توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار ibsng نسخه پریمو
farshid17
September 21st, 2016, 19:03
با سلام خریدار ibsng کار کرده هستیم با قیمت خوب خریداریم فقط حداقل تعداد کاربر 200 تا به بالا باشه با تشکر و اپدیت شده باشه برای کسی می خواستم
اینکه قفل سخت افزار جوری باشه فروشنده در تهران باشه برای تحویل قفل با تشکر
TukaNet
September 21st, 2016, 19:18
نسخه اورجینال رو از شرکت خودش باید خریداری کنید، چرا این کار رو نمیکنید؟
farshid17
September 21st, 2016, 19:22
دنبال خرید از کاربران با قیمت پایینتر هستم قیمت خودش سرسام اور میدن نامحدود مثلا میدن 24 میلیون تومان برای کاربر انلاین
farshid17
September 22nd, 2016, 02:42
up....
farshid17
September 22nd, 2016, 12:17
یه اسکریپت جدیدتر اومده ibsmng اون ارزونتر و بهتره
ibsmng dot ir
دوست عزیز این کنترل کننده ibsng هست من اصلیش می خوام نسخه کامل
http://crm.ntm.ir
User : moory
Pass : NTM8254
دوست عزيز سيستم خوبي ولي اخرين باري كه دمو از شما ديدم ادمينش ibsng بود اگر كلا قالب اibsng. عوض كردين يا كلا اسكريپت خودتون رو اجرا كردين بدرد من مي خوره چون من مي خوام به نماينده هام بدم مي خوام فضا اسوني داشته باشه وكارايي بالا و فارسي سازي شده باشه اين كنترل پنل كه عكس گذاشتيد فكر كنم مال كاربر هست
MoO®Y
October 6th, 2016, 12:21
دوست عزيز سيستم خوبي ولي اخرين باري كه دمو از شما ديدم ادمينش ibsng بود اگر كلا قالب اibsng. عوض كردين يا كلا اسكريپت خودتون رو اجرا كردين بدرد من مي خوره چون من مي خوام به نماينده هام بدم مي خوام فضا اسوني داشته باشه وكارايي بالا و فارسي سازي شده باشه اين كنترل پنل كه عكس گذاشتيد فكر كنم مال كاربر هست
سلام دوست عزیز اسکریپت Base رو بخرید که قابلیت تمام شدن حجم یا زمان صفحه تمام شد نشون میده و برای مدیریت ibsmng استفاده کنید
ما IBSng free رو ادیت و ارتقا دادیم بخش ها که نیاز بود اضافه شده مثل پارس پویش قالب Admin رو هیچ تغییر ندادیم
مگه برای پارس پویش فارسی که مال ما فارسی باشه ؟
خیلی از کلمات رو نمیشه با مفهوم فارسی توضیح داد
برای راه اندازی سیستم شبیه ما 8 میلیون به IBS پارس پویش پول بدی 2 میلیون به CRM و در ضمن باید برای هر کدوم ی سرور جداگانه داشته باشی
کی بدش میاد با هزینه پایین تر همین امکانات رو داشته باشه اون روی یک سرور و فقط با ی شرکت طرف باشه
- - - Updated - - -
دوست من یک ایمیل اگه ممکنه به من بزنید این سیستم رو نیاز دارم
mohsen @ keshavarzian dot com
ممنون
خدمت شما دوست عزیز
m.manafi{a}ntm.ir
- - - Updated - - -
با سلام خریدار ibsng کار کرده هستیم با قیمت خوب خریداریم فقط حداقل تعداد کاربر 200 تا به بالا باشه با تشکر و اپدیت شده باشه برای کسی می خواستم
اینکه قفل سخت افزار جوری باشه فروشنده در تهران باشه برای تحویل قفل با تشکر
در صورت نیاز ibsng کار کرده هم داره می تونم 5 میلیون تقدیمتون کنم با قفل در تهران
farshid17
October 6th, 2016, 12:50
سلام دوست عزیز اسکریپت Base رو بخرید و برای مدیریت ibsmng استفاده کنید
ما IBSng free رو ادیت و ارتقا دادیم بخش ها که نیاز بود اضافه شده مثل پارس پویش قالب Admin رو هیچ تغییر ندادیم
مگه برای پارس پویش فارسی که مال ما فارسی باشه ؟
خیلی از کلمات رو نمیشه با مفهوم فارسی توضیح داد
برای راه اندازی سیستم شبیه ما 8 میلیون به IBS پارس پویش پول بدی 2 میلیون به CRM و در ضمن باید برای هر کدوم ی سرور جداگانه داشته باشی
کی بدش میاد با هزینه پایین تر همین امکانات رو داشته باشه اون روی سرور و فقط با ی شرکت طرف باشه
- - - Updated - - -
خدمت شما دوست عزیز
m.manafi{a}ntm.ir
- - - Updated - - -
در صورت نیاز ibsng کار کرده هم داره می تونم 5 میلیون تقدیمتون کنم با قفل در تهران
چند كاربر ه
واينكه اخرين اپديت كي هست
و پشتيباني هنوز داره
MoO®Y
October 6th, 2016, 12:58
چند كاربر ه
واينكه اخرين اپديت كي هست
و پشتيباني هنوز داره
نسخه b نامحدود هستش
نه نداره
smk
February 1st, 2021, 13:27
سلام
امکان نصب و راه اندازی کامل IBSng بر روی آخرین نسخه لینوکس(centos7,debian10) و فعال بودن گراف ها وجود دارد درصورت نیاز در تماس باشید.
sadeghmk[at]gmail[dot]com
mohammadp31
February 8th, 2021, 18:13
شما کانغیگ ikv2 انجام میدین ؟
arc1o0
February 8th, 2021, 20:02
تلگرام در تماس باشید
hasanvps
February 8th, 2021, 21:45
کانفیگ ikv2 /ipse با قابلیت اتصال مستقیم به ibsng و انلاین یوزر فیکس مولتی لاگین و نمایش حجم و رفع تمام باگ ها قابل انجام هست به صورت رایگان البته باید سرویس از ما خریداری بشه