توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد تهیه سرور اختصاصی ؟
jackal1980
September 27th, 2016, 22:07
سلام دوستان . برای یک سایت دانلود فیلم با آرشیو 80 ترابایت چه دیتا سنتری رو پیشنهاد میکنید برای شروع . سایتمون از همون ابتدا قرار وی آی پی باشه و تبلیغات زیادی هم قراره انجام بدیم. پیش بینی خودمون اینه که در ابتدای تبلیغات بتونیم 1000 نفر مخاطب جذب کنیم. خیلی کم . اما مسئله ی اصلی انتخاب دیتا سنتر مناسب و بدون ایبیوز هست. اگه لطفی کنیدتجربه های خودتونو بهمون بگین ممنون میشم. و اون 80 ترابایتی که بخایم بگیریمبنظرتون از کدوم دیتا سنتر میشه اوکی کرد که بدون مشکل ایبیوز باشه. بودجه مون همحدود 3 میلیون هست که باید تا 3 ماه داشته باشیم وگرنه کلکمون کنده ست. یعنی ماهییک میلیون بیشتر نمیتونیم هزینه برای ارشیو بدیم. منتظر پشنهاداتون هستم. مرسی
sssoheil
September 28th, 2016, 00:03
درود
در حال حاضر 2 آفر با پورت بسیار قدرتمند 1000 مگابیت و ترافیک نا محدود مخصوص سایت فیلم و ارشیو از دیتاسنتر بسیار معتبر رپیدسوویچ انگلستان موجود داریم.سرورها دارای رید کارت سخت افزاری LSI میباشند:
دوستان ایا از دیتا سنتر ایکاتل هلند میشه 80 یا 90 ترابایت گرفت . ؟ کسی هست که بتونه برامون اوکی کنه ؟ هارد بالا برامون خیلی مهمه ؟
ali215215
September 28th, 2016, 11:00
شما دارید اشتباه می کنید
شما باید از ایران بگرید مثلا روی 3 تا سرور قوی
بعد دسترسی را اینترانت کنید تا ترافیک رایگان بشه و اتک هم نخورید و از همه مهم تر یک نفر پشتیبان مطوئن و دم دست باشد
از طرفی شما می دانید چقدر طول می کشه ، تا 80 ترا را اپلود کنید؟؟
از ایران باشد میریزید روی هارد از هر کی سرور گرفتید ، مبرید تهران روی سرور نصب می شود و تمام و حتی بک اپ هم می توانید بگرید
80 ترا شوخی نیست، که شما می خواهید راه انداز کنید
گروهیی باید مدیریت کنید ، مثلا هر سرور یک نفر مسئول داشته باشد
masterphp
September 28th, 2016, 11:21
دوستان ایا از دیتا سنتر ایکاتل هلند میشه 80 یا 90 ترابایت گرفت . ؟ کسی هست که بتونه برامون اوکی کنه ؟ هارد بالا برامون خیلی مهمه ؟
از سرور مای مارکتی هتزنر هم میتونید استفاده کنید که هزینه ستاپ ندارند
از سرور با 16 ترا هارد 240 هزار تومان ماهیانه هزینه دارد که در مجموع 5 سرور نیاز دارید 1200 هزار تومان
k-h
September 28th, 2016, 11:55
درود این مقدار اطلاعات 80 ترا بایت با این هزینه نمیتونید یه سرور خوب و با کیفیت پیدا کنید
شما حساب کنید اصلا این سرور هم پیدا کردین خب مشکل سوختن هارد ها هم خواهید داشت در چند ماه آینده چون با این قیمت، هارد های دست دوم روی سرور میگذارند که عمری ندارند.
حالا اگر هاردتون بسوزه میخواین چیکار کنید؟اطلاعاتتون پاک میشه چون جایی بک آپ ندارید !!!!
