PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حل بهبود بازدید در مورد الگوریتم جدید گوگل چیست؟

dastrast
September 28th, 2016, 10:37
سلام دوستان
من حدود دو سه ماهه سایتمو راه اندازی کردم
بازدید سایت من وحشتناک کاهش پیدا کرده!
یکی دو هفته پیش بازدید سایتم 500 تا 1000 آی پی بود ولی الان بین 50 تا 100 آی پی در روز هست
یعنی به یک دهم کاهش پیدا کرده که واسه خودش فاجعه ایه با اینکه تو این مدت یه سری کارا هم برای بهبود سئو انجام شده و سعی کردم مرتب بروزرسانیش کنم
طبق گفته دوستان متوجه شدم که توی شهریور الگوریتم گوگل به روز شده
کسی میدونه این الگوریتم چجوریه و چی میخواد!!! و باید چیکار کنیم به جای کاهش دوباره افزایش پیدا کنه؟

با تشکر

mahdi-relax
September 28th, 2016, 10:51
از خرید بک لینک خودداری کنید چون دیگه تاثیرش بشدت کاهش پیدا کرده و هر سایتی استفاده کنه فورا شناسایی و پنالتی میشه. سعی کنید بصورت طبیعی بالا بیاید

dastrast
September 28th, 2016, 15:01
از خرید بک لینک خودداری کنید چون دیگه تاثیرش بشدت کاهش پیدا کرده و هر سایتی استفاده کنه فورا شناسایی و پنالتی میشه. سعی کنید بصورت طبیعی بالا بیاید

با تشکر از پاسخگوییتون
اینجوری که هرکسی بخواد میتونه سایت یکی رو پنالتی کنه
بعد به صورته طبیعی یعنی چطور چون من حتی بک لینکم نگرفتم و کاملا طبیعی با استفاده از کلماته کلیدی و به روز بودنو اینا میرم جلو ولی بازم هر روز بدتر از دیروزه...!

mahdi-relax
September 28th, 2016, 15:07
با تشکر از پاسخگوییتون
اینجوری که هرکسی بخواد میتونه سایت یکی رو پنالتی کنه
بعد به صورته طبیعی یعنی چطور چون من حتی بک لینکم نگرفتم و کاملا طبیعی با استفاده از کلماته کلیدی و به روز بودنو اینا میرم جلو ولی بازم هر روز بدتر از دیروزه...!
بله کسی اگه بخواد میتونه راحت سایت هایی که تازه تاسیس هستن رو به این روش پنالتی کنه.
معیار جدیدی در این الگوریتم پررنگ تر شده و اون هم بازدید هست.

kiava
September 28th, 2016, 15:10
بله کسی اگه بخواد میتونه راحت سایت هایی که تازه تاسیس هستن رو به این روش پنالتی کنه.
معیار جدیدی در این الگوریتم پررنگ تر شده و اون هم بازدید هست.
دوست عزیز درسته تاثیرش کم شده ولی سایت پنالتی نمیشه هنوز همچنان بک لینک تاثیر خود رو داره و ربطی به این موضوع نداره

mahdi-relax
September 28th, 2016, 15:18
دوست عزیز درسته تاثیرش کم شده ولی سایت پنالتی نمیشه هنوز همچنان بک لینک تاثیر خود رو داره و ربطی به این موضوع نداره
من این چند وقتی نزدیک 1.5 میلیون خرج خرید بک لینک کردم برای بنده که تاثیر عکس گذاشته تمامی کلیدواژه های مورد نظرم بصورت عجیبی از گوگل خارج شدند

menalgeya
September 28th, 2016, 15:19

این صحبت کاملا غلطه اصلا سایت با خرید بک لینک پنالتی نمیشه

تاثیر بک لینک کم شده ولی همچنان یکی از فاکتورهای تاثیر گذار در بهبود رتبه سایته

kiava
September 28th, 2016, 15:21
من این چند وقتی نزدیک 1.5 میلیون خرج خرید بک لینک کردم برای بنده که تاثیر عکس گذاشته تمامی کلیدواژه های مورد نظرم بصورت عجیبی از گوگل خارج شدند
مشکل شما جای دیگست به بک لینک مربوط نیست عرض کردم بنده کارم سئو اینا هست و بالاخره افرادی که سر و کار با سئو دارند میدونند خبر رو که گفتن ارزش کم شده ولی به هیچ وجه از فاکتور ها حذف نشده

Club4fun
September 28th, 2016, 15:23
بک لینک زمانی ارزش داره که درست خریده شه حال 1.5 میلیون هم خریداری کنید اما بدون هیچ هدفی باشه معلومه جریمه خواهید شد و یه نکته دیگه اینه در الگوریتم جدید فقط کلیدواژه که جریمه میشه از نتایج یا حذف یا افت خواهد و روی بقیه کلیدواژه ها و صفحات سایت تاثیر گذاشته نخواهد شد.

