سلام دوستان
بنا به دلایلی با این که دانش کافی تو زمینه های مرتبط به هاستینگ ندارم تو چند ماه آینده قصد راه اندازی یه شرکت هاستینگ قدر دارم. میشه لطفا درباره چیز هایی که برای این کار لازمه راهنماییم کنید.
من فقط میخواهم هاست لینوکس داخل ایران ارائه بدم
چه بستر هایی برای بهترین بودن لازمه ؟
ماهانه هم میتونم 500 هزار تومن هزینه کنم.
و یه مورد دیگه چه پارامتر هایی مشخص کننده یه هاستینگ خوبه ؟
TARIMEHR
September 25th, 2016, 16:35
سلام دوستان
بنا به دلایلی با این که دانش کافی تو زمینه های مرتبط به هاستینگ ندارم تو چند ماه آینده قصد راه اندازی یه شرکت هاستینگ قدر دارم. میشه لطفا درباره چیز هایی که برای این کار لازمه راهنماییم کنید.
هزینه ی ماه اول صرف ثبت شرکتتون خواهد شد
ماه دوم و سوم چهارم صرف خرید قالب و موارد مرتبط به راه اندازی سایت
بعدش میتونید بگردید دنبال اشخاصی که به شما سرور اجاره بدند که قاعدتا حداقل سروری که میتونید توی ایران تهیه کنید ماهانه ۵۰۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت.
تا قدر شدن با این هزینه خیلی فاصله دارید.
k-pax
September 25th, 2016, 16:43
سلام دوستان
قبل از هزینه کردن اول دانشتون را بالا ببرید !
حدود 1 تومن باید برای آموزش طی 2-3 ماه خرج کنی!
بخوای شرکت بزنی 300-400 هزینه شرکت میشه!
بخوای برای هساتینگ باشه 300-400 هزینه قالب و افزونه سیستم و ... میشه !
بخوای فقط هساتینگ باشی باید نمایندگی بگیری ! بخوای هاستینگ خوب باشی باید سرور مجازی بگیری و اگه بخوای هاستینگ قدر باشی باید سرور اختصاصی بگیری
که خودش کلی هزنیه میشه
دانش . تجربه . حوصله پول ( که اگه اینا را داشته باشی سخت افزار و سیستم خوب انتخاب میکنی و بهترین خدمات ارائه میدی)
و یه مورد دیگه چه پارامتر هایی مشخص کننده یه هاستینگ خوبه
کیفیت سرویس - آپتایمی - پشتیبانی 24 و حرفه ای - خدمات متنوع
om!d-D
September 25th, 2016, 16:45
اگر تخصص ندارید وارد هاستینگ نشوید لطفا !
اگر تخصص نداردی و پول کافی برای به خدمت گرفتن افراد متخصص دارید وارد شوید!
mamin
September 25th, 2016, 16:51
هزینه ی ماه اول صرف ثبت شرکتتون خواهد شد
ماه دوم و سوم چهارم صرف خرید قالب و موارد مرتبط به راه اندازی سایت
بعدش میتونید بگردید دنبال اشخاصی که به شما سرور اجاره بدند که قاعدتا حداقل سروری که میتونید توی ایران تهیه کنید ماهانه ۵۰۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت.
تا قدر شدن با این هزینه خیلی فاصله دارید.
دمت گرم نظرتو دادی.
فکر میکردم ثبت شرکت حدود 200 تومن هزینه داشته باشه حالا گذشته از اون ماه دوم و سوم و چهارم اوکیه من طراح سایت خوبیم. ;)
بیشتر مشکلم رو سروره
من 5 تا دوست دارم که سایت های نسبتا پربازدیدی دارن. یکیشون هم دانلود سنتره. اگه یه سرور تو ایران بگیرم ترافیک اون سایت ها تامین میشه ؟
رنک های الکساشون زیر 4000 هست بهترینشون هم 900 ایرانه روزانه 15 هزار آی پی متفاوت ازش دیدن میکنن.
