PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش بک اپ گیری خودکار از دیتابیس ها

entel
September 27th, 2016, 19:47
سلام دوستان من یه سرور دارم که توش 50 تا یوزر دارم که بهشون هاست دادم میخاستم براشون بک از دیتابیس تنظیم کنم که هر روز یا هر ساعتی که خودم تعیین میکنم از دیتابیس سایت هاشون بک اپ بگیره و تو پنل دایرکت ادمین تو بخش مربوطش ذخیره سازی کنه و تو بک اپ بعدی هم بک اپ جدید جایگزین بک اپ قدیمی بشه فقط از دیتابیس میخام بک بگیرم متاسفانه تو پنل دایرکت بک اپ گیری کلی هست میشه یکی این روش بک اپ گیری رو اموزش بده خیلی نیازمه

TARIMEHR
September 27th, 2016, 21:30
از قسمت Admin Backup/Transfer میتونید طوری تنظیم کنید که فقط از دیتابیس بکاپ گیری کنه.
کافیه فقط step4 تیک گزینه ی Selected Data رو بزنید. از آپشن های موجود هم فقط Database Data و Database Settings فعال باشند.

تصویری که پیوست شد مشاهده کنید.
33590

vistaix
September 27th, 2016, 23:29
از قسمت Admin Backup/Transfer میتونید طوری تنظیم کنید که فقط از دیتابیس بکاپ گیری کنه.
کافیه فقط step4 تیک گزینه ی Selected Data رو بزنید. از آپشن های موجود هم فقط Database Data و Database Settings فعال باشند.

تصویری که پیوست شد مشاهده کنید.
33590

عالی.
ممنون