جدیدا یه مشکلی برام بوجود اومده که از طریق Admin panel و قسمت Profile کاربر وقتی برای برخی کاربران Login as Client را می زنم وارد پنل کاربری نمیشه و یا خطای 404 میده و ...
این مشکل برای کاربران با email های yahoo وجود داره و گاهی وقتا با مرورگر کروم که Login as Client را برای این کاربرا میزنم صفحه yahoo.com را باز میکنه :-ssولی برای سایر کاربران با emailهای دیگه و مثلا gmail همچین اتفاقی نمیافته.
جالبه که فایل های هاست رو با Backupهای قبلی تا ۱ ماه پیش که همچین مشکلی نداشتم compare کردم و مورد خاصی ندیدم.
Reza G
September 21st, 2016, 22:50
خطای مشابهی رو در پنل ادمین whmcs دیدم.
مازاد بر این در افزونه EDD وردپرس هم وقتی ایمیل خریدار یاهو باشه، لینک خرید به وبسایت یاهو ریدایرکت میشه.
hassanshaikhi
September 21st, 2016, 23:30
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
hassanshaikhi
September 22nd, 2016, 20:55
جالب اینجاست اگه با قند شکن وصل بشی مشکلی نداره راحت وارد ناحیه کاربری مشتری میشه.
abulhallaj
September 24th, 2016, 14:27
خطای مشابهی رو در پنل ادمین whmcs دیدم.
مازاد بر این در افزونه EDD وردپرس هم وقتی ایمیل خریدار یاهو باشه، لینک خرید به وبسایت یاهو ریدایرکت میشه.
جالب اینجاست که تا ماه گذشته بدون مشکل کار میکرده
جالب اینجاست اگه با قند شکن وصل بشی مشکلی نداره راحت وارد ناحیه کاربری مشتری میشه.
این مورد رو حتما تست می کنم. اگر از *****ینگ باشه که باید علتش رو توی کدهای Login پیدا کنیم.
hassanshaikhi
September 24th, 2016, 19:13
جالب اینجاست که تا ماه گذشته بدون مشکل کار میکرده
این مورد رو حتما تست می کنم. اگر از *****ینگ باشه که باید علتش رو توی کدهای Login پیدا کنیم.
فکر نمیکنم از کد باشه. چونکه من فایل dologin.php رو کامل پاک کردم ولی بازم به یاهو ریدایرکت میشه :|
از هاست باید باشه چونکه به هر لینکی آخرش yahoo.com@ اضافه کنید سایت یاهو باز میشه حتی اگه whmcs نصب نباشه اصلا
آپدیت:
بعضی سایت ها هم به آخرشون اضافه کنی سایت یاهو باز میشه.باید یه چیزی توی این هاست ها مشترک باشه که باعث این مشکل میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/test@yahoo.com
http://www.p30download.com/yahoo.com
آپدیت2:
این مشکل از اینترنت هست.
سایت هایی که هاستشون ایران هست معمولا این مشکل رو ندارند.
abulhallaj
September 27th, 2016, 15:44
فکر نمیکنم از کد باشه. چونکه من فایل dologin.php رو کامل پاک کردم ولی بازم به یاهو ریدایرکت میشه :|
از هاست باید باشه چونکه به هر لینکی آخرش yahoo.com@ اضافه کنید سایت یاهو باز میشه حتی اگه whmcs نصب نباشه اصلا
آپدیت:
بعضی سایت ها هم به آخرشون اضافه کنی سایت یاهو باز میشه.باید یه چیزی توی این هاست ها مشترک باشه که باعث این مشکل میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/test@yahoo.com
http://www.p30download.com/yahoo.com
مسئله خیلی جالب شد. اتفاقا دقیقا مشکل از نحوه لاگین توسط فایل dologin.php هست که داره آدرس ایمیل رو به عنوان query میگیره. شاید بشه از طریق WHMCS مشکل رو حل کرد. و مورد دیگه اینکه من تا حدود ۱ ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم.
- - - Updated - - -
آپدیت2:
این مشکل از اینترنت هست.
سایت هایی که هاستشون ایران هست معمولا این مشکل رو ندارند.
هاست WHMCS من ایرانه ولی مشکل دارم
- - - Updated - - -
بله وقتی با وی پــــــــــی ان وصل میشی مشکلی نیست ولی وقتی با سایتههای قندشکن تست کردم مشکل وجود داشت. که به نظر میرسه نحوه برنامه نویسی قایل مربوطه با شیلترینگ ایران سازگار نیست. باید دستی بالا بزنم و یه تغییراتی توی کد های فایل dologin.php اعمال کنم
Reza G
September 27th, 2016, 16:01
از پروتکل ssl استفاده کنید احتمالاً مشکل حل میشه.
در ضمن بسیار بعیده که بشه آدرس ایمیل رو از انتهای آدرس حذف کرد ! حتی المقدور در نسخه های عادی که نمیشه. مگر این که نسخه دیکد شده باشه.
negarnovin
October 30th, 2016, 11:58
ایمیل هایی که با yahoo ثبت شده این مشکل رو دارند دوستان کسی راه حلی پیدا نکرده واسه این قضیه؟
همه این مشکل رو دارند فقط ماهها نیستیم
ربطی به هاست نداره به اینترنتم نداره
blueserver
October 30th, 2016, 12:09
ایمیل هایی که با yahoo ثبت شده این مشکل رو دارند دوستان کسی راه حلی پیدا نکرده واسه این قضیه؟
چرا مشکل از اینترنت داخل کشور هست. میتونید از طریق شبکه خارج یا vps بررسی کنید ، میبینید که مشکلی نداره.
menalgeya
November 10th, 2016, 18:58
دقیقا بنده نیز همین مشکل رو دارم چه با اینترنت ایران چه با قندشکن همه رو تست کردم باز مشکل هست