PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور چند سرور با dns مشابه ایجاد کنم ؟

shishak_mang
September 25th, 2016, 01:53
سلام

یک سوال داشتم در رابطه با dns
من برای مثال یک سرور دارم که dns های زیر رو براش تعریف کردم و هر دامنه که این dns رو وارد کنه به سرور من متصل میشه :
ns1.domain.com
ns2.domain.com
ns3.domain.com
ns4.domain.com
حالا اگر بخوام یک سرور دیگه داشته باشم در حالت عادی مگر نباید برای هر سرور dns جدا تعریف کرد؟ مثلا کاربری که روی سرور دوم هست باید dns های زیر رو وارد کنه؟
ns5.domain.com
ns6.domain.com

در واقع دیدم هاستینگ ها کلا 4 تا dns میدن و سایت روی هر کدوم از سرورهاشون باشه باز هم با همون dns ها و به درستی بالا میاد اما چطور این کار انجام میشه ؟ اگر بخوام من هم همچنان از همون 4 dns اول برای تمام سرورها استفاده کنم چه کاری باید انجام بدم ؟

shetabanhost
September 25th, 2016, 02:19
سلام

یک سوال داشتم در رابطه با dns
من برای مثال یک سرور دارم که dns های زیر رو براش تعریف کردم و هر دامنه که این dns رو وارد کنه به سرور من متصل میشه :
ns1.domain.com
ns2.domain.com
ns3.domain.com
ns4.domain.com
حالا اگر بخوام یک سرور دیگه داشته باشم در حالت عادی مگر نباید برای هر سرور dns جدا تعریف کرد؟ مثلا کاربری که روی سرور دوم هست باید dns های زیر رو وارد کنه؟
ns5.domain.com
ns6.domain.com

در واقع دیدم هاستینگ ها کلا 4 تا dns میدن و سایت روی هر کدوم از سرورهاشون باشه باز هم با همون dns ها و به درستی بالا میاد اما چطور این کار انجام میشه ؟ اگر بخوام من هم همچنان از همون 4 dns اول برای تمام سرورها استفاده کنم چه کاری باید انجام بدم ؟
سلام

برای سرورهای دیگر خود باید ns های دیگری تعریف کنید
برای مثال برای سرور اول ns1 , ns2
برای سرور دوم ns3 , ns4
برای سرور سوم ns5 , ns6
و...

shishak_mang
September 25th, 2016, 02:23
ممنون از پاسخت

خب این که روش معمول هست اما سوال من اینجاست که دیدم خیلی از هاستینگ ها از 4 نیم سرور یکسان استفاده میکنن. چطور این کار رو انجام میدن ؟!!!

shetabanhost
September 25th, 2016, 02:25
ممنون از پاسخت

خب این که روش معمول هست اما سوال من اینجاست که دیدم خیلی از هاستینگ ها از 4 نیم سرور یکسان استفاده میکنن. چطور این کار رو انجام میدن ؟!!!
احتمالا اشتباه میکنید
هر نیم سرور فقط مختص به همان سرور هست و امکان استفاده همزمان از نیم سرورها بروی چند سرور وجود ندارد
منتظر پاسخ سایر همکاران باشید

m2n
September 25th, 2016, 03:09
احتمالا اشتباه میکنید
هر نیم سرور فقط مختص به همان سرور هست و امکان استفاده همزمان از نیم سرورها بروی چند سرور وجود ندارد

چرا عزیز پارس پک از 4 دی ان اس استفاده می کنه

RealHAM
September 25th, 2016, 08:17
سلام

شما می توانید ۴ تا سرور مجازی تهیه کنید و روی آن DNS سرور داشته باشید و سرور های اصلی را روی آن dns کلاستر کنید

iHSG
September 25th, 2016, 08:49
احتمالا اشتباه میکنید

من بلد نیستم ولی پارس پک DNS هاش که ns1.parspack.co تا ns4.parspack.co هستش (البته فقط با ns1 و ns2 هم کار میکنه) هر کدوم آی پی جدایی دارن اما جالب تر اینه که آی پی هاستی که ما با این DNS ها میدن اصلاً قاطی این 4 تا آی پی نیست و کلاً آی پی هاست با آی پی DNS ها فرق میکنه!
یا حتی میهن وب هاست هم جدیداً هاست های آلمان خودش رو با آی پی فرانسه می فروشه که سایت های مختلف فرانسه تشخیص میدن اما خودشون میگن نه هنوز روی هتزنر آلمان هستیم فقط به دلایلی مجبور به چنین کاری شدیم!

shishak_mang
September 25th, 2016, 12:06
سلام

شما می توانید ۴ تا سرور مجازی تهیه کنید و روی آن DNS سرور داشته باشید و سرور های اصلی را روی آن dns کلاستر کنید

آها ممنون؛ میشه بفرمایید چطور میشه این کار رو انجام داد ؟؟؟
با کمتر از 4 سرور نمیشه ؟؟؟

چرا چنین چیزی میسر هست.
با سلام

نیاز به 4 dns نیست حتی با 2 dns نیز امکان پذیر هست به عنوان مثال خودمان : http://www.roobinaserver.ir/ از سرورهای مختلفی و خدمات مختلفی استفاده میشود اما 2 دی ان اس ایران و بین الملل میباشد.

