PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در وردپرس

starplann
September 20th, 2016, 13:00
با سلام خدمت دوستان
وردپرس بنده یهو با صفحه سفید مواجه شد و با اضافه کردن کد تونستم متن ارور رو بفهمم ارور زیر رو میده

Notice: get_theme_data is از رده خارج شده است از نگارش3.4.0! به‌جای آن از wp_get_theme() استفاده کنید. in /home/ferdosmakan/public_html/main/wp-includes/functions.php on line 3707

آخرین نسخه وردپرس هم جایگزین کردم درست نشد
مهندسین عزیز راهنمایی کنید

آدرس سایت : http://ferdosmakan.ir/main/

T.Toosi
September 20th, 2016, 13:10
سلام، این فقط Notice هست و با برداشتن wp debug در config.php یا آپدیت وردپرس سایتتون باید بالا بیاد اگر باز صفحه سفیده یک مشکل دیگه دارید.

starplann
September 20th, 2016, 13:14
سلام، این فقط Notice هست و با برداشتن wp debug در config.php یا آپدیت وردپرس سایتتون باید بالا بیاد اگر باز صفحه سفیده یک مشکل دیگه دارید.

بله صفحه سفید هست منم این کد رو اضافه کردم تا بفهمم مشکل از کجاست و این پیام اومد

T.Toosi
September 20th, 2016, 13:18
بله صفحه سفید هست منم این کد رو اضافه کردم تا بفهمم مشکل از کجاست و این پیام اومد

از functions.php فکر کنم وردپرس برای پلاگین ها استفاده میکند، کلا همه پلاگین ها را غیرفعال کنید و تست کنید.

8110829
September 20th, 2016, 13:19

دوست عزیز دیتابیس رو حذف و دوباره بریزید

starplann
September 20th, 2016, 13:20
دوست عزیز دیتابیس رو حذف و دوباره بریزید
خب بنده به مطالبی که ارسال کردم نیاز دارم
اگر دیتابیس پاک کنم ک کلا پاک میشه

- - - Updated - - -

از functions.php فکر کنم وردپرس برای پلاگین ها استفاده میکند، کلا همه پلاگین ها را غیرفعال کنید و تست کنید.

انجام دادم نشد بخاطر قالب و افزونه ها نیست

8110829
September 20th, 2016, 13:27
خب بنده به مطالبی که ارسال کردم نیاز دارم
اگر دیتابیس پاک کنم ک کلا پاک میشه

- - - Updated - - -

انجام دادم نشد بخاطر قالب و افزونه ها نیست

پس وردپرستون رو روی لوکال هاست نصب کنید اونجا تغییراتی ایجاد کنید ببینید مشکل از کجاست بعد روی هاستتون تغییرات رو اعمال کنید که ساییتون هم مشکل دیگه ای پیش نیاد براش

mahdi-relax
September 20th, 2016, 14:07
قالب پیش فرض وردپرس را دانلود و محتویات داخل پوشه قالب پیش فرض را کپی و از طریق فایل منیجر سی پنل در پوشه قالبی که هم اکنون فعال هست پیست کنید. البته قبلش فراموش نکنید که محتویات قالب قبلی تون رو به یه جای دیگه منتقل کنید و ازش بکاپ داشته باشید.

dastrast
September 21st, 2016, 03:48
اگر یک قالبه دیگه تو پوشه تم دارید
برید تو سی پنل یک بک آپ ازین قالب بگیرید و بعد قالبو پاک کنید