dastrast
September 28th, 2016, 15:32
ظاهرا کسی هنوز اطلاعات دقیقی از این الگوریتم نداره
حتی بعضی از سئو کارها هم دیدم به مشکل بر خوردن و مشتریانشون ازشون شاکی هستن

seokaran.org
September 29th, 2016, 10:32
ظاهرا کسی هنوز اطلاعات دقیقی از این الگوریتم نداره
حتی بعضی از سئو کارها هم دیدم به مشکل بر خوردن و مشتریانشون ازشون شاکی هستن

یکیش خود من

spaceman_
September 29th, 2016, 23:42
متاسفانه این مشکل منم هست منم سایت فروشم روزی 150 تا بازدید داشته و حالا فقط 20 30 تا از گوگل داره همون 20 30 نفر هم 90% شون اسم سایتمو توی گوگل سرچ می کنن بقیه چیز ها پریدم !
دو سال تمام صفحه اول گوگل بودم .
اینقدر نتایج گوگل در سرچ کلمات حوزه کاری من مزخرف شده ... نتایج بی ربط به موضوع ... گاها یک دامنه در دو و یا بیشتر در صفحه اول گوگل با یک کلید واژه !

kiava
September 30th, 2016, 02:39
دوستانی که بازدید سایتشون افت کرده علتش اینه الگوریتم پاندا اون هارو کپی کننده یا افراد بی قانون شناسایی کرده و حتی اگر یک پست شما شبیه سایت دیگری باشه شمارو به اخرین صفحات میفرسته برای جلوگیری از این امر هم بهتره شما پست اختصاصی برای سایت بزنید و حتی دقت کنید طبق اماری که گرفتم قالب سایت نیز یکی باشه کپی رایت رعایت نشده گوگل قصد داره هم قانون کپی رایت رو جدی بکنه هم افرادی که بی قانونی میکنن با خرید ای پی و ...

dastrast
September 30th, 2016, 04:40
دوستانی که بازدید سایتشون افت کرده علتش اینه الگوریتم پاندا اون هارو کپی کننده یا افراد بی قانون شناسایی کرده و حتی اگر یک پست شما شبیه سایت دیگری باشه شمارو به اخرین صفحات میفرسته برای جلوگیری از این امر هم بهتره شما پست اختصاصی برای سایت بزنید و حتی دقت کنید طبق اماری که گرفتم قالب سایت نیز یکی باشه کپی رایت رعایت نشده گوگل قصد داره هم قانون کپی رایت رو جدی بکنه هم افرادی که بی قانونی میکنن با خرید ای پی و ...

اتفاقا اینم معلوم نیست!!!
پست هایی که در سایتم اختصاصی گذاشتم از پست هایی که به صورته پک بازیه نصبی دارم جایگاهه بدتری دارن
مثلا شما توی گوگل عبارت "12 شهریور 95 الگوریتم جدید گوگل" رو سرچ کنید همه کپی پیست هستن در صفحه اول...!

kiava
September 30th, 2016, 05:18
پست هایی که در سایتم اختصاصی گذاشتم از پست هایی که به صورته پک بازیه نصبی دارم جایگاهه بدتری دارن
مثلا شما توی گوگل عبارت "12 شهریور 95 الگوریتم جدید گوگل" رو سرچ کنید همه کپی پیست هستن در صفحه اول...!
ادرس سایت رو پ.خ کنید

dastrast
September 30th, 2016, 05:23
ادرس سایت رو پ.خ کنید

پخ نمیتونم بفرستم
همین سایت تو امضام هست

kiava
September 30th, 2016, 05:35

خوب دقت کنید تمامی این پست هایی که زدن منبع ها یکی هست گوگل کسی که قانون کپی رایت رو رعایت کنه میبره بالا این دلیل اول هرکسی نیومده اون پست رو کپی کنه و بزاره بدون منبع گوگل میبینه این ها لینک منبع ها یکی هست پس میگه قانون کپی ایت رعایت شده کاری نداره میره سراغ مطالب بعدی و دقت کنید
الگوریتم پاندا میاد بر اساس میزان موندن کاربر در سایت و یا جلب توجه کاربر به صفحات دیگر برسی میکنه ببینه سایت شما زیاد جذاب نیست از ردش خارج میکنه و میره سراغ سایتی که جذابیت بهتری داره این ها هم هست
3 نوع الگوریتم مهم داریم :: پاندا - پنگوئن - مرغ مگس خوار
فعلا ضد اسپم ها پنگوئن و پانداس باید اگر میخواید بیاید دوباره بالا سایت رو بروز کنید پست کاملا بدون کپی بزنید . کاری کنید برای کاربر جذاب باشه
بیشتر تو سایتتون بمونه بک لینک میخرید از سایت معتبر و سایتی که زیاد خروجی لینک نداره بگیرید پاپ اپ بزارید کنار و تبلیغات نگیرید
این ها موارد مهم هست