خیلی وقت ها پیش اومده که یه مشتری به شما مراجعه می کنه و میگه سایتی که روی سرور شما داره و از قضا سرور شما هم دایرکت ادمین هست ایمیل ارسال نمیکنه !
در این لحظه اول از همه شما باید به سرویس exim که مسئول انتقال ایمیل ها هست شک کنین و وضعیتش رو چک کنین .
در صورتی که سرویس استارت بود ری استارتش کنین و اگه موقع ری استارت گیر نکرد که خوش شانس بودین و سراغ چک کردن کد ها و رمز عبور و ........ برین اما اگه استارت نشد
باید به صورت ssh به سرور وصل بشین و دستور زیر رو اجرا کنین تا exim دیباگ بشه . پس از اجرای این دستور در محل
var/log/exim/mainlog
خطایی که رخ داده نوشته میشه گاهی ممکنه فقط اشغال بودن پورت مورد استفاده ی exim که 25 هست باعث بروز این مشکل شده باشه . خوب دستوری که باید اجرا کرد به شکل زیر هست :
exim -bd -d+all
این آموزش توسط ettarh.com (http://ettarh.com) تهیه شده و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنون هست . با تشکر
devilboy09
September 26th, 2016, 13:03
با سلام خدمت همکاران عزیز .
خیلی وقت ها پیش اومده که یه مشتری به شما مراجعه می کنه و میگه سایتی که روی سرور شما داره و از قضا سرور شما هم دایرکت ادمین هست ایمیل ارسال نمیکنه !
در این لحظه اول از همه شما باید به سرویس exim که مسئول انتقال ایمیل ها هست شک کنین و وضعیتش رو چک کنین .
در صورتی که سرویس استارت بود ری استارتش کنین و اگه موقع ری استارت گیر نکرد که خوش شانس بودین و سراغ چک کردن کد ها و رمز عبور و ........ برین اما اگه استارت نشد
باید به صورت ssh به سرور وصل بشین و دستور زیر رو اجرا کنین تا exim دیباگ بشه . پس از اجرای این دستور در محل
var/log/exim/mainlog
خطایی که رخ داده نوشته میشه گاهی ممکنه فقط اشغال بودن پورت مورد استفاده ی exim که 25 هست باعث بروز این مشکل شده باشه . خوب دستوری که باید اجرا کرد به شکل زیر هست :
exim -bd -d+all
این آموزش توسط ettarh.com (http://ettarh.com) تهیه شده و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنون هست . با تشکر
دوست عزیز
دستور اولی که گذاشتید مسیر یک فایل هست و با وارد کردن اون توی ترمینال اتفاقی نمی افته این فایل که فایل لاگ exim هست باید با نرم افزارهای ویرایش متن مثل vim خونده بشه تا اررور مشخص بشه
ضمنا همیشه مشکل از exim نیست و در برخی موارد بلک لیست بودن آی پی سرور باعث عدم ارسال ایمیل میشه
TARIMEHR
September 26th, 2016, 13:16
دوست عزیز
دستور اولی که گذاشتید مسیر یک فایل هست و با وارد کردن اون توی ترمینال اتفاقی نمی افته این فایل که فایل لاگ exim هست باید با نرم افزارهای ویرایش متن مثل vim خونده بشه تا اررور مشخص بشه
ضمنا همیشه مشکل از exim نیست و در برخی موارد بلک لیست بودن آی پی سرور باعث عدم ارسال ایمیل میشه
باز کردن یک فایل لاگ کار صحیحی نیست.
بهتره از چند خط اول یا آخر رو با دستور cat یا tac بسته به نیاز٬ خروجی بگیرید.
استارتر گرامی وقتی در خصوص میل سرور به شما اعلام اشکال کردند اولین قدم میل سرور را ریستارت نفرمایید.
بهتره اول بررسی کنید اگر اشکال از سمت کاربر نبود٬ به سراغ سرور برید.(طبق اموزش ارائه شده بنظر میرسه رفتار شما کاملا برعکس هست)
devilboy09
September 26th, 2016, 13:27
استارتر گرامی وقتی در خصوص میل سرور به شما اعلام اشکال کردند اولین قدم میل سرور را ریستارت نفرمایید.
