توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا بخوانید (خیلی فوری) کپی کردن نام دامنه
davood_71
September 19th, 2016, 19:08
سلام
وقت همگی بخیر
لطفا تا آخر بخونید ، و ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه سایت دارم که توی مهر ماه ثبتش کردم و دامنه های .com , .net , org , .info رو براش ثبت کردم
.ir دست یشخص دیگه بود و ماه ها صبر کردم تا بالاخره توی 28 تیر ماه منقضی شد
ولی از اونور توی گفتن باید دوم ماه هم صبر کنی تا دامنه ازاد شه و بشه خرید
منم صبر کدم و هر روز چک میکردم
به محض ازاد شدن دامنه یه شصی دامنه رو خریده
من که صبح پا شدم ببینم ازاد شده که من بگیرمش دیدم اون شخص گرفته
تحقیق کردم دیدم این شخص از اونایی هست که کلی دامنه به اسم های خیلی خوب میخره و به قیمت گرون میفروشه
زنگ زدم بهش میگه یک میلیون تومان میفروشه
رفتم پلیس فتا گفتن برو دادگاه شکایت کن
رفتم دادگاه شکایت کردم ، دادستان دستور داد به پلیس فتا که اشخاص و شخص باید تحقیق شوند
میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا اون دامنه رو بهم بده؟ درسته اون قانونی ثبت کرده ولی خب یکی این پشت منتظرش بوده
از اونورم ، اسم اون دامنه روی یه سایت هست ، خب اونم رفته ثبت کرده توی گوگل اون اسم رو سرچ کنی تداخل سئو و .... پیش میاد و کلی اعتبار میاد پایین
کل دامنه های بین الملی رو خریدم ولی ایشون فقط . آی آر رو دارن
پلیس فتا میگه باید یه مدرک بیاری که نشون بده اون اسم مال تو هست، میگم whois هست میگه قبلو ولی یه مدرک بهتر مثل سند شرکت
خب شرکت من در حال تاسیس هست ، از طریق رسانه نشر دیجیتال در حال گرفتن مجوز هستم ، و الان من و همکارم منتظریم که سئو پیشینه بیاد و برای رسانه نشر دیجیتال بفرستیم که مجوز رو بده و بر اساس اون مجوز ما شرکت رو ثبت کنیم
توی ساماندهی همون مهر ماه ثبت شده
دوستان راهی هست بشه دامنه رو گرفت؟
با تشکر از همتون
keyhan7
September 19th, 2016, 19:21
فکر نمیکنم شکایت شما به جایی برسه اگر میخاین حرفه ای شروع کنید دامین رو بخرید
بعدشم اون دامنه هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاره اصلا قیدشو بزنید چون ایشون تو کار دامنه هستن و نمیتونن برای هر دامنه سایتی راه بندازن و با شما رقابت کنند
و یک ملیون هنوزم قیمت خوبیه اگر برند سازی کنید بعدا قیمت بالاتری میفروشه
hamid.soltani92
September 19th, 2016, 19:28
سلام.
از نظر قانونی اگر هم شرکت رو ثبت کنید با توجه به اینکه ثبت دامنه قبل از ثبت شرکت شما صورت گرفته هیچ کاری نمیتونید بکنید.
تنها راه خریدن دامنه هست. سعی کنید تخفیف بگیرید ازشون.
در صورت تمایل نام دامنه رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید، تعدادی از افراد فعال تو این زمینه رو میشناسم، شاید بتونم براتون کاری کنم.
isn
September 19th, 2016, 19:29
دوست عزیز واقعا می خواهید برای ارائه توضیح به مقام رسمی بگویید :
" من خیلی منتظرش بودم " ؟!!!؟!