شما اگر میخواین یک کار اصولی کنید برای این اطلاعاتتون باید حداقل ماهی 700 تا 1000 دلار هزینه کنید برای یک سیستم کلود که مشکلی براتون پیش نیاد در بلند مدت.
با این اوصاف شما دو راه دارید.
اول اینکه هارد خودتون کمتر تهیه کنید و یک سرور با کیفیت تهیه کنید که مشکلاتتون برای شروع بسیار کم باشد.
دوم از سایت آمازون فضاتون تهیه کنید که هزینه براتون ارزون بیوفته.
سوالی بود در خدمتتون هستم.
------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره
mizban97
September 28th, 2016, 14:23
سلام دوستان . برای یک سایت دانلود فیلم با آرشیو 80 ترابایت چه دیتا سنتری رو پیشنهاد میکنید برای شروع . سایتمون از همون ابتدا قرار وی آی پی باشه و تبلیغات زیادی هم قراره انجام بدیم. پیش بینی خودمون اینه که در ابتدای تبلیغات بتونیم 1000 نفر مخاطب جذب کنیم. خیلی کم . اما مسئله ی اصلی انتخاب دیتا سنتر مناسب و بدون ایبیوز هست. اگه لطفی کنیدتجربه های خودتونو بهمون بگین ممنون میشم. و اون 80 ترابایتی که بخایم بگیریمبنظرتون از کدوم دیتا سنتر میشه اوکی کرد که بدون مشکل ایبیوز باشه. بودجه مون همحدود 3 میلیون هست که باید تا 3 ماه داشته باشیم وگرنه کلکمون کنده ست. یعنی ماهییک میلیون بیشتر نمیتونیم هزینه برای ارشیو بدیم. منتظر پشنهاداتون هستم. مرسی
سلام سرور اختصاصی از آلمان دیتاسنتر هتزنر با هارد 90 ترابایت قابل ارائه می باشد: CPU Intel® Xeon® E5-1650v2 Hexa-Core incl. Hyper-Threading Technology RAM 128 GB DDR3 ECC RAM HARD 15 x 6 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise Connection 1 Gbit/s-Port Guaranteed Bandwidth 1 Gbit/s Inclusive Traffic 100 TB هزینه ماهانه 1.080.000 هزار تومان هزینه ستاپ 1.080.000 هزار تومان یکبار پرداخت در صورت نیاز با ما تماس بگیرید http://mizbanservers.com/clients/submitticket.php جهت مشاوره آنلاین در تلگرام میتونید با شماره زیر در تماس باشید : 09039126726
- - - Updated - - -
عذر میخوام بابت بهم ریختن متن ؛ انجمن برام خوب باز نمیشه!
- - - Updated - - -
عذر میخوام بابت بهم ریختن متن ؛ انجمن برام خوب باز نمیشه!
sssoheil
September 28th, 2016, 15:33
درود
در ادامه باید خدمت شما عرض کنم یک سرور با 80 ترابایت هارد برای کار شما مناسب نیست چون هم ریسک از دست رفتن دیتا بالا میرود هم به پورت سرور فشار می اید پس بهتر است دیتای شما حداقل بین 2 تا 3 سرور پخش شود.ضمنا شما هر تعداد هارد روی سرور داشته باشید اگر رید کارت سخت افزاری داشته باشید و هاردها را با هم رید 10 کنید به همراه bbu اگر هارد هم بسوزد اطلاعات شما از بین نخواهد رفت.دیتاسنتر هتزر به دلیل کپی رایت به فایل های آپلود شده روی سرور زیاد گیر میدهند و اگر فایل هایی را که ابیوز میفرستند پاک نکنید سرور را حذف میکنند.شرکت ایکاتل هم شرکت معتبری نیست که بخوایید ریسک کنید و 80 ترابایت دیتا را آنجا نگهداری کنید.کوچکترین مشکل در سرور به وجود آید = نابودی بیزنس شما پس در انتخاب سرور و دیتاسنتر دقت بیشتری بفرمایید.