بهتره اول بررسی کنید اگر اشکال از سمت کاربر نبود٬ به سراغ سرور برید.(طبق اموزش ارائه شده بنظر میرسه رفتار شما کاملا برعکس هست)
چرا باز کردن فایل لاگ کار صحیحی نیست ؟؟؟؟ :106:
TARIMEHR
September 26th, 2016, 13:32
فایل های لاگ معمولا حجیم هستند
شما فایل لاگی داشته باشید با حجم 30 مگابایت و یا بالاتر
باز کردن این فایل با ویرایشگر جهت خواندن چند خط آخر آن صحیح است یا خروجی گرفتن ۱۰ خط آخر آن لاگ؟
تجربه ی شخصی: خروجی گرفتن از خط اخر فایل لاگ بسیار ساده تر و سریعتر از باز کردن آن با ویرایشگر می باشد.
devilboy09
September 26th, 2016, 13:37
درسته ولی اصولی تر اینه که از دستور tail -f استفاده بشه نه cat یا tac
ضمنا حجیم شدن فایل لاگ رومیشه با logrotate کنترل کرد
a1994n1373
September 26th, 2016, 22:22
دوست عزیز
دوست عزیز اگه دقیق تر مطالعه کنید پست رو میبینید که نوشتم در این محل خطا ذخیره نمیشه . بعد هم من فرض رو بر این گذاشتم که دوستان میدونن لاگ چیه چطوری به ssh وصل بشن چطوری فایل باز کنن و ... !!!
این مورد که همیشه مشکل از exim نیست هم شما درست میفرمایید و من تایید می کنم و ممنون از این مطلب من رو نقد کردید ♥
- - - Updated - - -
من از هر لحاظی که فک می کنم بنظرم بازکردن فایل های لاگ هیچ اشکالی نداره .
اینکه میفرمایین ممکنه حجیم باشه هم راه حل داره و سرور مجازی بهترین راه حل واسه کار کردن و مدیریت سرور ها هست :)
به هر حال باز هم ممنون از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین . ♥
TARIMEHR
September 26th, 2016, 22:25
موضوع اصلی بحث چیز دیگه ای هست.
اما وقتی راه حل راحت تری مثل خروجی گرفتن وجود داره چه اصراریه فایل لاگ کامل رو باز کنید؟
delta
September 27th, 2016, 03:19
اگر حجیم باشه ممکنه تو باز کردن فایل یا چندین دقیقه وقتتون رو بگیره تا باز بشه یا نهایت هنگ کنه کل سیستمو هنگ بندازه...اگر میتونید دانلود کنیدش تو نرم افزارهایی مثل notpad ++ باز کنید یا نه به قول دوستمون از اخرین خطهاش خروجی بگیرید...دقیقا مثل این میمونه که برای ویرایش یک جدول دیتابیس کل دیتابیس رو دانلود و باز کنید!!خوب چه کاریه؟ همون جدول رو بگیرید هم سریعتره هم راحت تر...این هم دقیقا همینطوره..
a1994n1373
September 27th, 2016, 11:30
البته من خودم به این نتیجه رسیدم که یا کلا نباید کاری رو شروع کرد یا اینکه باید با امکانات و تجهیزات مورد نیاز کافی استارت زد .
TARIMEHR
September 27th, 2016, 11:31
البته من خودم به این نتیجه رسیدم که یا کلا نباید کاری رو شروع کرد یا اینکه باید با امکانات و تجهیزات مورد نیاز کافی استارت زد .
منظورتون از امکانات و تجهیزات چیه؟
a1994n1373
September 27th, 2016, 11:37
منظورتون از امکانات و تجهیزات چیه؟
همین همش دغدغه ی سرعت اینترنت و حجم و این داستانا رو نداشته باشیم یا اینکه همیشه نیاز به سیستم برای اجرای درخواست های مشتریان نباشه :)
TARIMEHR
September 27th, 2016, 11:42
همین همش دغدغه ی سرعت اینترنت و حجم و این داستانا رو نداشته باشیم یا اینکه همیشه نیاز به سیستم برای اجرای درخواست های مشتریان نباشه :)
متوجه منظورتون و ارتباطش به این تاپیک نمیشم