بنده هم قبلا از بخش دامین آسیب خوردم تنها راهی که شاید بتوانی انجام بدهی
ثبت علام تجاری و راه اندازی سایت و ... که هزینه نزدیک 1 تومن داره :دی
اون وقت باید بری با وکیل صحبت کنی تا بتونه کمکت کنه تا با این هدف که اولا ثبت تجاری کرده ثانیا شخصی که ir گرفته با نیت خاصی گرفته
درخواست مالکیت کنی
که اون هم تا بخواهد پیگیری بشه بی خیالش میشی
به نظر من بهترین کاری که می توانی انجام بدهی ، مذاکره با فرد مورد نظر است ...
davood_71
September 19th, 2016, 19:29
فکر نمیکنم شکایت شما به جایی برسه اگر میخاین حرفه ای شروع کنید دامین رو بخرید
بعدشم اون دامنه هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاره اصلا قیدشو بزنید چون ایشون تو کار دامنه هستن و نمیتونن برای هر دامنه سایتی راه بندازن و با شما رقابت کنند
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز واقعا می خواهید برای ارائه توضیح به مقام رسمی بگویید :
" من خیلی منتظرش بودم " ؟!!!؟!
بنده هم قبلا از بخش دامین آسیب خوردم تنها راهی که شاید بتوانی انجام بدهی
ثبت علام تجاری و راه اندازی سایت و ... که هزینه نزدیک 1 تومن داره :دی
اون وقت باید بری با وکیل صحبت کنی تا بتونه کمکت کنه تا با این هدف که اولا ثبت تجاری کرده ثانیا شخصی که ir گرفته با نیت خاصی گرفته
درخواست مالکیت کنی
که اون هم تا بخواهد پیگیری بشه بی خیالش میشی
به نظر من بهترین کاری که می توانی انجام بدهی ، مذاکره با فرد مورد نظر است ...
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -
سلام.
از نظر قانونی اگر هم شرکت رو ثبت کنید با توجه به اینکه ثبت دامنه قبل از ثبت شرکت شما صورت گرفته هیچ کاری نمیتونید بکنید.
تنها راه خریدن دامنه هست. سعی کنید تخفیف بگیرید ازشون.
در صورت تمایل نام دامنه رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنید، تعدادی از افراد فعال تو این زمینه رو میشناسم، شاید بتونم براتون کاری کنم.
پیام خصوصی ارسال کردم ممنون
isn
September 19th, 2016, 19:36
بنظرم با گروه حقوقی مشاورین برهان در تماس باش ، راستش تنها جایی بود که تو اینترنت دیدم مخصوص این کاراست
ببین خیالتو راحت کنم اینجور که من فهمدیم تا ثبت تجاری نکنی هیچ رایی به نفعت صادر نمیشه ... یعنی باید لوگو براش طراحی بشه و ... ثبت بشه خلاصه
حقیقتا چون خودم ضربه خوردم میفهمم دقیقا چی میگی
davood_71
September 19th, 2016, 19:38
بنظرم با گروه حقوقی مشاورین برهان در تماس باش ، راستش تنها جایی بود که تو اینترنت دیدم مخصوص این کاراست
ببین خیالتو راحت کنم اینجور که من فهمدیم تا ثبت تجاری نکنی هیچ رایی به نفعت صادر نمیشه ... یعنی باید لوگو براش طراحی بشه و ... ثبت بشه خلاصه
حقیقتا چون خودم ضربه خوردم میفهمم دقیقا چی میگی
خب چه جوری باید تجاریش کنم؟ به خاطرش باید پول بدم؟
keyhan7
September 19th, 2016, 19:40
اسم دامین رو بگین تا ببینم واقعا نیت خاصی داشته یا همینجوری ثبت کرده چون میدونم یه سریا هستن که هر چی دامنه ای ار خوب هست مخصوصا سه حرفی بر میدارن و قبل ازین که دامنه ازاد بشه این کارو میکنن انگار قبل از ازاد شدن کاری میکنن و از خود ایرنیک باشن و یا چیزی هست که بلافاصله بعد ازاد شدن ثبت میکنن واقعا این سوال بوده برام
isn
September 19th, 2016, 19:49
خب چه جوری باید تجاریش کنم؟ به خاطرش باید پول بدم؟
به صورت اینترنتی باید اقدام کنید
ولی حتما حتما حتما قبلش با وکیلی که از مقررات تجارت الکترونیک کاملا مطلع هست سوال بپرسید
خودش بهتون راهنمایی میکنه
در ضمن اسم موسسه رو گفتم دیگه ...
