توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین قالب psd من
dastrast
September 24th, 2016, 01:36
سلام دوستان
من تازه شروع کردم دارم پی اس دی زدن رو یاد میگیرم
این اولین کارمه با یه کار نسبتا آسون شروع کردم
یک قالب شخصی هست
این عکس صفحه اولش هست
چون در زمینه کد نویسی سر رشته ی زیادی ندارم لطفا نظرات خودتونو بگید که اگر اشکالی داره و قابل کد نویسی نیست بگید تا درستش کنم و در کارهای بعدی تکرارشون نکنم
با تشکر
33536
CYCLONER
September 24th, 2016, 02:04
سلام دوستان
من تازه شروع کردم دارم پی اس دی زدن رو یاد میگیرم
این اولین کارمه با یه کار نسبتا آسون شروع کردم
یک قالب شخصی هست
این عکس صفحه اولش هست
چون در زمینه کد نویسی سر رشته ی زیادی ندارم لطفا نظرات خودتونو بگید که اگر اشکالی داره و قابل کد نویسی نیست بگید تا درستش کنم و در کارهای بعدی تکرارشون نکنم
با تشکر
33536
با سلام
برای شروع به نظر بنده خوب هست
موفق باشید
kiava
September 24th, 2016, 02:10
زیبا زدید و باید تو ریسپانسیو های مختلف و رزولوشین های مختلفش رو هم بزنید و اگر خطکش بندی کنید بهتره برای طراح سایت
dastrast
September 24th, 2016, 02:14
با سلام
برای شروع به نظر بنده خوب هست
موفق باشید
با تشکر از شما
لطفا اگر در کد نویسی هم مشکلی ایجاد میشه هم بفرمایید تا تصحیحش کنم
- - - Updated - - -
زیبا زدید و باید تو ریسپانسیو های مختلف و رزولوشین های مختلفش رو هم بزنید و اگر خطکش بندی کنید بهتره برای طراح سایت
ممنون
یعنی باید تو تمام سایز ها طراحیش کنم؟
تا جایی که تونستم خطکش بندی کردم اگر به نظرتون جاییش میزان نیست بگید تا تصحیح کنم
با تشکر
isn
September 24th, 2016, 02:24
سلام برای شروع خوبه
اساسا یک نکته ای هست که خیلی باعث زیبایی کار میشه و آن اینه که سعی کنید از فونت و آیکون در سایز کوچکتر استفاده کنید
به عبارتی هر چه کوچکتر زیبا تر ...
البته این نظر شخصی بنده است
مورد بعدی ، باید رنگ بندی جوری باشد که مخاطب سریع بتونه بخش Title رو مثلا تشخیص بدهد
Background هم به نظر عکسه که خوب تو طراحی معمولا 90 % از عکس حالت Gradiant دار استفاده نمیشه به دلیل افزایش حجم قالب .
در بخش فوتر هم 2 بخش در 2 طرف حالت بریده دارد که خوب به نظرم اگر مهارت کدنویسی CSS نداشته باشد باید از عکس برای آن نواحی استفاده کنید که خوب این یک نکته منفی به حساب می آید
اصولا هر چه از عکس کمتر استفاده بشه بهتره ...
موفق باشی
dastrast
September 24th, 2016, 02:36
سلام برای شروع خوبه
اساسا یک نکته ای هست که خیلی باعث زیبایی کار میشه و آن اینه که سعی کنید از فونت و آیکون در سایز کوچکتر استفاده کنید
به عبارتی هر چه کوچکتر زیبا تر ...
البته این نظر شخصی بنده است
مورد بعدی ، باید رنگ بندی جوری باشد که مخاطب سریع بتونه بخش Title رو مثلا تشخیص بدهد
Background هم به نظر عکسه که خوب تو طراحی معمولا 90 % از عکس حالت Gradiant دار استفاده نمیشه به دلیل افزایش حجم قالب .
در بخش فوتر هم 2 بخش در 2 طرف حالت بریده دارد که خوب به نظرم اگر مهارت کدنویسی CSS نداشته باشد باید از عکس برای آن نواحی استفاده کنید که خوب این یک نکته منفی به حساب می آید
اصولا هر چه از عکس کمتر استفاده بشه بهتره ...
موفق باشی
ممنون نکات بسیار خوبی رو اشاره کردید
حتما تصحیحشون میکنم
بک گراندم گرادینت هست
خیلی میخواستم از تک رنگ یا یه عکسی کوچیک که تکرار بشه استفاده کنم ولی واقعا اونچیزی که میخواستم نشد
kiava
September 24th, 2016, 02:51
سعی کنید قالبی که میزنید قبلش یه روانشناسی رنگ بخونید برای چی میگم به طور مثال :
اگر رستوران پر پروک یا عطاویج رفت باشید رنگ کل دیوارا قرمزه علت برای علاقه کاربر و استرس زیاد تا کاربر و مشتری هرچه سریع تر غذا رو صرف کنه و بره پس برای سایت نیز همینطور باید رنگایی مناسب سایت بزنید
و مورد بعدی اینکه باید حتما توی رزولوشن های مختلف هم بزنید بالاخره باید ریسپانسیو باسه و اینکه بدنه رو بیشتر عکس جالب بزنید بهتره تا گرادینت
hamidsh91
September 24th, 2016, 04:40
برای شروع خیلی خوبه ...
پیشنهاد میکنم تا میتونید سایت ببینید و جز به جزئش رو دقت کنید ، برای شروع اشکالی هم نداره از بعضی قسمتا ایده بگیرید :)
ms313
September 24th, 2016, 21:43
بهترین راه اینکه در دفعات اول کپی استایل ها رو بزنید تا دستتون با فتوشاپ کامل عادت کنه .
اصلی ترین عامل تو طراحی زیبا توجه به جزییات و ریزه کاری ها هست .
اما می خواهین یه چیز خوب بزنید که بروز باشه توجه به تمپلت های آماده هست .
موفق باشید.