PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرویس بر پایه " رایانش ابری " و " cdn "

ldda company
September 22nd, 2016, 18:15
به نام خداوند بخشنده مهربان

ضمن سلام خدمت دوستان عزیز ...
درخواست یک سرویس با یک سری امکانات ویژه دارم . قرار هست از امروز به بعد ، بعضی پروژه ها رو که امکان اجرای اونها بر این بستر وجود داره رو از این طریق به مرحله اجرا در بیاریم . از همین رو درخواستی دارم به شرح زیر :

1 ) فضای مورد نیاز : بین 1 تا 3 گیگابایت
2 ) بر اساس تکنولوژی رایانش ابری باشه . ( هاست و میزبانی وب مد نظر نیست . )
3 ) به شبکه توزیع محتوا داخل کشور برای افزایش حداکثری سرعت لود و بارگذاری سایت ها نیاز هست . پس CDN هم یک مورد دیگه از این درخواست هست .
4 ) کشور و محل سرویس : فقط ایران
5 ) امکان نصب SSL و بارگذاری سایت ها بر پایه این گواهی و پروتکل امن HTTPS

چند مورد مهم که باید توجه بشه بهش :
1 ) اگر خودتون به تنهایی cdn رو هم ارائه نمیدید ( یعنی فقط رایانش ابری رو ارائه میدید ) باید شبکه توزییع محتوا رو از طریق یک سرویس دهنده دیگه تهیه کنید برای ما .
2 ) اگر من جایی رو ه اشتباه فهمدم و یا به اشتباه توضیح دادم لطفا دوستان بگن تا منم از اشتباهم مطلع بشم .
3 ) از دوستانی هم که خودشون این سرویس ها رو ارائه نمیدن اما میشناسن ، درخواست میشه معرفی کنن .

ممنون ...

speednet
September 22nd, 2016, 18:21
به نام خداوند بخشنده مهربان

ضمن سلام خدمت دوستان عزیز ...
درخواست یک سرویس با یک سری امکانات ویژه دارم . قرار هست از امروز به بعد ، بعضی پروژه ها رو که امکان اجرای اونها بر این بستر وجود داره رو از این طریق به مرحله اجرا در بیاریم . از همین رو درخواستی دارم به شرح زیر :

1 ) فضای مورد نیاز : بین 1 تا 3 گیگابایت
2 ) بر اساس تکنولوژی رایانش ابری باشه . ( هاست و میزبانی وب مد نظر نیست . )
3 ) به شبکه توزیع محتوا داخل کشور برای افزایش حداکثری سرعت لود و بارگذاری سایت ها نیاز هست . پس CDN هم یک مورد دیگه از این درخواست هست .
4 ) کشور و محل سرویس : فقط ایران

چند مورد مهم که باید توجه بشه بهش :
1 ) اگر خودتون به تنهایی cdn رو هم ارائه نمیدید ( یعنی فقط رایانش ابری رو ارائه میدید ) باید شبکه توزییع محتوا رو از طریق یک سرویس دهنده دیگه تهیه کنید برای ما .
2 ) اگر من جایی رو ه اشتباه فهمدم و یا به اشتباه توضیح دادم لطفا دوستان بگن تا منم از اشتباهم مطلع بشم .
3 ) از دوستانی هم که خودشون این سرویس ها رو ارائه نمیدن اما میشناسن ، درخواست میشه معرفی کنن .

ممنون ...

سلام
سرویس cdn رو می تونیم از مایروسافت آژور بهتون ارائه بدیم
فضای رایانش ابری رو هم متوجه نشدم ! منظورتون فضا هست چی هست هر سرویس بخواین از آزور می تونیم در اختیارتون بزاریم

ldda company
September 22nd, 2016, 18:30
سلام
سرویس cdn رو می تونیم از مایروسافت آژور بهتون ارائه بدیم
فضای رایانش ابری رو هم متوجه نشدم ! منظورتون فضا هست چی هست هر سرویس بخواین از آزور می تونیم در اختیارتون بزاریم

ببینید من خودمم شاید به درستی مفهوم رایانش ابری رو درک نکرده باشم . برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم آفر بگیرم و هم اینکه دوستانی که ارائه میدن این سرویس رو ، توضیحاتی در این زمینه بدن .