Rezash
September 19th, 2016, 19:50
سلام
اگر دامنه خیلی براتون مهم بود باید بک اوردر میکردید
ایشون هم مثل شما منتظر دامنه بودند و یا بک اوردر کردند !
از نظر قانونی ایشون مالک دامین هستند. شما نمی تونید با ثبت چند پسوند ادعا کنید تمام tld ها متعلق به شما هستند.
در مورد نام تجاری هم باید اسم شرکت شما دقیقا برابر با نام دامین باشه ( پیشوند ها و پسوندها ) و اگر هم باشه که نمیشه همونطور که دوستمون فرمودند چون ایشون زودتر اقدام به ثبت دومین از نام شرکت شما کردند کار خاصی نمی تونید بکنید.
هزینه ای که گفتند نسبت به هزینه ای که باید بکنید تا با احتمال کم و شاید دومین رو بگیرید کمتر هست
در خصوص seo هم مشکلی پیش نمیاد. اگر قرار بود پیش بیاد شما باید کل tld ها رو یکجا ثبت میکردید
almandata
September 19th, 2016, 19:52
سلام
راهی نداره مگر اینکه شما شرکت باشی و یه خدماتی ارائه بدی
که اون دامنه داره از اسم شما سو استفاده می کنه
وگرنه حق مالکیت اون دامنه رو کامل داره
davood_71
September 19th, 2016, 20:19
سلام
اگر دامنه خیلی براتون مهم بود باید بک اوردر میکردید
ایشون هم مثل شما منتظر دامنه بودند و یا بک اوردر کردند !
از نظر قانونی ایشون مالک دامین هستند. شما نمی تونید با ثبت چند پسوند ادعا کنید تمام tld ها متعلق به شما هستند.
در مورد نام تجاری هم باید اسم شرکت شما دقیقا برابر با نام دامین باشه ( پیشوند ها و پسوندها ) و اگر هم باشه که نمیشه همونطور که دوستمون فرمودند چون ایشون زودتر اقدام به ثبت دومین از نام شرکت شما کردند کار خاصی نمی تونید بکنید.
هزینه ای که گفتند نسبت به هزینه ای که باید بکنید تا با احتمال کم و شاید دومین رو بگیرید کمتر هست
در خصوص seo هم مشکلی پیش نمیاد. اگر قرار بود پیش بیاد شما باید کل tld ها رو یکجا ثبت میکردید
میشه در مورد بک آورد یکم بیشتر توضیح بدید، چی هست؟ من هر روز چک میکردم کی ازاد میشه اون فورا گرفت
الان داشتم به این فکر میکردم خب درسته زود تر از ثبت شرکت ثبت کرده
ولی خب اگر بفروشه و دامنه صاحب امتیاز تغییر نام بده، میشه بعد از ثبت شرکت
و من میتونم از شخص دوم که خریده شکایت کنم ، به نظرتون درسته؟
CaeZer
September 19th, 2016, 20:28
سلام دوست عزیز
به هیچ جایی نمیرسید.
بنده یک دامین دارم تماما مشابه یکی از سازمان های دولتی هست ، فقط اون ها org دارند و من net اون رو دارم . جالبیش هم اینجاست برای فعالیتم باید از اون ها مجوز فعالیت بگیرم تا کارمو شروع کنم . دیدم بعد یک مدت ***** شدم چون مجوز رو باید قانونی بگیرم اول فکر کردم به خاطر اسم سازمان ازم شکایت کرده که اسمش مشابه هست وقتی دقت کردم دیدم که ساماندهی مدت تاییدیه فنی گذشته و باید تاییدیه فنی بکنم و رفع ***** میشم.
حالا این سازمان دولتی هست ، آیا فعالیت خودتون رو در سطح سازمان دولتی میدونید که میخواید نتیجه بگیرید از این شکایتی که کردید ؟ به فکر ادعای شرف یا اعاده حیثیت یا همچین اسمی هم باشید ، طرف این حق رو داره که از شما شکایت کنه در صورتی که شکایتتون جایی نرسید.
davood_71
September 19th, 2016, 20:46
سلام دوست عزیز
به هیچ جایی نمیرسید.