2JZ
September 28th, 2016, 15:40
سلام.
برای این میزان فضا، اگر مشکل کپی رایت دارید. پیشنهاد کلی استفاده از دیتاسنترهای Offshore نظیر AltusHost و Ecatel هست.
البته برای این میزان فضا به صرفه هست که یک سرمایه گذاری اولیه کنید.
سخت افزار تهیه بشه و کلوکیشن انجام بدید.
مسلما مصرف پهنای باندتون هم برای این میزان فضا بالا خواهد بود، در سرویس های Colocation هزینه نگهداری پایین تر هست.
hpnn.wm
September 28th, 2016, 16:19
درود
در ادامه باید خدمت شما عرض کنم یک سرور با 80 ترابایت هارد برای کار شما مناسب نیست چون هم ریسک از دست رفتن دیتا بالا میرود هم به پورت سرور فشار می اید پس بهتر است دیتای شما حداقل بین 2 تا 3 سرور پخش شود.ضمنا شما هر تعداد هارد روی سرور داشته باشید اگر رید کارت سخت افزاری داشته باشید و هاردها را با هم رید 10 کنید به همراه bbu اگر هارد هم بسوزد اطلاعات شما از بین نخواهد رفت.دیتاسنتر هتزر به دلیل کپی رایت به فایل های آپلود شده روی سرور زیاد گیر میدهند و اگر فایل هایی را که ابیوز میفرستند پاک نکنید سرور را حذف میکنند.شرکت ایکاتل هم شرکت معتبری نیست که بخوایید ریسک کنید و 80 ترابایت دیتا را آنجا نگهداری کنید.کوچکترین مشکل در سرور به وجود آید = نابودی بیزنس شما پس در انتخاب سرور و دیتاسنتر دقت بیشتری بفرمایید.
جناب فقیه سلام خدمت شما
پوزش میخوام از استارتر این تاپیک و امیدوارم که با این پیام من این تاپیک با حاشیه کشیده نشه و استارتر عزیز بتونند به نتیجه گیری که دنبالش هستند برسند.
بنده با کلیت حرف شما موافقم چون طبیعی هست که فقط یک سرور کشش دانلود همزمان بیش از یک تعدادی رو نخواهد داشت و از طرف دیگه اگر سرور با پورت بالاتر تهیه کنند، علاوه بر هزینه بالاتر، مشکل از هارد خواهند داشت و طبیعتا بودجه ای که دارند قد SSD در این ظرفیت رو نمیده. و طبیعتا و منطقا تهیه چند سرور و پخش فایل ها بر روی این سرور هست
اما موردی که قصد داشتم از خدمتتون بپرسم و مننون میشم اگر برای من و بقیه دوستان توضیج بدید، این هست که فرمودید "شرکت ایکاتل هم شرکت معتبری نیست که بخوایید ریسک کنید". میشه لطفا بفرمایید که منظورتون از معتبر نبودن چه چیزی هست؟!
چون ما خودمان که تجربه چند ساله با این دیتاسنتر داشتیم، تا حالا مشکلی نداشتیم در حالی که در تجربه همکاری که در گذشته با هم داشتیم با دیتاسنتر Single HOP چند بار مشکل کپی رایت و ابیوز کپی رایت داشتیم. حالا بگذریم از این که در دیتاسنتر RapidSwitch یک بار این اخطار برای ما اومد.
مجددا پوزش میخوام از استارتر بابت این پست و امیدوارم سرور مناسب شون رو پیدا کنند.
با احترام
مددیان
mhiizadi
September 28th, 2016, 16:28
ماهى يك ميليون و ٢٠٠ هزار تومان قابل ارائه هست
sssoheil
September 28th, 2016, 16:52
جناب فقیه سلام خدمت شما
پوزش میخوام از استارتر این تاپیک و امیدوارم که با این پیام من این تاپیک با حاشیه کشیده نشه و استارتر عزیز بتونند به نتیجه گیری که دنبالش هستند برسند.