- - - Updated - - -
قبل از هزینه کردن اول دانشتون را بالا ببرید !
حدود 1 تومن باید برای آموزش طی 2-3 ماه خرج کنی!
بخوای شرکت بزنی 300-400 هزینه شرکت میشه!
بخوای برای هساتینگ باشه 300-400 هزینه قالب و افزونه سیستم و ... میشه !
بخوای فقط هساتینگ باشی باید نمایندگی بگیری ! بخوای هاستینگ خوب باشی باید سرور مجازی بگیری و اگه بخوای هاستینگ قدر باشی باید سرور اختصاصی بگیری
که خودش کلی هزنیه میشه
دانش . تجربه . حوصله پول ( که اگه اینا را داشته باشی سخت افزار و سیستم خوب انتخاب میکنی و بهترین خدمات ارائه میدی)
کیفیت سرویس - آپتایمی - پشتیبانی 24 و حرفه ای - خدمات متنوع [/color][/indent][/color][/right]
پیشنهاد میدی چطوری دانشمو ببرم بالا ؟ هزینه هم میکنم براش
برا سایت هاستینگ چه چیزایی لازمه که 300-400 هزینشه ؟ میشه اسماشونو کامل بگی
TARIMEHR
September 25th, 2016, 16:56
دمت گرم نظرتو دادی.
فکر میکردم ثبت شرکت حدود 200 تومن هزینه داشته باشه حالا گذشته از اون ماه دوم و سوم و چهارم اوکیه من طراح سایت خوبیم. ;)
بیشتر مشکلم رو سروره
من 5 تا دوست دارم که سایت های نسبتا پربازدیدی دارن. یکیشون هم دانلود سنتره. اگه یه سرور تو ایران بگیرم ترافیک اون سایت ها تامین میشه ؟
رنک های الکساشون زیر 4000 هست بهترینشون هم 900 ایرانه روزانه 15 هزار آی پی متفاوت ازش دیدن میکنن.
اینکه طراحی سایت میتونید انجام بدید٬ یک قدم خوبی هست.
این دوستان رو اگر بتونید متقاعد کنید که سایتشون رو به سرور شما انتقال بدند یک مرحله هست
مرحله اصلی این هست که بتونید سرویسی به اونها ارائه بدید که از خدمات راضی باشند و ماه بعدش انتقال ندند.
نظر به اینکه میفرمایید دانش کافی در این شغل ندارید٬ حتما باید یک تکنسین استخدام کنید تا بتونن مدیریت هاستینگ اشتراکی شما رو بر عهده بگیرند.
سایت هایی که فرمودید سایت های نسبتا مناسبی هستند اما در دسته ی پربازدید قرار نمی گیرند. مگر سایتی که رتبه ۹۰۰ داره
راضی نگهداشتن این سایت به شدت کار دشواری خواهد بود بنابراین بدون دانش هاستینگ٬ نمیتونید این مشتری رو حفظ کنید.
k-pax
September 25th, 2016, 16:59
دمت گرم نظرتو دادی.
بیشتر مشکلم رو سروره
اگه سرور توی ایران بگیرید میتونید این سایتها را ساپورت کنید!
برای دانلود سنتر باید توجه دشاته باشید که چه مقدار فضا نیاز دارید و در آینده نیاز میشه و طبق همون سرورتون رو بگیرید !
یه سرور اختصاصی بگیرد و چند سرور مجازی روی اون نصب کنید .
یه سرور مجازی مختص هاست دانود
یه سرور مجازی میزبانی شاتراکی سایتهای با بازدید کم
و یه سرور هم برای اونی که ساتی بازدید بالا داره
اینجوری فشار روی سرورهای مجازی تقسیم میشه و بازدهیتون بالاتر میره!
mamin
September 25th, 2016, 17:00
اگر تخصص ندارید وارد هاستینگ نشوید لطفا !
