توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر آی پی در پی پال
upnull50
September 27th, 2016, 22:48
سلام دوستان
من یک حساب پی پال روی وی پی اس آلمان دارم ( مدارکش برای تایلنده) حدود چهار ماهه این حسابو دارم تا الان هم هیچ وقت آی پیش عوض نشده .. ولی از طرف شرکت هاستینگ به من گفتن مجبورن سرور ها را عوض کنن و یک سرور دیگه از آلمان با یک آی پی جدید بهم بدن... آیا احتمال لیمیت حساب هست؟ ( آی پی جدید تاحدی نزدیک به آی پی قبلی هست ولی از یک رج نیست)
اگر احتمال لیمیت هست چه کار می شه کرد که احتمالش کم بشه؟
dc.saeed
September 27th, 2016, 23:37
سلام دوستان من یک حساب پی پال روی وی پی اس آلمان دارم ( مدارکش برای تایلنده) حدود چهار ماهه این حسابو دارم تا الان هم هیچ وقت آی پیش عوض نشده .. ولی از طرف شرکت هاستینگ به من گفتن مجبورن سرور ها را عوض کنن و یک سرور دیگه از آلمان با یک آی پی جدید بهم بدن... آیا احتمال لیمیت حساب هست؟ ( آی پی جدید تاحدی نزدیک به آی پی قبلی هست ولی از یک رج نیست) اگر احتمال لیمیت هست چه کار می شه کرد که احتمالش کم بشه؟ سلام خیر مشکلی براتون پیش نخواهد اومد . فقط نباید از یه کشور دیگه باشه وگرنه میفرمایید آلمان خیالتون راحت مشکلی نیست موفق باشید
upnull50
September 28th, 2016, 00:11
سلام خیر مشکلی براتون پیش نخواهد اومد . فقط نباید از یه کشور دیگه باشه وگرنه میفرمایید آلمان خیالتون راحت مشکلی نیست موفق باشید ممنون دوست عزیز
websazha
September 28th, 2016, 03:26
با سلام
مسئله ای پیش نمیاد دوست عزیز
ولی تغییر مادام ممکن هست حساسیت ایجاد کند بهتر هست از هاستینگ دیگری که ای پی ثابت حداقل 1 ساله بهتون تضمین میده خرید کنید.
که 2 ماه دیگه هاستینگ شما میخواد نقل مکان کنه باز تغییر نداشته باشید.