PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند کدنویس ماهر برای تبدیل psd به وردپرس ( برون سپاری )

psfa
September 27th, 2016, 15:00
سلام دوستان خسته نباشید. ما خودمون کدنویس داریم اما به دلیل ازدحام کار ها و این که یه کارمون عقب افتاده و عجله داریم ، باید زود تر برسونیم دست مشتری. به یک کدنویس ماهر با نمونه کار های معتبر نیاز مندیم.
موارد مورد نیاز :
توانایی کدنویسی به صورت ریسپانسیو ( با CSS باشه هم مشکلی نداره ) نیازی نیست حتما بوت استرپ استفاده بشه
توانایی تبدیل خود PSD . یعنی تفاوتی نداشته باشه کار نهایی با PSD
سبک بودن قالب و گرید A داشته باشه از نظر سرعت
بدون ارور در w3
استفاده نکردن از تصویر که نیازمند دانش کدنویسی css به صورت حرفه ای هست.
کار رو ما نیاز داریم 12 روزه بهمون دمو نمایش داده بشه و 14 روزه کامل تحویل بشه
نحوه کار هم به این صورت هست. تشریف میارید شرکت و قرار داد میبندیم ( تهران ) و اونجا در رابطه با شرایط پرداخت و باقی چیز ها طبق عرف به توافق میرسیم. دوستانی هم که نمیتونن بیان شرکت برای عقد قرار داد متاسفانه نحوه پرداخت فقط به این صورت میتونیم داشته باشیم.: 30 درصد از کار انجام بشه. بعد 30 درصد هزینه رو واریز میکنیم. بعد از 12 روز که دمو دادن 30 درصد دیگه واریز میشه. بعد از 14 روز و کامل شدن کار 40 درصد باقیمانده واریز میشه.
لطفا فقط دوستانی که نمونه معتبر دارن نمونه هاشون رو ارسال کنن. ممنون

isn
September 27th, 2016, 20:02
سلام یک سوال

هزینه تبدیل از 0 تا 100 یعنی psd to wp توسط شما مشخص میشود یا توسط طراح ؟

چون همان طور که در جریانید بسته به سطح کار هزینه هم متفاوته و دیدگاه های متفاوتی وجود دارد

persiancoder
September 27th, 2016, 23:44
با نمونه کار قوی و تعرفه مناسب در خدمتم ، از طریق مشخصات امضا تماس بگیرید.

psfa
September 30th, 2016, 20:07
سلام یک سوال

هزینه تبدیل از 0 تا 100 یعنی psd to wp توسط شما مشخص میشود یا توسط طراح ؟

چون همان طور که در جریانید بسته به سطح کار هزینه هم متفاوته و دیدگاه های متفاوتی وجود دارد
سلام عزیز
عذر خواهی میکنم پاسختون رو نتوستم بدم. وب هاستینگ تاک خراب بود و نمیشد جواب داد تا به همین الان هم با فایرفاکس باز میکنم خرابه الان با کروم تست کردم دیدم اوکی هست. بازم شرمنده
پروژه به دوست خوبمون علی وکیلی عزیز

kingweb
September 30th, 2016, 20:31
اگه هنوز کارتون راه نیوفتاده با این آی دی تماس بگیرید
@iranvalfajr

psfa
September 30th, 2016, 20:43
اگه هنوز کارتون راه نیوفتاده با این آی دی تماس بگیرید
@iranvalfajr
واگذار شده عزیز
ممنون