PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کم شدن ایندکس در گوگل و مشاهده ارور!

ColdWorld
September 27th, 2016, 00:56
با سلام
دوستان گرامی چند روزی هست که ایندکس ها بنده کم تر و کمتر میشه علت چی هستش؟
عزیزان سوالی هم دارم و اون اینکه سایت بنده 3/4 ماه کامل هست که داره فعالیت میکنه اما اصلاً بازدید درست و درمونی نداشته. ( که فکر میکنم به دلیل تغییر ادرس به جهت مسدود شدنه!)
نه توی الکسا رنک درستی میگیره و توی گوگل هم گاهی ایندکس میشه گاهی مطالب قدیم ایندکس نمیشن گاهی هم میشن ولی هر بار که میشه کامل ایندکس نمیکنه
یه سری از مطالب قبلی میمونه که ایندکسشون نمیکنه.دوستان ممنون میشم دقیق به سوالاتم جواب بدید.
اسکرین شات هم اضافه شد از وب مستر تولر و ارور.

33581

33582

33583

33584

mahdi-relax
September 27th, 2016, 01:17
بخاطر آپدیت جدید الگوریتم گوگل هست. سایت ما و خیلی از کاربران دیگر در این انجمن هم دچار مشکل شده.
پیشنهاد میشه خرید بک لینک رو ترک کنید و بصورت طبیعی بالا بیاید چون اخیرا گوگل متوجه میشه

ColdWorld
September 27th, 2016, 01:20
بخاطر آپدیت جدید الگوریتم گوگل هست. سایت ما و خیلی از کاربران دیگر در این انجمن هم دچار مشکل شده.
پیشنهاد میشه خرید بک لینک رو ترک کنید و بصورت طبیعی بالا بیاید چون اخیرا گوگل متوجه میشه

اینو خیلی جاها دیده بودم که البته می دونم.هیچ بک لینکی نخریدم و کاملاً با مطالب خواستم بالا بیام.تقریباً هم بالا 300 تا پست در سایت هست.

ColdWorld
September 27th, 2016, 20:31
لطفاً دوستان دیکه هم کمکی بکنن...

سیدرضا بازیار
September 27th, 2016, 21:17
لطفاً دوستان دیکه هم کمکی بکنن...
این اتفاق واسه خیلی ها افتاده و اکثر سایت های فارسی زبان کاهش رتبه داشتن و سایت های خارجی دارن میان جای ما رو میگیرن..!
بازدید سایت من از ۳۵۰۰۰ بازدید به حدود ۱۳۰۰۰ بازدید رسیده و هنوزم داره کاهش پیدا میکنه...

saeid1346
September 28th, 2016, 02:12
این اتفاق واسه خیلی ها افتاده و اکثر سایت های فارسی زبان کاهش رتبه داشتن و سایت های خارجی دارن میان جای ما رو میگیرن..!
بازدید سایت من از ۳۵۰۰۰ بازدید به حدود ۱۳۰۰۰ بازدید رسیده و هنوزم داره کاهش پیدا میکنه...

بله ظاهرا همینطوره ، به نظرتون پسوند ir تاثیر گذاشته رو این قضیه یا کلا محتوای فارسی ؟

ColdWorld
September 28th, 2016, 16:32
دوستان کسی راه حلی چیزی نداره ارائه بده مشکل تا حدودی حل بشه؟؟؟
اسکرین شاتها کامل هستن از ارور ممنونم میشم ببینید و و بهم بگید چیگار بایستی کرد...

ColdWorld
September 29th, 2016, 04:39
Updated

kiava
September 29th, 2016, 04:43
پست سایتتون رو از سایت های دیگر کپی میکنید؟

ColdWorld
September 29th, 2016, 04:58
پست سایتتون رو از سایت های دیگر کپی میکنید؟

سایت های فیلم همگی فکر می کنم به این شکل هستن.مثلاً فیلم جدیدی که میاد قرارش میدیدم.فیلم های قدیمی هم همینطور هستن.

kiava
September 29th, 2016, 05:03
سایت های فیلم همگی فکر می کنم به این شکل هستن.مثلاً فیلم جدیدی که میاد قرارش میدیدم.فیلم های قدیمی هم همینطور هستن.
پاندا شمارو به عنوان کپی کننده برسی کرده و از اومدن بازدید داره بهتون جلوگیری میکنه اگر پست فیلمی میزنید یک مقدار توضیخاتشو تغییر بدید و کپی پیست نکنید و حتی موضوع فیلم و یا به فارسی بزنید یا چیزی اضافه کنید کپی نباشه

سیدرضا بازیار
September 29th, 2016, 09:10
بله ظاهرا همینطوره ، به نظرتون پسوند ir تاثیر گذاشته رو این قضیه یا کلا محتوای فارسی ؟

پسوند دامنه تاثیری نداره
ظاهرا سایت های فارسی زبان دارن کاهش رتبه پیدا میکنند
اما هنوز دلیلش رو متوجه نشدم

mtostar
September 30th, 2016, 19:46
واسه من خدارو شکر آمار داره بالاتر میره با آپدیت جدید گوگل ایندکس هام بیشتر شده ، دوست عزیز سایت و با www ثبت کردید توی گوگل وب مستر ؟؟؟؟ حتما باد www توی گوگل ثبتش کنید بدون www ثبت نکنید که بعدا موقع فتچ کردن توی گوگل ریدایرکت میخوره

از افزونه وردپرس سئو ( یاست) استفاده کنید قسمت سایت مپ

بک لینک بگیرن ولی نه بصورت سعودی مثلا یهو برین سایت رو 500 نا جا لینک کنید بصورت نرمال سه تا 5 تا

aminlord96
September 30th, 2016, 20:06
سلام از گوگل آنالیز استفاده کنید