تعریفی کلی از " رایانش ابری " :

رایانش ابری، محاسباتی است که توسط گروه بسیاری از سرورهای از راه دور (remote) که با یکدیگر شبکه هستند انجام می گیرد که منجر به ذخیره سازی متمرکز داده ها و دسترسی آنلاین به سرویس ها و منابع کامپیوتری می گردد؛ به طور ساده تر رایانش ابری دستیابی به منابع محاسباتی از طریق اینترنت است و در عمل به جای اینکه شما اطلاعات را بر روی هارد دیسک خود نگه دارید و یا برنامه های کاربردی مورد نیازتان را به طور مستمر به روزرسانی نمایید، شما از سرویسی بر روی اینترنت به منظور برآوردن نیازهایی مشابه موارد مذکور استفاده می نمایید.رایانش ابری یک الگوی محاسباتی است که در آن تعداد بسیار زیادی از سیستم ها به صورت شبکه های خصوصی (private) و یا عمومی (public) به یکدیگر متصل شده اند تا زیرساخت پویا و مقیاس پذیری را برای برنامه های کاربردی، ذخیره داده ها و فایل ها فراهم آورند. با ظهور این تکنولوژی، هزینه محاسبات، میزبانی برنامه های کاربردی، ذخیره سازی محتوا و تحویل سرویس ها به طور قابل توجهی کاهش یافته است. ایده محاسبات ابری در اصل بر مبنای "استفاده مجدد از قابلیت های فناوری" است

.الان من به مقدار فضا ( بین 1 تا 3 گیگ نهایتا ) بر اساس این تکنولوژی نیاز مندم . ضمنا در کنارش به یک شبکه توزیع محتوا ( CDN ) هم نیاز داریم . ضمنا همونطور که گفته شد تمامی این موارد باید در داخل کشور باشن .

hamid.soltani92
September 22nd, 2016, 20:22
سلام و عرض ادب.
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری و شبکه تحویل محتوا فکر میکنم کمی بیشتر باید مطالعه و بررسی کنید.
مثلا cdn که فرمودید باید در ایران باشه، در حال حاضر با توجه به زیرساخت شبکه‌ای ایران امکان تفکیک درخواست‌ها با توجه به ASN وجود نداره و فقط باید به IPL بسنده کرد. پس عملا cdn داخلی تو ایران وجود نداره. تنها شبکه تحویل محتوایی که میتونید استفاده کنید به صورت geo location و به صورت نودهای داخلی و خارجی هست.
لطفا هدفتون از این خرید رو بفرمایید که بتونیم راهنمایی کنیم.

ldda company
September 22nd, 2016, 21:25
سلام و عرض ادب.
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری و شبکه تحویل محتوا فکر میکنم کمی بیشتر باید مطالعه و بررسی کنید.
مثلا cdn که فرمودید باید در ایران باشه، در حال حاضر با توجه به زیرساخت شبکه‌ای ایران امکان تفکیک درخواست‌ها با توجه به asn وجود نداره و فقط باید به ipl بسنده کرد. پس عملا cdn داخلی تو ایران وجود نداره. تنها شبکه تحویل محتوایی که میتونید استفاده کنید به صورت geo location و به صورت نودهای داخلی و خارجی هست.
لطفا هدفتون از این خرید رو بفرمایید که بتونیم راهنمایی کنیم.

ضمن تشکر از شما ، ببنید هدف من از به کار بردن این سیستم ، این هست که نهایت سرعت بارگذاری و لود رو برای کاربرانم در داخل کشور فراهم کنم . چندین پروژه در دست ساخت دارم از جمله یه سرویس وبلاگ دهی که میخوام تمامی محتوای اون به بهترین شکل ممکن در نقاط مختلف ایران نمایش داده بشه . جالا در مورد اینکه این سرویس تو ایران وجود داره یا خیر والا من خودم هم اطمینان خاصی ندارم اما آخرین اخباری که خونده بودم حاکی از این بود که این سرویس در چندین استان کشور با همکاری مخابرات ایران و ورزات ارتباطات محیا شده ...

حالا همه این ها به کنار ، من حتی سرویس دهنده خاصی رو هم در این زمینه نمیشناسم که بتونه کمکم کنه . برای همین از دوستان درخواست کرده بودم در همون پست اولی که اگر سرویس دهنده داخلی رو میشناسن که در زمینه cdn فعالیت میکنه و کارشون هم حره ای هست و میتونن نیاز های منو برطرف کنن ، خبر بدن بهم ...

BuyHardware
September 22nd, 2016, 22:45
سلام،

بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.
شما بهتره از بچه های persiangig.com در این مورد ارسال کنید این شرکت اولین شرکتی بوده با توجه به سیستمی که داشته مجبور شده CDN استفاده کنه تو ایران و من شنیدم سرویس هم ارایه میده به جاهای خاص
ولی در کل شما اگه تو سه تا دیتا سنتر مشهور ایران یه کلاس ایپی بگیرید و به صورت anycast تبلیغ کنید محتوای استاتیک رو میتونید به راحتی با بالاترین سرعت برای کاربران به نمایش بزارید
منظور از ASN این هست Autonomous system

speednet
September 22nd, 2016, 22:47
سلام،

شما بهتره از بچه های persiangig.com در این مورد ارسال کنید این شرکت اولین شرکتی بوده با توجه به سیستمی که داشته مجبور شده CDN استفاده کنه تو ایران و من شنیدم سرویس هم ارایه میده به جاهای خاص
ولی در کل شما اگه تو سه تا دیتا سنتر مشهور ایران یه کلاس ایپی بگیرید و به صورت anycast تبلیغ کنید محتوای استاتیک رو میتونید به راحتی با بالاترین سرعت برای کاربران به نمایش بزارید

CDN فکر نکنم نیاز به مجوز داشته باشه !! شما از کلود فلر سی دی ان بگیر استفاده کن از مایکروسافت از ovh کسی به شما نمیگه چرا استفاده کردی ؟!