بنده یک دامین دارم تماما مشابه یکی از سازمان های دولتی هست ، فقط اون ها org دارند و من net اون رو دارم . جالبیش هم اینجاست برای فعالیتم باید از اون ها مجوز فعالیت بگیرم تا کارمو شروع کنم . دیدم بعد یک مدت ***** شدم چون مجوز رو باید قانونی بگیرم اول فکر کردم به خاطر اسم سازمان ازم شکایت کرده که اسمش مشابه هست وقتی دقت کردم دیدم که ساماندهی مدت تاییدیه فنی گذشته و باید تاییدیه فنی بکنم و رفع ***** میشم.
حالا این سازمان دولتی هست ، آیا فعالیت خودتون رو در سطح سازمان دولتی میدونید که میخواید نتیجه بگیرید از این شکایتی که کردید ؟ به فکر ادعای شرف یا اعاده حیثیت یا همچین اسمی هم باشید ، طرف این حق رو داره که از شما شکایت کنه در صورتی که شکایتتون جایی نرسید.
نظر حذف شد.
deltamusic
September 19th, 2016, 20:55
شکایت!!!!
از نظر انسانی حق با شماست!!
ولی خب از لحاظ قانونی کار ایشون اصلا اشتباه نیست.ایشون زرنگ بوده زودتر از شما ثبت کرده!!
davood_71
September 19th, 2016, 21:00
شکایت!!!!
از نظر انسانی حق با شماست!!
ولی خب از لحاظ قانونی کار ایشون اصلا اشتباه نیست.ایشون زرنگ بوده زودتر از شما ثبت کرده!!
نظر حذف شد.
CaeZer
September 19th, 2016, 21:12
خب شما net رو داشتید اونا org
ولی من همه دامنه های بین الملی رو خریدم
الان شخص دیگه اون دات آی آر رو از اون شخص بخره ، نمیتونه سایتی رو روش آپلود کنه چون من همه پسوند ها رو خریدم به جز آی آر .
پس فکر کنم حق این رو داشته باشم که داره از من کپی برداری میکنه
اگر خارج بود میشد چون اصلا دامنه آی آر طبق قوانین جهانی هیچ هویتی نداره و قانونی کار نمیکنه (توی سایت هاری خارجی خوندم اینجوری نشوته بودن)
یه سوال داشتم
میگن چون زود تر از من رفته خریده و بعدش شرکت رو ثبت کنم ، نمیتونم شکایت کنم چون زود تر اون خریده ، خب این حرف درست
ولی مشکل اینجاست که اون شخص خریده، میخواد که بفروشه
و وقتی بفروشه ، دامنه تغییر نام داده میشه و اون موقع یه شخص جدید تازه میاد ثبت میکنه و چون شرکت از قدیم ثبت کرده میتونه ازش شکایت کنه
درسته؟
این کارهاتون بیهوده هست .
یادمه چند روز پیش یکی دامنه microsoft با یک tld خواصی خریده بود دقیقا یادم نمیاد کجا خونده بودم و الا لینکشو بهتون میدادم ، شرکت مایکروسافت رفته ازش با قیمت 100 میلیون یا 10 میلیون دلار خریده . خیلی جالبه نه ؟ پس حرفتون در مورد خارج درباره این مورد صدق نمیکنه ؟
به نظر من باهاش مذاکره بتونی 100 200 تومن تخفیف بگیری ، و الا اینتجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسی.
xwoman2
September 19th, 2016, 21:20
دوست عزیز تاریخ ثبت دامین که تغییر نمیکنه فقط منتقل میشه.
در ضمن من یه میخ میخرم 10 تا تک تومنی میخوام بفروشم 10 میلون دلار.خلاصه قیمت من اینه شما اگر نمی خوای میتونی نخری.
بعد شما که دم از وجدان میزنی می گی طرف وجدان نداشته به نظرت این که (بر فرض محال شکایت شما از شخص دوم به جایی برسه) بری از شخص دوم که بی خبر دامین رو از اون بنده خدا خریده شکایت کنی و دامین رو از چنگش در بیاری؟
1 تومن واسه یک دامین خیلی خوب گفته.
davood_71
September 19th, 2016, 21:21
این کارهاتون بیهوده هست .