اگر تخصص نداردی و پول کافی برای به خدمت گرفتن افراد متخصص دارید وارد شوید!
دقیقا حق با تو هست اگه تخصص نداشته باشم سایت خودمم نمیارم رو هاست خودم چه برسه به این که خودمو به عنوان بستری امن به بقیه معرفی کنم.
پیشنهادت برا یادگیری چیه ؟ از سیر تا پیازشو در میارم ولی اصلا نمیدونم چیو ؟
سیستم عامل باید چی باشه ؟
چه نرم افزار هایی لازمه ؟
- - - Updated - - -
اگه سرور توی ایران بگیرید میتونید این سایتها را ساپورت کنید!
برای دانلود سنتر باید توجه دشاته باشید که چه مقدار فضا نیاز دارید و در آینده نیاز میشه و طبق همون سرورتون رو بگیرید !
یه سرور اختصاصی بگیرد و چند سرور مجازی روی اون نصب کنید .
یه سرور مجازی مختص هاست دانود
یه سرور مجازی میزبانی شاتراکی سایتهای با بازدید کم
و یه سرور هم برای اونی که ساتی بازدید بالا داره
اینجوری فشار روی سرورهای مجازی تقسیم میشه و بازدهیتون بالاتر میره!
شما خودت پیشنهاد میدی از چه دیتا سنتری سرور اختصاصی بگیرم ؟
به نظرت یه سرور بخرم کولو کنم ؟ اینجوری برام ارزون تر درمیاد یا به زحمتش نمی ارزه ؟
- - - Updated - - -
اینکه طراحی سایت میتونید انجام بدید٬ یک قدم خوبی هست.
این دوستان رو اگر بتونید متقاعد کنید که سایتشون رو به سرور شما انتقال بدند یک مرحله هست
مرحله اصلی این هست که بتونید سرویسی به اونها ارائه بدید که از خدمات راضی باشند و ماه بعدش انتقال ندند.
نظر به اینکه میفرمایید دانش کافی در این شغل ندارید٬ حتما باید یک تکنسین استخدام کنید تا بتونن مدیریت هاستینگ اشتراکی شما رو بر عهده بگیرند.
سایت هایی که فرمودید سایت های نسبتا مناسبی هستند اما در دسته ی پربازدید قرار نمی گیرند. مگر سایتی که رتبه ۹۰۰ داره
راضی نگهداشتن این سایت به شدت کار دشواری خواهد بود بنابراین بدون دانش هاستینگ٬ نمیتونید این مشتری رو حفظ کنید.
در حد استخدام کسی پول ندارم. حداقل حقوق باید 1 ملیون باشه با هزنیه سرور و ... رقم خیلی سنگین میشه.
برا شروع نمیتونم رو کسی حساب کنم. ولی حتما اگه دو ماه وقت بزارم میتونم 80 درصد کارو یاد بگیرم.
این سایت ها هم همشون میان فقط میمونه استرس اشتباه کردن.
TARIMEHR
September 25th, 2016, 17:19
انشالله که موفق باشید.
کمکی هم از ما ساخته باشه حتما در خدمت خواهیم بود.
mamin
September 25th, 2016, 17:25
انشالله که موفق باشید.
کمکی هم از ما ساخته باشه حتما در خدمت خواهیم بود.
مرسی همچنین. :)
میشه لطفا نرم افزار هایی که برا ارائه هاستینگ لینوکس لازمه و چیزایی که باید یاد بگیرمو بگی ؟
TARIMEHR
September 25th, 2016, 17:47
- سیستم عامل Centos
- کنترل پنل های قابل ارائه لینوکس (سی پنل - دایرکت ادمین) هستند که برای مشترکین معمولا سی پنل محبوبیت بیشتری در ایران دارد.