BuyHardware
September 22nd, 2016, 22:54
مگر صحبتی از مجوز شد ؟

m2n
September 23rd, 2016, 00:01
دوست گرامی آروان کلود ( arvancloud.com ) این امکان رو برای شما فراهم می کند.
در تماس باشید

ldda company
September 23rd, 2016, 12:00
دوست گرامی آروان کلود ( arvancloud.com ) این امکان رو برای شما فراهم می کند.
در تماس باشید

ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در تاپیک من شرکت کردن و سرویس هایی رو معرفی کردن و ما رو راهنمایی کردن ...
ببینید در خصوص " ابر آروان " من باهاشون تماس گرفتم اما پاسخ درستی نگرفتم . ضمنا من نمیدونم نحو کار سیستمش چجوری هست اصلا . بعد فکر کنم فقط شبکه توزیع محتوا رو ارائه میدادن نه هاست و فضای ابری ...

2JZ
September 23rd, 2016, 12:10
ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در تاپیک من شرکت کردن و سرویس هایی رو معرفی کردن و ما رو راهنمایی کردن ...
ببینید در خصوص " ابر آروان " من باهاشون تماس گرفتم اما پاسخ درستی نگرفتم . ضمنا من نمیدونم نحو کار سیستمش چجوری هست اصلا . بعد فکر کنم فقط شبکه توزیع محتوا رو ارائه میدادن نه هاست و فضای ابری ...
چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
راهکار Private CDN + Private Cloud میتونم بهتون پیشنهاد بدم (از یک سرویس معتبر)

ldda company
September 23rd, 2016, 12:10
سلام،

به پرشین گیگ هم پیام دادم تا ببینم چی پاسخ میدن . خیلی ممنون بابت معرفی این سرویس ...

چیزی که برای من جالب بود ، این بود که سرویس " ابر آروان " شبکه توزیع محتوای خودش رو در چندین استان کشور ارائه میکرد . در مورد پرشین گیگ هنوز نمیدونم چجوریه . ضمنا ظاهرا ابر آروان فضای ابری ارائه نمیده اما پرشین گیگ ارائه میده ...

- - - Updated - - -

چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
راهکار Private CDN + Private Cloud میتونم بهتون پیشنهاد بدم (از یک سرویس معتبر)

از نظر بودجه ، این مورد متغیر هست و میزان خاصی نیست که من بخوام بگم . یعنی میتونه تغییر داشته باشه . برای همین فعلا آفر و پیشنهادات رو دارم میگیرم .

ببینید چیزی که برای من مهم هست ، ارائه سرویس در داخل کشور هست که سرعت به حداکثر برسه . اما یه مورد خیلی مهم این هست که ما یه مجله آنلاین بین المللی هم در دستور کار داریم که در اون مورد باید CDN جهانی باشه .

BuyHardware
September 23rd, 2016, 17:10
ببینید دوست عزیز شما اصلا فنی و خیلی جزییاتی صحبت نمیکنید وگرنه دوستان کمکتون میکردند
شاید سرویس های http://www.micloud.ir/ هم به کارتون بیاد

- - - Updated - - -

در مورد CDN جهانی من فکر میکنم بهتری گزینه Amazon CloudFront هست برای شما

ldda company
September 23rd, 2016, 17:28
ببینید دوست عزیز شما اصلا فنی و خیلی جزییاتی صحبت نمیکنید وگرنه دوستان کمکتون میکردند
شاید سرویس های http://www.micloud.ir/ هم به کارتون بیاد

- - - updated - - -

در مورد cdn جهانی من فکر میکنم بهتری گزینه amazon cloudfront هست برای شما

خی ببینید من خودمم اطلاعات غنی در این مورد ندارم که بخوام اظهار نظر خاصی کنم . اما خب سعی کردم چیزی که میخوام رو در درخواستم گفته باشم .

در خصوص cdn جهانی هم ، قرار هست بعضی از پروژه های در دست ساخت ما ، هم در ایران فعالیت داشته باشند و هم در خارج که اینطوری به یک شکبه توزیع محتوا جهانی نیاز داریم ...