بنده با کلیت حرف شما موافقم چون طبیعی هست که فقط یک سرور کشش دانلود همزمان بیش از یک تعدادی رو نخواهد داشت و از طرف دیگه اگر سرور با پورت بالاتر تهیه کنند، علاوه بر هزینه بالاتر، مشکل از هارد خواهند داشت و طبیعتا بودجه ای که دارند قد SSD در این ظرفیت رو نمیده. و طبیعتا و منطقا تهیه چند سرور و پخش فایل ها بر روی این سرور هست
اما موردی که قصد داشتم از خدمتتون بپرسم و مننون میشم اگر برای من و بقیه دوستان توضیج بدید، این هست که فرمودید "شرکت ایکاتل هم شرکت معتبری نیست که بخوایید ریسک کنید". میشه لطفا بفرمایید که منظورتون از معتبر نبودن چه چیزی هست؟!
چون ما خودمان که تجربه چند ساله با این دیتاسنتر داشتیم، تا حالا مشکلی نداشتیم در حالی که در تجربه همکاری که در گذشته با هم داشتیم با دیتاسنتر Single HOP چند بار مشکل کپی رایت و ابیوز کپی رایت داشتیم. حالا بگذریم از این که در دیتاسنتر RapidSwitch یک بار این اخطار برای ما اومد.
مجددا پوزش میخوام از استارتر بابت این پست و امیدوارم سرور مناسب شون رو پیدا کنند.
با احترام
مددیان
عرض ادب و احترام
بنده اینطور برداشت میکنم که قصد شما به حاشیه کشیدن تاپیک است یا دفاع از دیتاسنتری که در حال حاضر در حال کار کردن با آن هستید. چون موضوعاتی که مطرح کردید هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک ندارد.دیتاسنتر سینگل هاپ و رپید سوویچ برای تمام همکاران شناخته شده است و نیازی نه به دفاع دارند و نه به حاشیه کشیدن.شما مدت 1 سال مشتری ما بودید و در این 1 سال به بهترین شکل ممکن از شما میزبانی شد...خواهش میکنم اگر صحبتی دارید یا انتقادی دارید مستقیما با بنده تماس بگیرید تا مستقیما پاسخ بشنوید.اینجا تاپیک درخواست سرویس هست و ایشون راهنمایی خواستند و وظیفه شرعی هر سرویس دهنده ای هست که صادقانه راهنمایی کند نه از روی حب و بغض یا منفعت شخصی و ضمنا اینجا مکانی برای به چالش کشیدن همکار نیست!
با احترام خدمت استارتر تاپیک و آقای مددیان.
hpnn.wm
September 28th, 2016, 17:01
عرض ادب و احترام
بنده اینطور برداشت میکنم که قصد شما به حاشیه کشیدن تاپیک است یا دفاع از دیتاسنتری که در حال حاضر در حال کار کردن با آن هستید. چون موضوعاتی که مطرح کردید هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک ندارد.دیتاسنتر سینگل هاپ و رپید سوویچ برای تمام همکاران شناخته شده است و نیازی نه به دفاع دارند و نه به حاشیه کشیدن.شما مدت 1 سال مشتری ما بودید و در این 1 سال به بهترین شکل ممکن از شما میزبانی شد...خواهش میکنم اگر صحبتی دارید یا انتقادی دارید مستقیما با بنده تماس بگیرید تا مستقیما پاسخ بشنوید.اینجا تاپیک درخواست سرویس هست و ایشون راهنمایی خواستند و وظیفه شرعی هر سرویس دهنده ای هست که صادقانه راهنمایی کند نه از روی حب و بغض یا منفعت شخصی و ضمنا اینجا مکانی برای به چالش کشیدن همکار نیست!
با احترام خدمت استارتر تاپیک و آقای مددیان.