-وب سرور مناسب برای میزبانی سایت پربازدید لایت اسپید
- کلاد لینوکس برای میزبانی اشتراکی پیشنهاد میشه
- cxs - csf هم در بین ایرانی ها رواج داره و مرسوم هست
- سرویس بکاپ گیری منظم
برای میزبانی سایت های پربازدید بهتره که سرور اختصاصی تهیه کنید تا با مشکلاتی از قبیل کمبود I/O و خطر تعطیلی شرکت های دیگه مواجه نباشید.
کولوکیشن سرور یقینا به لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه خواهد بود و عملا فقط هزینه ی فضا ٬ ترافیک و برق پرداخت خواهید کرد.
به لحاظ اینکه بودجه ی مناسبی برای این کار در اختیار ندارید میتونید به اجاره کردن سرور هم اکتفا کنید مادامی که کارتون انشالله رونق پیدا کنه و کسب و کارتون رو گسترش بدید.
mamin
September 25th, 2016, 20:01
- سیستم عامل Centos
- کنترل پنل های قابل ارائه لینوکس (سی پنل - دایرکت ادمین) هستند که برای مشترکین معمولا سی پنل محبوبیت بیشتری در ایران دارد.
- سرویس بکاپ گیری منظم
برای میزبانی سایت های پربازدید بهتره که سرور اختصاصی تهیه کنید تا با مشکلاتی از قبیل کمبود I/O و خطر تعطیلی شرکت های دیگه مواجه نباشید.
کولوکیشن سرور یقینا به لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه خواهد بود و عملا فقط هزینه ی فضا ٬ ترافیک و برق پرداخت خواهید کرد.
به لحاظ اینکه بودجه ی مناسبی برای این کار در اختیار ندارید میتونید به اجاره کردن سرور هم اکتفا کنید مادامی که کارتون انشالله رونق پیدا کنه و کسب و کارتون رو گسترش بدید.
واقعا دمت گرم
قضیه کانفیگ سرور چیه ؟
- - - Updated - - -
- سیستم عامل Centos
- سرویس بکاپ گیری منظم
واقعا دمت گرم
قضیه کانفیگ سرور چیه ؟
mizban97
September 25th, 2016, 20:06
واقعا دمت گرم
قضیه کانفیگ سرور چیه ؟
- - - Updated - - -
واقعا دمت گرم
قضیه کانفیگ سرور چیه ؟
سلام
دوست عزیز شما که از پایه با موارد ابتدایی کار اشنا نیستید.
به نظرم برای شروع کار ریسلری و نمایندگی تهیه کنید تا کمی با کار هاستینگ آشنا بشید.
البته با این حساب اگر موارد ابتدایی ندونید خرید سرور نه اینکه براتون به سود تبدیل نمیشه بلکه ضرر هم میکنید.
بازم تصمیم با شماست بنده نظرم گفتم.
Aria90
September 25th, 2016, 20:40
سلام دوستان
درود
یک شرکت هاستینگ با توجه به وجود ده ها اریه دنده هاستینگ باید شرایط خیلی خوبی داشته باشه که بتونه موفق بشه
برای شروع اول از همه نیاز به یک تیم خوب متخصص داری که بتونید تیم ورک کار کنید و اگر میخواید تنهایی وارد بشید بشدت کارتون سخت میشه حداقل نیاز به یک مدیر سرور خوب دارید کنار خودتون
دوم ثبت شرکت ثبت برند دریافت کد اقتصادی )دومی و سومی اجبار نیست اما توصیه میشه)
برای ارایه قدرتمند نیاز به سرور اختصاصی دارید و منابع سرورتون باید بالا باشه
با توجه به اینکه حداکثر ماهانه 500 میخواید هزینه کنید قطعا نمیتونید بهترین باشید حتی نمیتونید جزو متوسط ها هم باشید فقط استارت میخورید همین!