یادمه چند روز پیش یکی دامنه microsoft با یک tld خواصی خریده بود دقیقا یادم نمیاد کجا خونده بودم و الا لینکشو بهتون میدادم ، شرکت مایکروسافت رفته ازش با قیمت 100 میلیون یا 10 میلیون دلار خریده . خیلی جالبه نه ؟ پس حرفتون در مورد خارج درباره این مورد صدق نمیکنه ؟
به نظر من باهاش مذاکره بتونی 100 200 تومن تخفیف بگیری ، و الا اینتجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسی.
نه همچین چیزی نیست
من خودم خوندم فیسبوک رو یه شخص ایرانی با دامنه آی آر گذاشت
فورا توسط دادگاه شکایت اومد و ایرنیک موظف شد که از اون شخص پس بگیره (از دادگاه خارج)
توی سایت های خارجی بخونید
حتی ایران هم این قوانین رو داره من از خود پلیس فتا پرسیدم گفت ، اگر شرکتت به ثبت بره و هیچ کس حتی نمیتونه از اسم تابلو تو هم استفاده کنه
و من هم قرار هست اسم اون سایت رو روی شکرت بزارم
مثلا سایت فیسنما نمیتونه، دیجیکالا نمیتونه ، کلوب نمیتونه ، چرا؟؟؟
چون طبق قوانین ایران اسم شرکت باید کلمه فارسی باشه و این اسم ها خارجی هستن، پس نمیتونن شرکتشون رو به اون اسم بزارن
ولی اسم سایت من کاملا فارسی هست و قرار هست به همون اسم روی شرکت گذاشته شه و تایید هم شده
کلوب ، صبا ایده هست
دیجیکالا ، نوآوران .... دقیق نمیدنم
فیسنما هم که نمیدونم
توی قوانین جرایم رایانه ای نوشته ، اگر شرکت به اسم سایت باشه ، هیچ کس نمیتونه از اون نام سایت ، روی سایت خودش بزاره
- - - Updated - - -
دوست عزیز تاریخ ثبت دامین که تغییر نمیکنه فقط منتقل میشه.
در ضمن من یه میخ میخرم 10 تا تک تومنی میخوام بفروشم 10 میلون دلار.خلاصه قیمت من اینه شما اگر نمی خوای میتونی نخری.
بعد شما که دم از وجدان میزنی می گی طرف وجدان نداشته به نظرت این که (بر فرض محال شکایت شما از شخص دوم به جایی برسه) بری از شخص دوم که بی خبر دامین رو از اون بنده خدا خریده شکایت کنی و دامین رو از چنگش در بیاری؟
1 تومن واسه یک دامین خیلی خوب گفته.
اره اینم هست شخص دوم بی خبر هست
باید اینارو از پلیس فتا که 4 شنبه مدارک رو میبرن بپرسم ببینم چه میشه کرد
خودش شما باشید میخرید این دامنه رو؟ وقتی که ببینید یه سایت معروف هست اسمش روی زبون همه هست (مثلا) و اینکه تمام پسوند ها خریداری شده و دوم اینکه اون سایت ایرانی هست
یعنی گوگل سرچ شه اون سایت رو میاره بازم شما میخرید؟
میخوام بدونم هستن که بخوان بخرن
xwoman2
September 19th, 2016, 21:34
ببینید چرا فکر میکنید اون شخص با علم به اینکه این برند شده خریده؟چرا فکر میکنید قصد اخاذی از شما رو داره ؟
خیلیها هستن دامنه های رنک دار رو به محض خالی شدن ثبت می کنن.
بحث سرعت مطرح هست.
CYCLONER
September 19th, 2016, 21:35
دوست عزیز حال ایشون یک دامنه ثبت کردن هزاران پسوند وجود دارد فردا یکی دیگه بخواد ثبت کنه شما میرید شکایت ؟
davood_71
September 19th, 2016, 21:40
ببینید چرا فکر میکنید اون شخص با علم به اینکه این برند شده خریده؟چرا فکر میکنید قصد اخاذی از شما رو داره ؟
خیلیها هستن دامنه های رنک دار رو به محض خالی شدن ثبت می کنن.
