PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید فضای کلود استوریج گوگل یا آمازون

Aria90
September 28th, 2016, 21:09
درود
من در آینده ای نزدیک قصدخرید یک فضای کلود 1 ترابایتی دارم منتها قبلش چند سوال دارم که روشن بشه واسم
لطفا دوستانی که میتونن قیمت خودشون هم اعلام کنن
1- امکان فعال سازی فضای 1 ترا کلود روی اکانت گوگل خودم هست؟ چون برای فعال سازی هویت باید ایرانی نباشه و حتی بعد خرید اگه گوگل بفهمه ایرانی هستید اجازه فعال سازی 1 ترا نمیده
2- با توجه به اینکه آمازون s3 هم خدمات خوبی میده اما بشدت روی هویت ایرانی حساسه کسی میتونه از این سرویس خرید مطئن انجام بده؟
3-در مورد دراپ باکس هم لطفا اگر کسی میتونه بگه
4- با اکانت پی پال وری فای شده با مدارک واقعی میشه خودم شخصا اقدام به خرید کنم از این سایت ها؟
Aria90
September 29th, 2016, 23:42
یعنی کسی تا الان سرویس آمازون s3 یا گوگل درایو نخریده؟؟؟

Fracture
September 30th, 2016, 07:07
گوگل درایو که از ایران وصل نمیشه.

- - - Updated - - -

آمازون هم کردیت کارد میخواد.

سعی کنید موارد مشابه پیدا کنید.

iHSG
September 30th, 2016, 08:22
سلام
همینطوری با سرچ تو گوگل به این سرویس رسیدم که 2 ترابایت به ریال و قیمت 48 هزار تومان ماهانه می فروشه: https://www.pcloud.com/fa/cloud-storage-pricing-plans.html
اما از خوب یا بد بودنش اطمینان ندارم چون اصلاً استفاده نکردم.

Aria90
October 1st, 2016, 01:27
سلام
همینطوری با سرچ تو گوگل به این سرویس رسیدم که 2 ترابایت به ریال و قیمت 48 هزار تومان ماهانه می فروشه: https://www.pcloud.com/fa/cloud-storage-pricing-plans.html
اما از خوب یا بد بودنش اطمینان ندارم چون اصلاً استفاده نکردم.
درود
ممنون از شما
عجیبه این سایت ریال قبول میکنه؟
سایت معتبریه ظاهرا

iHSG
October 1st, 2016, 09:33
درود
ممنون از شما
عجیبه این سایت ریال قبول میکنه؟
سایت معتبریه ظاهرا

نمی دونم اطلاعی ندارم ولی قبلاً فکر میکردم شاید مدیرش ایرانی باشه اما باز مطمئن نیستم.
بعدش به نظر من بهتره یه دفعه بی گدار به آب نزنید و ریسک کنید بهتره اول سرویس رایگانش رو تست کنید بعد ببینید اصلاً پشتیبانی (حالا چه فارسی چه انگلیسی) داره یا نه و یه چند تا سوال هم شده از پشتیبانی شون بپرسید بعد اگر مایل بودید اقدام به خریداری کنید.