پاارمترهای هاستینگ خوب:
داشتن تیم تخصصی، ارایه خدمات متنوع،رقابت توی قیمت،پشتیبانی 7/24 اخلاق خوب وتعهد به مشتری
mamin
September 25th, 2016, 20:58
سلام
دوست عزیز شما که از پایه با موارد ابتدایی کار اشنا نیستید.
به نظرم برای شروع کار ریسلری و نمایندگی تهیه کنید تا کمی با کار هاستینگ آشنا بشید.
البته با این حساب اگر موارد ابتدایی ندونید خرید سرور نه اینکه براتون به سود تبدیل نمیشه بلکه ضرر هم میکنید.
بازم تصمیم با شماست بنده نظرم گفتم.
بله حتما بدون دانش نمیشه موفق شد. یکی پیشنهاد داد دو ماه سرور مجازی خارج بگیرم با اون آزمون و خطا ها انجام بشه با تجربه بیشتری بعد دوماه سرور اختصاصی بگیرم
ریسلری هم خوبه ولی فکر نکنم زیاد به دانش فنی کمک کنه مثل این که همه چیش آمادس فقط بحث بازاریابیه
- - - Updated - - -
درود
یک شرکت هاستینگ با توجه به وجود ده ها اریه دنده هاستینگ باید شرایط خیلی خوبی داشته باشه که بتونه موفق بشه
برای شروع اول از همه نیاز به یک تیم خوب متخصص داری که بتونید تیم ورک کار کنید و اگر میخواید تنهایی وارد بشید بشدت کارتون سخت میشه حداقل نیاز به یک مدیر سرور خوب دارید کنار خودتون
دوم ثبت شرکت ثبت برند دریافت کد اقتصادی )دومی و سومی اجبار نیست اما توصیه میشه)
برای ارایه قدرتمند نیاز به سرور اختصاصی دارید و منابع سرورتون باید بالا باشه
با توجه به اینکه حداکثر ماهانه 500 میخواید هزینه کنید قطعا نمیتونید بهترین باشید حتی نمیتونید جزو متوسط ها هم باشید فقط استارت میخورید همین!
پاارمترهای هاستینگ خوب:
داشتن تیم تخصصی، ارایه خدمات متنوع،رقابت توی قیمت،پشتیبانی 7/24 اخلاق خوب وتعهد به مشتری
آره حتما برام مهمه که خدمات متمایز بدم ولی متاستفانه پول ندارم نیروی متخصص استخدام کنم وگرنه یه لحظه هم تو این کار شک نمیکردم
TARIMEHR
September 25th, 2016, 21:10
قبل از اینکه استارت بزنید بهتره تجربه کسب کنید.
حداقل برای خودتون سایت راه اندازی کنید و سایت خودتون رو بر روی سرور خودتون میزبانی کنید(سرور مجازی)
اینطوری در اثر ازمون و خطا آسیبی به سایت مشتریانتون نمی رسونید و اثر منفی در برند شما بوجود نخواهد آمد.
هروقت تونستید در شرایط مختلف سرور رو مدیریت کنید و پایداری کافی رو داشته باشید٬ یکی یکی سایت ها رو افزایش بدید.
استارت با نام شرکت بدون تجربه و نیروی متخصص یقینا ضربه ی بزرگی به شما وارد خواهد کرد.
Aria90
September 25th, 2016, 21:24
آره حتما برام مهمه که خدمات متمایز بدم ولی متاستفانه پول ندارم نیروی متخصص استخدام کنم وگرنه یه لحظه هم تو این کار شک نمیکردم
س بنظرم الان اصلا شروع نکن
اول آموزش ببین
توی همین فروم تاپیک بزن درخواست اموزش کن ببین کسی بهت نزدیکه که بتونه با هزینه بهت اموزش مدیریت و کار و کانفیگ سرور یاد بده؟
بدون داشتن سواد تخصصی حتی با داشتن سرمایه و تیم هم نمیتونی موفق بشی
mamin
September 25th, 2016, 21:51
قبل از اینکه استارت بزنید بهتره تجربه کسب کنید.