سرویس دهنده های متوسط رو به بزرگ از چندین سرور برای سرویس دهی استفاده میکنند :

1.سرور فایل
2.سرور دیتابیس
3.سرور میل سرور
4.سرور دی ان اس سرور
و ...

که مشمول سرویس بکاب و ... نیز میشود.

حال ممکن هست مورد 1 تا 3 برای 50 تا سرور باشد و همه از مورد 4 استفاده کنند که این مورد 4 نیز مثلا 2 دی ان اس میشود 2 یا x سرور برای بخش dns.

حالت کلاستر و اشتراک اطلاعات بین این سرور ها ایجاد شده است و از یک سرور برای تمام کارها استفاده نمیشود که البته این کارها معایت و مزیت های خودش را دارد و حتی نگه داری خیلی پیچیده تری نیز دارد و حساسیت کار خیلی بیشتر نیز میشود چون با از کار افتادن همه سرویس های بخش مثلا 2 تمام سرویس ها دچار اختلال میشوند و طبیعتا باید برای همه این موارد پیشبینی های لازم را از قبل کرد اما در عوض مزیت های کپسولیشن سازی خود را به همراه دارد و هر بخشی از کارمندان بر اساس توانایی های خود در همان سرور مدیریت خواهند کرد و ...

شما اگر از vps استفاده میکنید یا سرور اجاره ای و دسترسی های مدیریتی بالاتر ندارید طبق تجربه پیشنهاد میکنیم چنین کاری نکنید و طبق روال عادی جلو برید.

باتشکر

چه جالب !!!
یعنی برای این کاری که گفتم به همه این سرورهایی که گفتین نیاز هست ؟؟؟
چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟

TARIMEHR
September 25th, 2016, 12:11
جناب پاسخ هایی که دوستان عزیز توی این تاپیک دادن رو کلا بیخیال شو

شما زحمت بکش یه DNS Only نصب کن

با اون میتونی تمام Cpanel هات رو بهش متصل کنی و تمام سرورهای هاستینگت رو بهش متصل کنی

کاربر همین DNS ها رو برای دامنه ست میکنه

این DNS Server هم وظیفه ی مسیردهی رو انجام میده

هر کمک و سوالی هم در این خصوص داشتی در خدمتم

این مورد رو بنده برای انلاین سرور پیاده سازی کردم. تمام هاست های ایران و خارج و ... از ns1 تا ns4 دامنه mizbandp.com استفاده میکنن

RoobinaServer
September 25th, 2016, 14:43
چه جالب !!!
یعنی برای این کاری که گفتم به همه این سرورهایی که گفتین نیاز هست ؟؟؟
چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟

خیر-سرور دیتابیس برای دیتابیس هست و ... شما دی ان اس را نیاز دارید.

بستگی به چیدمان شما دارد.

یا سرور دی ان اس جدا هست و 3 سرور دیگر فقط فایل/دیتابیس/و... سرور هستند.

یا همه هم فایل سرور هستند هم دی ان اس سرور و آیپی همه در ns ها تنظیم و به هم متصل میشوند و با هم کار میکنند.

چندین مدل میتوانید سرورها را بچینید.

موفق باشید

devilboy09
September 25th, 2016, 14:55
شرکت های هاستینگ معمولا چند تا سرور به عنوان dns server دارند که یکی از اونها master و بقیه slave هستن و ربطی به کلاستر نداره

یعنی تمام زون هایی که مثلا روی پارس پک ایجاد میشن روی 4 تا سرور با آی پی های مختلف قرار می گیرند

ali.arabi
September 25th, 2016, 19:45
سلام

شما میتوانید سرورتان دارای چند سابنت آی پی باشد و هر کدام از سابنت ها برای دی ان اس استفاده شود ، مشکلی ایجاد نمیکند ، استاندارد دی ان اس این است که نیم سرور های شما در یک سابنت نباشند

به طور مثال نیم سرور اول 192.168.1.1 و نیم سرور دوم 192.168.2.1 ، نیازی به دی ان اس سرور جدا گانه نیست .

شما فقط نیاز به یک رنج آی پی جدید با secondary gateway هستید .

موفق باشید

TARIMEHR
September 25th, 2016, 21:05
سلام

شما میتوانید سرورتان دارای چند سابنت آی پی باشد و هر کدام از سابنت ها برای دی ان اس استفاده شود ، مشکلی ایجاد نمیکند ، استاندارد دی ان اس این است که نیم سرور های شما در یک سابنت نباشند

به طور مثال نیم سرور اول 192.168.1.1 و نیم سرور دوم 192.168.2.1 ، نیازی به دی ان اس سرور جدا گانه نیست .

شما فقط نیاز به یک رنج آی پی جدید با secondary gateway هستید .

موفق باشید

استارتر راهکار برای راه اندازی DNS یکپارچه برای تمامی سرورهای هاست اشتراکی خواستند.

مواردی که شما فرمودید Different subnets هستند و ارتباطی به این موضوع ندارند.

bestirani2
November 15th, 2016, 16:36
سلام
بنده اطلاعات کافی ندارم ولی فکر میکنم با Round Robin DNS این کار رو انجام میدند. یک سرور اصلی در نظر میگیرند و با Round Robin DNS مشخص میکنند دی ان اس به کدوم ای پی اشاره می کنه.