توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تعریف dns روی سرور
Genral X2
September 26th, 2016, 17:35
با سلام
ببخشید دوستان سوالی دارم تعداد زیادی از شما با تیم اسپیک کاری کردید و ران کردید
ببیند من یه سرور کالاف 4 ، تیم اسپیک ، کانتر دارم خب!
اول می خواهم بدون چطوری dns بزارم تنظیمات هاست رو بلدم ولی رو vps چیزی نمی دونم که باید برنامه نصب کرد یا ....
مثلا می خواهم اینطوری هر سرور 3 سرور با یه دامین ولی ساب دامین های مختلف باشه یعنی اینطوری
cs.123456.ir
ts.123456.ir
cod.123456.ir
اگه میشه کمک کنید
Genral X2
September 26th, 2016, 19:37
کسی تو بزرگ ترین انجمن ایران نیست جواب ما رو بده؟؟؟!
ali.arabi
September 26th, 2016, 19:46
با سلام
ببخشید دوستان سوالی دارم تعداد زیادی از شما با تیم اسپیک کاری کردید و ران کردید
ببیند من یه سرور کالاف 4 ، تیم اسپیک ، کانتر دارم خب!
اول می خواهم بدون چطوری dns بزارم تنظیمات هاست رو بلدم ولی رو vps چیزی نمی دونم که باید برنامه نصب کرد یا ....
مثلا می خواهم اینطوری هر سرور 3 سرور با یه دامین ولی ساب دامین های مختلف باشه یعنی اینطوری
cs.123456.ir
ts.123456.ir
cod.123456.ir
اگه میشه کمک کنید
سلام
باید BIND را نصب نمایید به صورت دستی و این رکورد ها و دامنه ها را ایجاد کنید ، ولی بهترین راه این است که از کنترل پنل ها استفاده نمایید ( cPanel , Plesk , Directadmin )
Genral X2
September 26th, 2016, 19:48
سلام
باید BIND را نصب نمایید به صورت دستی و این رکورد ها و دامنه ها را ایجاد کنید ، ولی بهترین راه این است که از کنترل پنل ها استفاده نمایید ( cPanel , Plesk , Directadmin )
cpanel دارم اونو می تونم اوکی کنم
رو سرور مجازی چی کار کنم یعنی برا وصل شدن به هاست و ...
ali.arabi
September 26th, 2016, 19:51
خب سی پنل داشته باشید میتوانید ساب دامنه ها را بر روی هاست اصلی که 123456.ir میشود اضافه کنید ، زمانی که شما اضافه کنید دی ان اس آن هم اضافه خواهد شد .
بعد از اضافه کردن ساب دامنه ها میتوانید به آن ها وصل شوید .
توجه داشته باشید که سی پنل یک دی ان اس اصلی دارد به طور مثال ns1.yourdomain.com و ns2.yourdomain.com بر روی ، دامنه شما ست باشد .
Genral X2
September 26th, 2016, 19:58
خب سی پنل داشته باشید میتوانید ساب دامنه ها را بر روی هاست اصلی که 123456.ir میشود اضافه کنید ، زمانی که شما اضافه کنید دی ان اس آن هم اضافه خواهد شد .
بعد از اضافه کردن ساب دامنه ها میتوانید به آن ها وصل شوید .
توجه داشته باشید که سی پنل یک دی ان اس اصلی دارد به طور مثال ns1.yourdomain.com و ns2.yourdomain.com بر روی ، دامنه شما ست باشد .
دوست عزیز DNS برا گیم می خواهم یعنی addres سرور مجازی این بشه بعد رو سرور مجازی چی کار کنم که به این هاست یا دامین وصل بشه