حداقل برای خودتون سایت راه اندازی کنید و سایت خودتون رو بر روی سرور خودتون میزبانی کنید(سرور مجازی)
اینطوری در اثر ازمون و خطا آسیبی به سایت مشتریانتون نمی رسونید و اثر منفی در برند شما بوجود نخواهد آمد.
هروقت تونستید در شرایط مختلف سرور رو مدیریت کنید و پایداری کافی رو داشته باشید٬ یکی یکی سایت ها رو افزایش بدید.
استارت با نام شرکت بدون تجربه و نیروی متخصص یقینا ضربه ی بزرگی به شما وارد خواهد کرد.
پس به نظرت خوبه که یه سرور مجازی ایران بگیرم روش سایت خودمو بیارم بالا
ترافیک مجازی بفرستم رو سایت و از این کارا تا به نوعی تجربه بدست بیارم؟
- - - Updated - - -
س بنظرم الان اصلا شروع نکن
اول آموزش ببین
توی همین فروم تاپیک بزن درخواست اموزش کن ببین کسی بهت نزدیکه که بتونه با هزینه بهت اموزش مدیریت و کار و کانفیگ سرور یاد بده؟
بدون داشتن سواد تخصصی حتی با داشتن سرمایه و تیم هم نمیتونی موفق بشی
کانفیگ سرور رو میدم یه آدم حرفه ای انجام بده بقیه موارد هم فکر کنم بتونم از اینترنت یاد بگیرم.
به جز کانفیگ سرور
چیا میمونه باید یاد بگیرم ؟
mizban97
September 25th, 2016, 22:04
بله حتما بدون دانش نمیشه موفق شد. یکی پیشنهاد داد دو ماه سرور مجازی خارج بگیرم با اون آزمون و خطا ها انجام بشه با تجربه بیشتری بعد دوماه سرور اختصاصی بگیرم
ریسلری هم خوبه ولی فکر نکنم زیاد به دانش فنی کمک کنه مثل این که همه چیش آمادس فقط بحث بازاریابیه
بله ولی میتونید کارتون با یه ریسلری خوب شروع کنید و مشتری جذب کنید
سپس در کنارش سرور برای تست تهیه کنید و عمل یادگیری روی اون انجام بدید
در واقع اگر شما در هنگام یادگیری با مشکل مواجه بشید تنها مشتری شما ناراضی خواهد شد و دیگر به سمت شما نخواهد اماد.
همینطور که خودتون عرض کردید بهترین کار این هست برای یادگیری سرور جداگانه از خارج تهیه بشه. به نظرم بهترین کار ممکن هست.
امیدوارم موفق باشید.
اگر سوالی هم بود در خدمتیم
mamin
September 25th, 2016, 22:24
بله ولی میتونید کارتون با یه ریسلری خوب شروع کنید و مشتری جذب کنید
سپس در کنارش سرور برای تست تهیه کنید و عمل یادگیری روی اون انجام بدید
در واقع اگر شما در هنگام یادگیری با مشکل مواجه بشید تنها مشتری شما ناراضی خواهد شد و دیگر به سمت شما نخواهد اماد.
همینطور که خودتون عرض کردید بهترین کار این هست برای یادگیری سرور جداگانه از خارج تهیه بشه. به نظرم بهترین کار ممکن هست.
امیدوارم موفق باشید.
اگر سوالی هم بود در خدمتیم
سرور مجازی از خارج بگیرم یا از ایران ؟
Aria90
September 25th, 2016, 22:32
کانفیگ سرور رو میدم یه آدم حرفه ای انجام بده بقیه موارد هم فکر کنم بتونم از اینترنت یاد بگیرم.