ما چیز خاصی نگفتیم
قصد جسارت هم نه به شما نه به سایر همکاران نداشتیم
صرفا ازتون علت پرسیدیم که بر چه اساسی یک دیتاسنتر که چند سالی هست باهاش کار میکنیم و بدون مشکل بوده رو نامعتبر مینامید ؟ شاید دلیل داشت که اصلا خود ما قانع شدیم و سرورهامون رو از این دستاسنتر جمع کردیم :)
در مورد دو دیتاسنتر ذکر شده هم بله هیچ تاپیک اعتراض و نارضایتی وجود نداره اما هیچ تاپیکی در مورد نارضایتی از دیتاسنتر ایکاتل هم وجود نداره
ما هیچ انتقادی از نحوه سرویس دهی شما یا خدای ناکرده به خود شما نداشتیم و صرفا خواستیم دلیل حرفتون رو بشنویم.
برای جلوگیری از به انحراف کشیده شدن تاپیک ممنون میشم در پیام خصوصی این موضوع رو دنبال کنیم. البته اگر مهم هست این مورد براتون!
با احترام
mhiizadi
September 28th, 2016, 17:01
نمایندگی داریم ؛ در صورت تمایل در تماس باشید .
javadezati
September 29th, 2016, 11:54
سلام
ما نماینده اکاتل هستیم
و در این ارتباط با دیتا صحبت کردیم و گفتند قابل ارائه نیست
متن دیتاسنتر :
i am very sorry but we dont offer any server with so many disk space :(
-----------------------
همچنین آلمان پیشنهاد میشه به دلیل ارزونی
و پیشنهاد می کنیم اطلاعات را روی 2 الی 4 سرور ذخیره کنید
به هر حال ما هر سروری از هر کشوری را با پایین ترین قیمت تهیه و تقدیم می کنیم
آره 20 روزه میشه پست کرد. 3 چهار نفره میشه. کار که تیمی و روی نظم باشه همه چی روی روالش پیش میره. ببینیم چی میشه.
hegza
September 30th, 2016, 02:22
آره 20 روزه میشه پست کرد. 3 چهار نفره میشه. کار که تیمی و روی نظم باشه همه چی روی روالش پیش میره. ببینیم چی میشه.
حالا سرور از کجا گرفتین؟
در مورد انتقال دیتا به سرور بهتره یک سرور موقت از ایران بخرید و از اون انتقال بدین به اونجا (آسیا تک گزینه مناسبیه) حدود 1-1.5 خرج سرور ایرانتون میشه
soheil869
September 30th, 2016, 02:23
سلام و خسته نباشيد
دوست عزيز كاملا بستگي دارد براي چه جامعه هدفي ميخواهيد اين سرويس را ارايه دهيد. اگر ايران هست چند راه داريد
يك اينكه سرور را در ايران تهيه كنيد. اگر فايل ها در ايران هست كه مشكلي نداريد اما اگر فايل ها خارج از ايران هست بين ايران و خارج ازايران تفاوتي نيست مگر حمله خاي ديداس كه سرور در ايران باشد با بستن دسترسي ها حمله اي نحواهيد داشت خارج از ايران هم انتي ديداس بگيريد مشكلي نخواهيد داشت
اگر ميخواهيد به مشكل و مقررات كپي رايت بر نخوريد بايد سمت سوييس و سويد و هلند و روسيه برويد
و يا ايران
Sent from my iPhone using Tapatalk
farshid17
September 30th, 2016, 02:56
دوست عزیز با تجربه که دارم اگه فایل امده هست و میتونید تضمیین کنید که از 80 ترا که دارید در ماه 300 ترا دانلود داشته باشید پیشنهاد ما hostdl هست بصورت رایگان واست انجام میده
ولی اگه می خوای این 80 ترا جمع اوردی کنی و اماده نداری این ارشیو رو بصورت انلاین ایران پیشنهاد نمی کنم چون هزینه اپلود در ایران 1 ترا 250 تومن هست چون دانلود رایگان هست
ولی در کل بخاطر کانکش ها مورد نظر پیشنهاد من اینه که چند سرور ex41 بگیرید در چند ماه اول رایگان بدید و پهنای مصرفی از سرور ببرید بالا و بعد تیکت به hostdl بزنید و عکس از نمودار ترافیک ارسال کنید و بصورت رایگان یا با قیمت خیلی پایین سرور دانلود تحویل بگیرید کنار سرور های شرکت بزرگ فیلم مثل تاینی موویز یا ایران فیلم یا ...