بحث سرعت مطرح هست.
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز حال ایشون یک دامنه ثبت کردن هزاران پسوند وجود دارد فردا یکی دیگه بخواد ثبت کنه شما میرید شکایت ؟
اصل کاری هارو من خریدم
فقط آی آر مونده
آی آر هم اصل کاری هست ، چون داخل ایران کار میکنه
وگرنه com , net, org , info خریداری شده
بقیش رو هم بگیره مهم نیست
مهم همون آی آر هست
شما بیشتر آی رو بهش اعتماد میکنید یا مثلا us؟
درسته us مورد قبول تر هست ولی خب توی ایران رایج نیست
و کسی اونو نمیشناسه فکر میکنن سایت تقلبی هست
sazsaz
September 19th, 2016, 22:55
حق با کسی هست که دامنه را ثبت کرده و شما هیچ حقی ندارید. مگر آنکه دامنه را از او خریداری نمایید
ViraHost.com
September 19th, 2016, 23:13
با سلام،
حدودا پارسال برای یکی از دوستان دقیقا مشابه این مورد پیش اومد و کار به پیگیری قانونی رسید،
و مراجع قضایی بیان کردن که، دامنه ای که توسط شخص دیگری ثبت شده و شما متقاضی هستید؛
باید اسناد و مدارک مرتبط با اینکه " نام دامنه به عنوان برند ثبت شده که مالیک آن به نام خودتان باشد "
را بیارید.
اگر ارزش بالایی نام دامنه مورد نظر براتون داره،
شما تنها راهی که طبق تجربه به نظر بنده دارید، اینکه هزینه کنید و نام مربوطه رو ثبت کنید که پس از آن از علامت ® هم می تونید استفاده کنید
و از طریق مراجع ذیصلاح اقدام به گرفتن حکم تغییر مالیکت دامنه کنید.
clack
September 19th, 2016, 23:15
سلام
وقت همگی بخیر
لطفا تا آخر بخونید ، و ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه سایت دارم که توی مهر ماه ثبتش کردم و دامنه های .com , .net , org , .info رو براش ثبت کردم
.ir دست یشخص دیگه بود و ماه ها صبر کردم تا بالاخره توی 28 تیر ماه منقضی شد
ولی از اونور توی گفتن باید دوم ماه هم صبر کنی تا دامنه ازاد شه و بشه خرید
منم صبر کدم و هر روز چک میکردم
حالا یه فرد خیلی نامرد ، واقعا بهش میگم نامرد چون همه چی رو فقط به چشم خودش میبینه
پا شده رفته به محض ازاد شدن دامنه اونو خریده
من که صبح پا شدم ببینم ازاد شده که من بگیرمش دیدم اون شخص گرفته
تحقیق کردم دیدم این شخص از اونایی هست که کلی دامنه به اسم های خیلی خوب میخره و به قیمت گرون میفروشه
زنگ زدم بهش میگه یک میلیون تومان میفروشه
رفتم پلیس فتا گفتن برو دادگاه شکایت کن
رفتم دادگاه شکایت کردم ، دادستان دستور داد به پلیس فتا که اشخاص و شخص باید تحقیق شوند
میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا اون دامنه رو بهم بده؟ درسته اون قانونی ثبت کرده ولی خب یکی این پشت منتظرش بوده
از اونورم ، اسم اون دامنه روی یه سایت هست ، خب اونم رفته ثبت کرده توی گوگل اون اسم رو سرچ کنی تداخل سئو و .... پیش میاد و کلی اعتبار میاد پایین
کل دامنه های بین الملی رو خریدم ولی ایشون فقط . آی آر رو دارن
پلیس فتا میگه باید یه مدرک بیاری که نشون بده اون اسم مال تو هست، میگم whois هست میگه قبلو ولی یه مدرک بهتر مثل سند شرکت
خب شرکت من در حال تاسیس هست ، از طریق رسانه نشر دیجیتال در حال گرفتن مجوز هستم ، و الان من و همکارم منتظریم که سئو پیشینه بیاد و برای رسانه نشر دیجیتال بفرستیم که مجوز رو بده و بر اساس اون مجوز ما شرکت رو ثبت کنیم
توی ساماندهی همون مهر ماه ثبت شده
دوستان آیا راهی هست بشه جلوی این فرد رو گرفت و دامنه رو به اسم خودم بکنم؟ درسته قانونی خریده ولی خب داره از اعتبار دامنه اصلی سوء استفاده میکنه
مثل این میمونه دیجیکالا رو یکی بره دات آی آر رو ثبت کنه به قیمت 1 تومن بفروشه
خب وقتی سرچ بزنی دیجیکالا دیگه فقط یه نفر نیست ، میشه دو تا دامنه مختلف
اینم الان جریانش اینه
همه مراحل شکایت انجام شده و فقط باید چهارشنبه برم مدارک رو ببرم پلیس فتا که بفرستن پیش قاضی
راهی هست؟ ترو خدا هر راهی به ذهنتون میرسه بهم بگید
با تشکر از همتون
سلام .
