PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید مستقیم هاست خارجی

seyyed_ahmad
September 30th, 2016, 16:30
با درود و خسته نباشید ....
لطفا علت و دلیل اینکه چرا هاست خارجی میخوام و چرا از شرکتهای ایرانی نمیگیرم یا نمایندشون فلانیه رو نپرسید ...
نیاز به ده یا ۱۵ گیگ هاست سی پنل خارجی ترجیحا اروپا مثل هتزنر لیزوب ای یو کی هاست و .... هستم که توسط خود دوستان خریداری بشه و ما هزینه رو تقدیمشون کنیم ...
فوری هم نیاز هست ....
sms.bartarhost
September 30th, 2016, 16:33
لطفا علت و دلیل اینکه چرا هاست خارجی میخوام و چرا از شرکتهای ایرانی نمیگیرم یا نمایندشون فلانیه رو نپرسید ...
نیاز به ده یا ۱۵ گیگ هاست سی پنل خارجی ترجیحا اروپا مثل هتزنر لیزوب ای یو کی هاست و .... هستم که توسط خود دوستان خریداری بشه و ما هزینه رو تقدیمشون کنیم ...
فوری هم نیاز هست ....
میتونیم براتون خرید کنیم

- - - Updated - - -

فوری هم نیاز هست ....
میتونیم براتون خرید کنیم

dc.saeed
September 30th, 2016, 16:37
با درود و خسته نباشید .... لطفا علت و دلیل اینکه چرا هاست خارجی میخوام و چرا از شرکتهای ایرانی نمیگیرم یا نمایندشون فلانیه رو نپرسید ... نیاز به ده یا ۱۵ گیگ هاست سی پنل خارجی ترجیحا اروپا مثل هتزنر لیزوب ای یو کی هاست و .... هستم که توسط خود دوستان خریداری بشه و ما هزینه رو تقدیمشون کنیم ... فوری هم نیاز هست .... تشکر

سلام و احترام

امکان خرید وجود دارد

در تماس باشید

اطلاعات تماس در امضا

seyyed_ahmad
September 30th, 2016, 17:41
با تشکر از دوستان حل شد .....