jackal1980
September 30th, 2016, 12:57
سلام و خسته نباشيد
دوست عزيز كاملا بستگي دارد براي چه جامعه هدفي ميخواهيد اين سرويس را ارايه دهيد. اگر ايران هست چند راه داريد
يك اينكه سرور را در ايران تهيه كنيد. اگر فايل ها در ايران هست كه مشكلي نداريد اما اگر فايل ها خارج از ايران هست بين ايران و خارج ازايران تفاوتي نيست مگر حمله خاي ديداس كه سرور در ايران باشد با بستن دسترسي ها حمله اي نحواهيد داشت خارج از ايران هم انتي ديداس بگيريد مشكلي نخواهيد داشت
اگر ميخواهيد به مشكل و مقررات كپي رايت بر نخوريد بايد سمت سوييس و سويد و هلند و روسيه برويد
و يا ايران
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. تجربه ای در این زمینه نداشتم تا بحال . اما با دنبال کردن تمام این تاپیک ها فکر میکنم بهترین راه برای تکمیل ارشیو آی پی تورنت باشه که با یک دایرکت لینک قوی مثل zbigz.com تمام فایلهارو بصورت لینک مستقیم بفرستم توی سرور . zbigz کاملا نامحدود هست و میشه روزی 4 ترابایت دانلود کنم توی سرور. نظر شما چیه ؟
ممنونم از راهنمایی
- - - Updated - - -
حالا سرور از کجا گرفتین؟
در مورد انتقال دیتا به سرور بهتره یک سرور موقت از ایران بخرید و از اون انتقال بدین به اونجا (آسیا تک گزینه مناسبیه) حدود 1-1.5 خرج سرور ایرانتون میشه
هنوز سرور نگرفتیم
soheil869
September 30th, 2016, 13:12
سلام. تجربه ای در این زمینه نداشتم تا بحال . اما با دنبال کردن تمام این تاپیک ها فکر میکنم بهترین راه برای تکمیل ارشیو آی پی تورنت باشه که با یک دایرکت لینک قوی مثل zbigz.com تمام فایلهارو بصورت لینک مستقیم بفرستم توی سرور . zbigz کاملا نامحدود هست و میشه روزی 4 ترابایت دانلود کنم توی سرور. نظر شما چیه ؟
ممنونم از راهنمایی
به نظر من برای فرار از مشکل Abuse 2 راه دارید
1 اینکه زیر مجموعه کلاد فلیر بشید
2- فقط لینک ها از ایران قابلیت باز شدن داشته باشند و شخصی خارج از ایران نتواند دانلود کند و یا اینکه شما از یک مکانی که مشکل ابیوز ندارد یک VPS میگیرید و پورت ها را فروارد میکنید اینجوری کسی متوجه نمیشه آی پی سرور اصلی کجاست
- - - Updated - - -
یکی از پیشنهاد هایی که مرسوم شاید نباشه این هست
https://1fichier.com سایتی مثل این
که استوریج ها با حج بسیار بالا ارایه میدن و با لینک مستقیم میگیرد
باید با یک سرور میانجی قرار دهید و فایل هارا در آن بریزید این پیشنهاد من هست
روش های متفاوتی وجود داره که در اینجا جای بحث درمورد آن نیست
با اینکار مدیریت سرمایه بیسار خوبی می توانید انجام دهید