به جز کانفیگ سرور
چیا میمونه باید یاد بگیرم ؟
مدیریت و مانیتور کردن سرور رو یاد بگیر که بتونی نیاز کاربرات رو برطرف کنی
کار با لینوکس و دستورات لینوکس
مجازی سازی با پلت فرم های مختلف
کار با whmcs
و..
mamin
September 25th, 2016, 22:34
مدیریت و مانیتور کردن سرور رو یاد بگیر که بتونی نیاز کاربرات رو برطرف کنی
کار با لینوکس و دستورات لینوکس
مجازی سازی با پلت فرم های مختلف
کار با whmcs
و..
دمت گرم:)
همینا کافیه ؟
mizban97
September 25th, 2016, 22:34
سرور مجازی از خارج بگیرم یا از ایران ؟
نیاز به هزینه اضافه نیست
همین خارج بگیرید خوبه.
iHSG
September 25th, 2016, 22:37
سلام
به نظر من تو ایران فقط با دو روش میشه موفق شد:
.نو آوری و ارائه خدمات جدید ارزشمند نسبت به فعالین اون حوزه (که این روش چون نیاز به ایده و خصوصاً اجرا کردن اون ایده داره معمولاً استفاده نمیشه)
بالا کشیدن مجموعه کاری فقط با پول و پول و پول مثلاً با دو هفته تبلیغ تو تلویزیون و سایر رسانه ها براحتی جزو معروف ترین های یه حوزه میشید.
من اگه بدونم یه هاستینگ جدید هستش که حداقل کنترل پنل کاملاً ایرانی جدیدی در حد cPanel با ظاهر و امکانات متفاوت ارائه میده مسلماً حتی برای تست اون کنترل پنل هم شده میام سمتش ولی وقتی می بینم مثلاً هاستینگ x با هاستینگ y از لحاظ محصولاتی که ارائه میدن هیچ تفاوتی ندارن و فقط تفاوت می تونه در نحوه برخورد اپراتور پشتیبانی باشه چرا باید مثلاً از اون هاستینگی که تازه راه افتاده بخرم؟ یعنی منظورم اینه چه دلیل قانع کننده ای برای من به عنوان یه کاربر ساده برای خرید از یه هاستینگ دو ماه راه افتاده به جای یه هاستینگ قدیمی با بیشتر از پنج سال سابقه هست؟
mamin
September 25th, 2016, 22:48
سلام
به نظر من تو ایران فقط با دو روش میشه موفق شد:
.نو آوری و ارائه خدمات جدید ارزشمند نسبت به فعالین اون حوزه (که این روش چون نیاز به ایده و خصوصاً اجرا کردن اون ایده داره معمولاً استفاده نمیشه)
بالا کشیدن مجموعه کاری فقط با پول و پول و پول مثلاً با دو هفته تبلیغ تو تلویزیون و سایر رسانه ها براحتی جزو معروف ترین های یه حوزه میشید.
من اگه بدونم یه هاستینگ جدید هستش که حداقل کنترل پنل کاملاً ایرانی جدیدی در حد cPanel با ظاهر و امکانات متفاوت ارائه میده مسلماً حتی برای تست اون کنترل پنل هم شده میام سمتش ولی وقتی می بینم مثلاً هاستینگ x با هاستینگ y از لحاظ محصولاتی که ارائه میدن هیچ تفاوتی ندارن و فقط تفاوت می تونه در نحوه برخورد اپراتور پشتیبانی باشه چرا باید مثلاً از اون هاستینگی که تازه راه افتاده بخرم؟ یعنی منظورم اینه چه دلیل قانع کننده ای برای من به عنوان یه کاربر ساده برای خرید از یه هاستینگ دو ماه راه افتاده به جای یه هاستینگ قدیمی با بیشتر از پنج سال سابقه هست؟
آره حتما نو آوری جزو نکته های اساسی هست.
چند تا هاستینگ هستن خودشون اتاق سرور دارن که خودش خلاقیت حساب میشه
راستی پینگ هم جزو پارامتر های یه هاست خوبه چطوری میشه پینگ یه سایت رو متوجه شد ؟