توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم فعال شدن دامنه
arsalan22
September 20th, 2016, 16:15
سلام دوستان
این مشکلی که الان مطرح میکنم قبلا هم واسم افتاده بود ولی کلا بیخیالش شدم . الان دیگه واقعا نمیشه بیخیال شد [-(
من دامنه را از یک سرویس دهنده و هاست را از جایی دیگه خریدم
دامنه رو بدون تغییر dns خریدم و بعد از چند ثانیه عکس زیر بر روی سایت افتاد :
http://8pic.ir/images/nzfc1zt8rs7obidcmfyb.jpg
ولی باز بعد از چند دقیقه از بین رفت و هیچ ایمیلی جهت تایید دامنه از طرف hostcontrol برام ارسال نشد
الان هم dns های دامنه روی ns.hostcontrol.com ست شده و هیچ تغییری ندادم .
واقعا گیج شدم . خواهشا کمک کنید
مشکل از کجاست ؟ مرسی
keyhan7
September 20th, 2016, 16:33
سلام دامنه رو از کجا خریدی اصلا دی ان اس تغییر ندادی؟
iHSG
September 20th, 2016, 17:16
سلام
جسارته ولی خب عزیز باید dns رو تغییر بدید به dns های هاستینگی که ازش هاست خریدید تا این صفحه ای که عکس گذاشتید بره دیگه.
البته اگر منظورتون مشکل دیگه ای هست خب درست توضیح ندادید چون بنده با مطالعه تاپیک اینو استنباد کردم :)
هاست 97
September 20th, 2016, 17:23
باید دامنه را از ایمیلتان تایید نمایید
اموزش تایید در لینک زیر موجود می باشد
ایمیل تایید به آدرس درج شده در Admin Email در whois دامنه ارسال میشه
لطفا ایمیل رو تایید کنید
Rezash
September 20th, 2016, 17:32
سلام
اگر ایمیل تایید ارسال نشده ادرس ایمیل خود رو در whois دامنه تغییر بدید تا ایمیل جدید دریافت و سپس روی لینک فعال سازی کلیک کنید.
arsalan22
September 20th, 2016, 18:01
ایمیل ها رو whois کردم . همشون یک ایمیل هستن و هنوز ایمیل تاییدیه نیومده برام
فرآیند به این صورته که اول دامنه باید تایید بشه بعد dns رو ست کنم ( تا جایی که من میدونم) اما متاسفانه ایمیل دریافت نکردم و اون صفحه (http://8pic.ir/images/nzfc1zt8rs7obidcmfyb.jpg) بعد از چند ثانیه برداشته شد .
تیکت پشتیبانی دادم ولی جواب ندادن /
ممنون بابت راهنمایی ها:53:
farhadhelix
September 20th, 2016, 23:36
اسپم های ایمیلتونرو چک کردید؟
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
iHSG
September 21st, 2016, 09:16
ولی برای من که ایمیل تایید فقط تو اولین دامنه بین المللی که تو طلاهاست ثبت کردم آمد برای باقی دامنه ها بدون ایمیل تایید دامنه خودکار فعال بود.