توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور Temporarily unreachable در گوگل وبمستر
pouryamb
September 27th, 2016, 17:36
سلام دوستان عزیز
من چند وقتی هست که هاستم رو تغییر دادم. سرور قبلی کانادا بود و کنترل پنلش هم سی پنل بود. از وقتی که به هاست جدید نقل مکان کردم که فرانسه هستم و دایرکت ادمین این مشکل به وجود اومده.
وقتی که در بخش fetch as گوگل وبمستر fetch and render رو میزنم و بعد از این که کارش تموم شد به لینک رندر شده میرم که با کلی ارور Temporarily unreachable مواجه میشم.
در تصویر سمت راستی که نوشته "تصویری که کاربران می بینند" همه چیز بدون ایراد هست اما در تصویر سمت چپی که نوشته "تصویری که روبات گوگل می بیند" بیشتر تصاویر لود نشدن.
در پایین همین صفحه تمام تصاویر لود نشده + 2تا فونت رو لیست کرده و جلوشون نوشته Temporarily unreachable!!
میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست؟
shayandavoodi
September 27th, 2016, 18:49
چند وقته که سایتتون رو انتقال دادین؟
pouryamb
September 27th, 2016, 18:50
چند وقته که سایتتون رو انتقال دادین؟
بین 2 تا 3 هفته هست
shayandavoodi
September 27th, 2016, 19:24
فایل .htaccess رو چک کنید محتواش رو
و همچنین آیا نکات انتقال دامنه رو به درستی رعایت کردید؟ سایت رو با پاک کردن کش باز کنید ببینید عکسها به درستی باز میشن؟
آدرس سایتتون رو بدید میتونم چک کنم براتون
pouryamb
September 27th, 2016, 19:28
فایل .htaccess رو چک کنید محتواش رو
و همچنین آیا نکات انتقال دامنه رو به درستی رعایت کردید؟ سایت رو با پاک کردن کش باز کنید ببینید عکسها به درستی باز میشن؟
آدرس سایتتون رو بدید میتونم چک کنم براتون
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 month"
<FilesMatch "\.(htm|html|php)$">
ExpiresActive Off
</FilesMatch>
</IfModule>
دامنه انتقال داده نشده و فقط dnsها رو تغییر دادیم.
مشکل این نیست که بازدیدکننده ها نتونن عکسها رو ببینن چون مشکلی از این بابت نیست و همه چیز درست هست. فقط ربات گوگل نمیتونه بکسری از عکسها رو لود کنه.
shayandavoodi
September 27th, 2016, 19:37
فایل رباتس رو هم بزارید
این فقط یه مشکل داره اونم <FilesMatch "\.(htm|html|php)$"> مشکل هست که فایل php رو که سایت وردپرس نمیخواد کش کنه. در واقع اصلا مرورگر PHP کش نمیکنه چون فایل نهایی html هست. به جاش عکس ها رو بگذارید و جاوا اسکریپت و CSS رو
یه صفحه رو هم fetch کنید با render request و گزارشش رو بدید چیه. از رو اون میشه فهمید.
pouryamb
September 27th, 2016, 19:50
فایل رباتس رو هم بزارید
این فقط یه مشکل داره اونم <FilesMatch "\.(htm|html|php)$"> مشکل هست که فایل php رو که سایت وردپرس نمیخواد کش کنه. در واقع اصلا مرورگر PHP کش نمیکنه چون فایل نهایی html هست. به جاش عکس ها رو بگذارید و جاوا اسکریپت و CSS رو
یه صفحه رو هم fetch کنید با render request و گزارشش رو بدید چیه. از رو اون میشه فهمید.
پ.خ شد دوست عزیز
shayandavoodi
September 27th, 2016, 19:55
احتمالات زیادی وجود داره درباره این مشکلتون. چیزی که واضحه اینه که سرور هاست سایت شما اجازه دسترسی نمیده. حالا باید علت این مشخص بشه.
کش سایت رو اول پاک کنید بعد دوباره درخواست fetch and render بدید ببینید دقیقا همین عکسا هستن یا عکسای دیگه ای؟
pouryamb
September 27th, 2016, 20:18
احتمالات زیادی وجود داره درباره این مشکلتون. چیزی که واضحه اینه که سرور هاست سایت شما اجازه دسترسی نمیده. حالا باید علت این مشخص بشه.
کش سایت رو اول پاک کنید بعد دوباره درخواست fetch and render بدید ببینید دقیقا همین عکسا هستن یا عکسای دیگه ای؟
متاسفانه هر دفعه یک سری عکس متفاوت رو نمیتونه باز کنه!
shayandavoodi
September 27th, 2016, 20:25
خوب پس احتمالا هاست جدید شما تعداد محدودی کانکشن رو بهش پاسخ میده. وقتی ربات گوگل وارد میشه درخواست برای دانلود فایل ها رو میفرسته و هر دفعه به صورت رندوم وقتی تعداد کانکشن ها به عدد خاصی میرسه بقیه رو نمیتونه دانلود کنه.
شایدم یه ایراد موقتی باشه و هاستتون بعد از 1-2 روز درست شه. امیدوارم اینیکی باشه :)