توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد htaccess
alirad
September 29th, 2016, 20:59
ذوستان من مطلبی خوندم که نوشته بود هیچ وقت فایل htaccess که در ریشه وردپرس هست ویرایش نکنید و به جای اون یه htaces در پوشه wp-admin بسازید و کدهارو توی اون بریزید.توی همون مطلب کدهای کاربردی گذاشته بود که واسه 2تا از اونا نوشته بود استثنا باید بریزیم توی فایل htaces که توی ریشه وردپرس هست.حالا من 4 تا سوال دارم:
1-ریشه وردپرس منظورش کجاست؟(دایرکت ادمین)
2-چرا نباید فایل htaces ریشه رو ویرایش کرد؟
3-من بخوام چندتا کد رو وارد کنم باید کدا رو پشت سر هم وارد کنم؟یا یه خط فاصله بدم؟
4-اگه بهتر اینه که دوباره فایل htacec توی wp-admin بسازم.از کجا تشخیص بدم چه کدی رو توی فایل ریشه بریزم و چه کدیو توی wp-admin ؟
ممنون
iHSG
September 29th, 2016, 21:09
سلام
شما در هر پوشه ای دستورات htaccess. قرار بدید فقط به اون پوشه و زیر پوشه هاش اعمال میشه.
یعنی وقتی مثل ایشون به اصطلاح میگن در ریشه یا Root (یعنی منظور در کنار فایل های اصلی وردپرس در public_html) دستورات htaccess. مورد نظر اون آموزشی که گفتید رو نذارید چون نمی خواستن این دستورات روی خود پوشه پیش فرض وردپرس و سایر پوشه های اصلی مثل wp-includes اعمال بشه و فقط به پوشه wp-admin و زیر پوشه هاش اعمال بشه.از نظر من این در صورتی درسته که مثلاً شما بخواین دستوراتی برای محدود سازی همین پوشه wp-admin بذارید (مثل محدود سازی دسترسی IP های مجاز یا رمز گذاشتن روی این پوشه و...) اما وقتی بحث امنیت کل سایت وسطه بهتره داخل فایل htaccess. همون ریشه (داخل public_html) قرار بدید نه htaccess داخل wp-admin.
ViraHost.com
September 29th, 2016, 21:11
سلام
ریشه همون روت دایرکتوری هست، مشکلی برای ویرایش فایل htaccess به وجود نمیاد.فقط بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت می شه که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور هست.
به عنوان مثال کد زير، مخاطب را در صورت مواجه شدن با خطاي 404، به صفحه notfound.html ارجاع ميدهد:
ErrorDocument 404 /notfound.html
alirad
September 29th, 2016, 21:21
سلام
شما در هر پوشه ای دستورات htaccess. قرار بدید فقط به اون پوشه و زیر پوشه هاش اعمال میشه.
یعنی وقتی مثل ایشون به اصطلاح میگن در ریشه یا Root (یعنی منظور در کنار فایل های اصلی وردپرس در public_html) دستورات htaccess. مورد نظر اون آموزشی که گفتید رو نذارید چون نمی خواستن این دستورات روی خود پوشه پیش فرض وردپرس و سایر پوشه های اصلی مثل wp-includes اعمال بشه و فقط به پوشه wp-admin و زیر پوشه هاش اعمال بشه.از نظر من این در صورتی درسته که مثلاً شما بخواین دستوراتی برای محدود سازی همین پوشه wp-admin بذارید (مثل محدود سازی دسترسی IP های مجاز یا رمز گذاشتن روی این پوشه و...) اما وقتی بحث امنیت کل سایت وسطه بهتره داخل فایل htaccess. همون ریشه (داخل public_html) قرار بدید نه htaccess داخل wp-admin.
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
پس بهتر این نیست خودمو درگیر این نکنم و همه کد هارو توی ریشه بریزم؟منظورم اینه توی ریشه بریزم خود به خود کدهایی که مربوط به wp-admin هست به wp-admin اعمال میشه.درسته؟در ضمن چندتا کد مختلفو بخوام بریزم.فاصله بدم بینشون؟یا پشت سر هم بریزم؟
ممنون
iHSG
September 29th, 2016, 23:44
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون
پس بهتر این نیست خودمو درگیر این نکنم و همه کد هارو توی ریشه بریزم؟منظورم اینه توی ریشه بریزم خود به خود کدهایی که مربوط به wp-admin هست به wp-admin اعمال میشه.درسته؟در ضمن چندتا کد مختلفو بخوام بریزم.فاصله بدم بینشون؟یا پشت سر هم بریزم؟
ممنون
نه ببینید خب بعضی کد ها که باید مربوط به پوشه ای خاص باشه رو معمولاً تو سایت ها بر اساس آدرس اون پوشه که نمیذارن و فقط دستورات مربوطه رو میذارن، مثلاً کد محدود سازی ip رو که در سایت ها پیدا کنید معمولاً طوریه که اگه در ریشه بذارید کلاً سایت محدود به ip میشه که درست نیست برای همین در این جور مواقع ساده ترین راه قرار دادن اون کد های خاص در پوشه های خاص مربوطه خودشون هست ولی سایر کد ها که می دونید باید در کل سایت اعمال بشه بهتره در همون ریشه باشه.