایت رو لود نمیکرد . اگر IP بلاک شده بود الان پس چرا سایت ما لود می شه بدون هیچ کاری اما تو ی ساعت هایی به صورت مداوم سایت لود نمیشه ؟؟ الان با hosttracker هم نشون میده سایت up بوده بدون مشکل این دیگه عجیبه !!! اساتید با تجربه راهنمایی بیشتر لطفا

dastrast
October 1st, 2016, 10:45
ممنون از پاسختون بعید میدونم چون با فی**ر شکن هم امتحان کردم سایت رو لود نمیکرد . اگر IP بلاک شده بود الان پس چرا سایت ما لود می شه بدون هیچ کاری اما تو ی ساعت هایی به صورت مداوم سایت لود نمیشه ؟؟ الان با hosttracker هم نشون میده سایت up بوده بدون مشکل این دیگه عجیبه !!! اساتید با تجربه راهنمایی بیشتر لطفا

یه بار واسه من همچین مشکلی به وجود اومد رفتم mod_security رو خاموش کردم درست شد

unforgiven747
October 1st, 2016, 10:58
دوست عزیز
mod_security داخل cpanel هست و خودم میتونم غیر فعالش کنم یا باید بگم برام غیرفعالش کنن ؟ ضمنا اینطور که از اسمش معلمومه حالت امنیته اگر غیر فعال بشه مشکلی مثل هک سایت یا حملات ... رو سایت انجام نمیشه و وضع رو بدتر نمیکنه ؟

dastrast
October 1st, 2016, 11:02
دوست عزیز
mod_security داخل cpanel هست و خودم میتونم غیر فعالش کنم یا باید بگم برام غیرفعالش کنن ؟ ضمنا اینطور که از اسمش معلمومه حالت امنیته اگر غیر فعال بشه مشکلی مثل هک سایت یا حملات ... رو سایت انجام نمیشه و وضع رو بدتر نمیکنه ؟

بله تو سی پنله و خودتون میتونید غیر فعالش کنید
والا من که هنوز هک نشدم خداروشکر

- - - Updated - - -

در قسمت Iptable باید IP شما رو از حالت deny block در بیارن آی پی شما بلاک شده .

موفق باشید .
طراحی سایت در تبریز (http://payasite.ir/tabriz)

دوست عزیز ایشون دارن میگن با چیزشکن هم لود نمیشه پس نمیتونه از این باشه

unforgiven747
October 1st, 2016, 11:14
ممنون از پاسختون - تست میکنم ببینم چطور میشه - الان که سایت به حالت عادی داره بالا میاد بدون مشکل باید اون موقع که نمیاد تغییرش بدم .
دقیقا
چون اگر بلاک باشه - نمیشه چند ساعت و چند روز بلاک باشه و چند ساعت یا چند روز بلاک نباشه .