Majdict.com
September 24th, 2016, 10:12
با سلام
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری باید بگم که هدف داشتن منابع نامحدود در مراکز مختلف دیتا سنترها هست که در نهایت شما هیچ محدودیتی در استفاده از سخت افزار براساس متریک زمان استفاده ندارین یعنی شما بر اساس مترسک استفاده از سخت افزار و نرم افزار هزینه پرداخت میکنید در رایانش ابری شما چهار سرویس اصلی می تونید دریافت کنیدDaas,Saas,Paas.Iaas که من توضیحات کامل در این مورد سرویس ها رو در همین فروم گذاشتم بنابراین در خصوص رایانش ابری می تونم این موارد رو عنوان کنم اما در مورد سی دی ان باید بگم که برنامه دولت یازدهم این بوده که کل زیر ساخت شبکه داخلی رو بر بستر سی دی ان راه اندازی کنه مشکلاتی در این حوزه وجود داره اما تا چه حد موفق شده که این زیر ساخت رو اماده کنه نمیدونم فقط تا اونجایی می دونم که در برخی از استانها این امر اتفاق افتاده اما تا چه حد به همدیگه لینک شدن یا ارتباط برقرار شده در جریان کامل نیستم شرکت هایی مثل افرانت،مرکز تحقیقات مخابرات و چند شرکت دیگه هم دارن تو این زمینه فعالیت می کنند.
با تشکر
شاد باشین

ldda company
September 24th, 2016, 11:28
با سلام
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری باید بگم که هدف داشتن منابع نامحدود در مراکز مختلف دیتا سنترها هست که در نهایت شما هیچ محدودیتی در استفاده از سخت افزار براساس متریک زمان استفاده ندارین یعنی شما بر اساس مترسک استفاده از سخت افزار و نرم افزار هزینه پرداخت میکنید در رایانش ابری شما چهار سرویس اصلی می تونید دریافت کنیدDaas,Saas,Paas.Iaas که من توضیحات کامل در این مورد سرویس ها رو در همین فروم گذاشتم بنابراین در خصوص رایانش ابری می تونم این موارد رو عنوان کنم اما در مورد سی دی ان باید بگم که برنامه دولت یازدهم این بوده که کل زیر ساخت شبکه داخلی رو بر بستر سی دی ان راه اندازی کنه مشکلاتی در این حوزه وجود داره اما تا چه حد موفق شده که این زیر ساخت رو اماده کنه نمیدونم فقط تا اونجایی می دونم که در برخی از استانها این امر اتفاق افتاده اما تا چه حد به همدیگه لینک شدن یا ارتباط برقرار شده در جریان کامل نیستم شرکت هایی مثل افرانت،مرکز تحقیقات مخابرات و چند شرکت دیگه هم دارن تو این زمینه فعالیت می کنند.
با تشکر
شاد باشین

بسیار هم عالی . ممنون میشم لینک تاپیکی که در اون چهار مورد Daas,Saas,Paas.Iaas رو توضیح دادید رو به من بدید . یا اینکه توضیحاتی رو برای من ارسال کنید ...
آیا شما سرویس ارائه میدید در این زمینه ؟ و مورد دیگه هم اینکه بله درسته ، من قصد کاهش هزینه ها رو دارم . قصدم این هست که هزینه های کلی من کاهش پیدا کنه و در عین حال هم کیفیت بالایی رو تجربه کنم ...

Majdict.com
September 25th, 2016, 09:13
سلام دوست عزیز
می تونید از لینک های زیر اطلاعات و مقالاتی که در این مورد وجود داره رو ببینید و در صورت داشتن هر سوالی چنانچه قادر به پاسخگویی باشم خوشحال میشم کمکتون کنم
http://www.micloud.ir/software-as-a-service/
http://www.micloud.ir/category/%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa/
با تشکر
شاد باشین

محمد جعفری
October 3rd, 2016, 12:22

سلام
می توانید از سرویس cdn شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366

- - - Updated - - -

شما می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .
با سپاس
81188366

- - - Updated - - -

با سپاس
81188366

- - - Updated - - -

سلام
می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366

BuyHardware
October 3rd, 2016, 12:26
شما نماینده این شرکت هستید؟

ldda company
October 3rd, 2016, 12:41
درود مجدد خدمت تمامی دوستان عزیز ...
دیتاسنتر افرانت هم مگر cdn ارائه میده ؟ ممنون بابت توضیح دوستان ...

والا بعد از این مدت زمانی که گذشت هنوز نتونستم به نتیجه خاصی برسم .

محمد جعفری
October 3rd, 2016, 12:56
سلام
می توانید از سرویس cdn شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366

- - - Updated - - -

با سپاس
81188366

- - - Updated - - -

با سپاس
81188366

- - - Updated - - -

سلام
می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366

بنده از شرکت افرانت در خدمت هستم .
www.afranet.com