توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد گوگل وب مستر و سایت مپ
behtash007
September 29th, 2016, 11:29
با درود
من خیلی وقته از گوگل وب مستر استفاده میکنم
ولی به دلایلی هر بار مجبور دامنه جدیدم را در گوگل وب مستر ثبت کنم ، و هربار سایت مپ را باید ثبت کنم . بارتوجه به حجم زیاد متن و تک
اینبار فقط 400 عدد را ایندکس کرده است و فقط تک هارو ایندکس کرده است ، مابقی که شامل مطالب و... که 2000 بیشتر میشود را ایندکس نکرده است ، بنظر شما مشکل از کجاست ؟ ایا مابقی مطالب هم ایندکس میشود ؟
ColdWorld
September 29th, 2016, 22:26
با اجازه استارتر عزیز بنده هم یه سوال بسیار مهم دارم
دوستان آیا سایتی که دامین جدید ثبت میکنه به صورت مداوم آیا باید همیشه هر دامینی که ثبت و ریداریکت میکنه باید مجدد در گوگل وب مستر تولز هم ثبت کنه یا آدرس اول کافیه؟؟؟؟؟؟؟
spaceman_
September 29th, 2016, 23:32
دوست عزیز برسی کنید که آیا سایر مطالب شما از دامنه قبلی به دامنه جدید ریداریکت میشود یا خیر...
در کل با توجه به حجم مطالب شما حد اقل یک هفته زمان می بره تا به طور کامل ایندکس شه!
با درود
ولی به دلایلی هر بار مجبور دامنه جدیدم را در گوگل وب مستر ثبت کنم ، و هربار سایت مپ را باید ثبت کنم . بارتوجه به حجم زیاد متن و تک
اینبار فقط 400 عدد را ایندکس کرده است و فقط تک هارو ایندکس کرده است ، مابقی که شامل مطالب و... که 2000 بیشتر میشود را ایندکس نکرده است ، بنظر شما مشکل از کجاست ؟ ایا مابقی مطالب هم ایندکس میشود ؟
- - - Updated - - -
در صورتی که می خواهید دامنه جدید جای دامنه قبلی را در گوگل بگیرد و برای این کار در وب مستر قسمت چنج آدرس نیاز به ریدایرکت 301 هست و باید حتما انجام شود در غیر این صورت دامنه قبلی به دامنه جدید تغییر نمی کند و یا خیلی دیر با توجه به ترافیک هر یک از دامنه هایی که روش هست تغییر می کنه
با اجازه استارتر عزیز بنده هم یه سوال بسیار مهم دارم
دوستان آیا سایتی که دامین جدید ثبت میکنه به صورت مداوم آیا باید همیشه هر دامینی که ثبت و ریداریکت میکنه باید مجدد در گوگل وب مستر تولز هم ثبت کنه یا آدرس اول کافیه؟؟؟؟؟؟؟
ColdWorld
September 30th, 2016, 00:18
در صورتی که می خواهید دامنه جدید جای دامنه قبلی را در گوگل بگیرد و برای این کار در وب مستر قسمت چنج آدرس نیاز به ریدایرکت 301 هست و باید حتما انجام شود در غیر این صورت دامنه قبلی به دامنه جدید تغییر نمی کند و یا خیلی دیر با توجه به ترافیک هر یک از دامنه هایی که روش هست تغییر می کنه
دوست عزیز نمیخوام که آدرس سایتم جایگزین بشه.ببینید هر سایت فیلم و سریالی به آدرس ثابت داره یه آدرس هم داره که در صورت مسدود شدن جایگزین میشه با شماره و ...
مثلاً ادرس اصلی سایت بنده که در امضا هم هستش .net هستش و جدیدترین آدرسی که براش ثبت کردم دامین .biz هستش من هم از اولش برای دامین اصلی سایت
نقشه ساختم و ثبتش کردم در وب مستر تولز آیا لازمه که آدرس های بعدی رو هم باز ثبتش کنم؟؟؟
البته بگم ادرس رو که عوض می کنم هر دفعه ریدایرکت 301 انجام میدم به ادرس جدید. و قبلاً هم ایندکس هام بد نبود.
jsoltani
October 2nd, 2016, 20:01
با درود
آیا سئو را رعایت میکردید؟
فاصله بین ارسال دو پست چقدر بوده؟
پست هاتون رو دونه دونه ثبت نکرده بودید؟میتونید دستی ثبت کنید تا از ایندکسش مطمئن شید وگرنه باید روزانه بیش از 10 پست بفرستید با سئوی خوب اوایل برخی از پست ها جا می افتند ولی نهایتا چیزی مثل دانلود ها و سافت 98 و ... میتونید بشید که سریع و در برخی موارد کمتر از 1 دقیقه پستتون ایندکس بشه!!!