ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده ای که مترجم باشه

PER$IA
September 28th, 2016, 14:22
درود
برای سایت آموزش زبان انگلیسی نیاز به یک نویسنده مسلط به زبان انگلیسی دارم
کار به این صورت هست که یک سایت انگلیسی زبان معرفی میشه ، پست های انتخابی که مشخص میکنم رو ترجمه می کنه

- سئو لازم نیست چون دقیقا همون مطلب رو به همون شکل می خوام
- نیاز به انتشار پست تو سایت نیست ، تنها در قالب ورد تحویل بده کافیه
- پست ها بطور متوسط 350 کلمه ای هستن ، همشون راجع به آموزش زبان انگلیسی هستن پس متون تخصصی و سنگین ندارن کار مترجم خیلی راحته
- چون یک مطلب آموزشی هست و بعد از ترجمه در سایت قرار میگیره بخاطر همین اعتبار آموزش هامون به اعتبار ترجمه درست مترجم وابسته هستش ، پس باید مترجم مسلط به این کار باشه
- تو اکثر پست ها لزومی نیست که مثال ها و بعضی از کلمات کلیدی ترجمه بشن اما برای راحتی کار نویسنده ، بنده اونو جزو تعداد کلمات ترجمه شده حساب میارم
- زمان هم بصورت هفتگی هستش ، مثلا تو یه هفته این 20 تا پست رو تحویل بده نیاز به ضرب العجل روزانه نیست

قیمت ترجمه کلمه ای حساب می کنم اما قبلش پست رو نشونتون میدم خودتون بررسی کنید و با توجه انصاف خودتون قیمت گذاری کنید (فقط قیمت های عجیب و غریب ندین چون پست ها خیلی ساده هستن و نمی تونم با قیمتی که مثلا برای یه مقاله تخصصی داده میشه مقایسه کنم)

در صورت تمایل ایمیل یا ایدی تلگرامتون رو بنویسید تا تماس بگیرم

Farid Saadat
September 28th, 2016, 14:27
Dorod. Anjam mishe , ba nemoone kar e ziad.
Telegram id : @farid_sdt
Email : faridsaadat98@gmail.com
No : 09307924292

Sent from my iPhone using Tapatalk

امير امير
September 28th, 2016, 20:25
سلام

@nnaseri94yahoocom