PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد حرکت ناشناس در برخی وبسایتها

filasufya
September 20th, 2016, 20:31
دوستان سلام وقتتون بخیر

گاهی اوقات در برخی از وبسایت ها علی رغم تغییر آی پی،مک آدرس و حذف کوکی های مرورگر ،وبسایت مقصد باز هم متوجه میشه که من کاربر قبل از این تغییراتم.
از چه روشی متوجه میشن و راه حل چیست؟

با تشکر

k-pax
September 20th, 2016, 20:45
دوستان سلام وقتتون بخیر

گاهی اوقات در برخی از وبسایت ها علی رغم تغییر آی پی،مک آدرس و حذف کوکی های مرورگر ،وبسایت مقصد باز هم متوجه میشه که من کاربر قبل از این تغییراتم.
از چه روشی متوجه میشن و راه حل چیست؟

با تشکر

با حذف کامل کوکی ها و تغییر آیپی نباید بتونه بشناسه ! البته یه بار از مروگر خارج بشید شاید سشن ذخیره شده باشه !

نیازی به تغییر مک آدرس نیست چون اصلا سایتها دسترسی به مک آدرس ندارند!

filasufya
September 20th, 2016, 20:50
ممنون از راهنماییتون

زمانی که مرورگرو عوض میکنم متوجه نمیشه،مثلا از کروم میرم به موزیلا،ولی اگر دوباره به همون مرورگر برگردم هرکار میکنم تشخیص میده،یک بار باز و بسته هم کردم ولی تاثیری نداشت

Z.eus
September 20th, 2016, 21:12
درود؛

هیستوری و کوکی هارا را کامل حذف کنید. مشکل حل خواهد شد.

مورد دوم تغییر آیپی آدرس است که میتوانید انجام دهید.

با تشکر.

Rezash
September 20th, 2016, 21:56
در کروم از incognito و در فایرفاکس می تونید از private browsing استفاده کنید.

filasufya
September 20th, 2016, 22:15
در کروم از incognito و در فایرفاکس می تونید از private browsing استفاده کنید.
همینکارو کردم فایده ای نداشت،مشخصات دیگه ای رو ذخیره میکنه احتمالا

T.Toosi
September 20th, 2016, 23:08
آدرس سایت را برای بررسی بفرستید.

taksis
September 20th, 2016, 23:54
دنیای 0 و 1 نشد نداره !!!
من این کارو ۶-۷ سال پیش با asp.net و c# انجام دادم.
سریال هارد دیسک کاربر رو می گرفتم .....!
یه عدد یکتا هست.
اما بعید می دونم الان کسی این روش رو بکار بگیره

telegram.chat
October 30th, 2016, 03:59
دنیای 0 و 1 نشد نداره !!!
من این کارو ۶-۷ سال پیش با asp.net و c# انجام دادم.
سریال هارد دیسک کاربر رو می گرفتم .....!
یه عدد یکتا هست.
اما بعید می دونم الان کسی این روش رو بکار بگیره

این تاپیک اگر چه نسبتاً قدیمی هست اما بد نیست پاسخ داده بشه شاید بدرد دوستان دیگه هم بخوره.

در حال حاضر سریال نامبر هارد و موارد مشابه رو از طریق مرورگر نمی تونید دریافت کنید وگرنه ریسک امنیتی بزرگی بود. تنها راه ممکن استفاده از ActiveX یا اپلت جاوا یا موارد مشابه بود که فقط IE ساپورت میکرد و اون هم در ورژن های بسیار قدیمی به صورت پیش فرض فعال بود. همون ۷ سال پیش آن هم فقط در IE میسر بود.

کوکی تنها راه ذخیره اطلاعات برای ترکینگ نیست. روش های متعدد دیگری از تولید fingerprint بر اساس صد ها پارامتر مختلف تا storage های مرورگر برای این کار وجود دارد. بنابراین طبیعی است با حذف کوکی در آن مرورگر هنوز شناخته می شوید.