PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درمورد افزونه add to any و کدنویسی فایل function

alirad
September 26th, 2016, 20:15
دوستان من افزونه add to any رو نصب کردم.مشکلی که هست اینه که نمیخوام دکمه اشتراک گذاری در صفحه اصلی و بعضی از برگه هام باشه.برای این توی صفحه افزونه در سایت وردپرس https://wordpress.org/plugins/add-to-any/faq نوشته که برای حذف دکمه ها از

دسته بندی خاص

function addtoany_disable_sharing_in_some_categories() { // Examples of in_category usage: https://codex.wordpress.org/Function_Reference/in_category
if ( in_category( array( 'my_category_1_slug', 'my_category_2_slug' ) ) ) {
return true;
}
}
add_filter( 'addtoany_sharing_disabled', 'addtoany_disable_sharing_in_some_categories' );

پست خاص

function addtoany_disable_sharing_on_my_custom_post_type() { if ( 'my_custom_post_type' == get_post_type() ) {
return true;
}
}
add_filter( 'addtoany_sharing_disabled', 'addtoany_disable_sharing_on_my_custom_post_type' );

از این کدها در فایل فانکشن استفاده کنید حالا سوالم اینه که دسته بندی و برگه خاص مثلا صفحه اصلی سایتو توی این کد ها چه جوری باید تعیین کنم؟
درضمن کسی اگه از افزونه add to any استفاده کرده ممنون میشم به من بگه تا چندتا سواله دیگه هم دارم بپرسم

T.Toosi
September 26th, 2016, 20:28
سلام، جای my_category_1_slug نامک موضوع را بزارید، در قسمت موضوعات وردپرس، نامک های هر دسته مشخص است، برای آنکه فقط در صفحه های مشخص شده ای نمایش بدهید از کد زیر استفاده کنید و جای 123 آیدی صفحه را قرا دهید.

function addtoany_disable_sharing_on_my_custom_post_type() {

if ( 'page' == get_post_type() && is_page(123) ) {
return true;
}

}
add_filter( 'addtoany_sharing_disabled', 'addtoany_disable_sharing_on_my_custom_post_type' );

alirad
September 27th, 2016, 05:07
سلام، جای my_category_1_slug نامک موضوع را بزارید، در قسمت موضوعات وردپرس، نامک های هر دسته مشخص است، برای آنکه فقط در صفحه های مشخص شده ای نمایش بدهید از کد زیر استفاده کنید و جای 123 آیدی صفحه را قرا دهید.

function addtoany_disable_sharing_on_my_custom_post_type() {

if ( 'page' == get_post_type() && is_page(123) ) {
return true;
}

}
ممنون از راهنماییتون الان این دکمه ها توی تمام صفحات هست من دنبال کدی هستم که باهاش صفحاتیو که نمیخوام دکمه ازش برداشته بشه.الان این کدی که شما دادین برای گداشتن دکمه هست.درسته؟من برای برداشتن دکمه میخوام.
در مورد کد اول: که من گذاشتم:یه آدرس اینترنتی داخل کد هست.اون چیه؟اگه اون آدرسو وردارم از داخل کد مشکلب پیش میاد؟اگه میشه ورداشت میتونید کد رو بدون اون آدرس برام بازنویسی کنید؟یه سوال دیگه فرق
my_category_1_slug با my_category_2_slug در کد اول چیه؟
درمورد کد دوم: اگه شما بفرمایید چه جوری برگه مورد نظرمو در کد دوم تعریف کنم فکر کنم مشکلم حل میشه
یه سوال دیگه صفحه اصلی سایت فروشگاهی من برگه ای در قسمت برگه های وردپرس نداره که بخوام ویرایش کنم.آیدی این صفحه اصلی رو چه جوری بفهمم؟
ممنون