خیلی قانونی رفته دامنه ثبت کرده .
شرکت شما هم در حال تاسیس هست .
خوب با پارتی بازی و گرفتن وکیل خوب و ... شاید بتونی کاری از پیش ببری .
ولی همه ی این کارا یعنی یه هزینه بیشتر از 1تومن :d
یا بیخیالش شو یا باهاش حرف بزن قانعش کن شاید باهات را امد .
k-pax
September 19th, 2016, 23:19
تنها کاری متونی بکنی خرید دامنه هست ! کارش خلاف قانون نیست . دامنه که آزاد شد همه میتونن ثبت کنن . بعضی ها کارشون همینه.
مراحل قانونی درسر داره و بی نتیجه !
باید اسم دامنه هم اسم شرکت باشه و ...
خودم دوتا دامنه داشتم ir و net . کسی که com , org داشت اومد گفت دامنه ها را بده . میریم شکایت میکنم .رفت و نتیجه نگرفت . آخرش. جفتش دادم 800 بهش !
بعدش شما مثلا ثبت کردید webhostingtalk.ir فردا یکی میاد ثبت میکنه web-hosting-talk.ir یا روشهای دیگه که وجود داره برای ثبت دامنه . یه سلا دیگه صبر کن ازاد شد بخر . احتمالش زیاده اون نتونه تو این مدت بفروشه و بیخیال میشه !
تو هم ک دامنه های دیگه را داری و داری با اونها کار میکنی مطمئنا مشکلی با سئو نخواهی داشت چون دامنه بیکار میمونه
davood_71
September 19th, 2016, 23:25
تنها کاری متونی بکنی خرید دامنه هست ! کارش خلاف قانون نیست . دامنه که آزاد شد همه میتونن ثبت کنن . بعضی ها کارشون همینه.
مراحل قانونی درسر داره و بی نتیجه !
باید اسم دامنه هم اسم شرکت باشه و ...
خودم دوتا دامنه داشتم ir و net . کسی که com , org داشت اومد گفت دامنه ها را بده . میریم شکایت میکنم .رفت و نتیجه نگرفت . آخرش. جفتش دادم 800 بهش !
بعدش شما مثلا ثبت کردید webhostingtalk.ir فردا یکی میاد ثبت میکنه web-hosting-talk.ir یا روشهای دیگه که وجود داره برای ثبت دامنه . یه سلا دیگه صبر کن ازاد شد بخر . احتمالش زیاده اون نتونه تو این مدت بفروشه و بیخیال میشه !
تو هم ک دامنه های دیگه را داری و داری با اونها کار میکنی مطمئنا مشکلی با سئو نخواهی داشت چون دامنه بیکار میمونه
اره بیخیالش میشم ، تا یه سال دیگه انشاءالله که تمدیدش نکنه دیگه کرد هم دیگه چیکار میتونم بکنم
Reza G
September 19th, 2016, 23:26
از لحاظ قانونی اون شخص مالک تمام و کمال دامنه است. حتی اگر با علم به نیت شما، اون دامنه رو خریداری کرده باشه، مادامی که شما شرکت ثبت شده نداشته باشید، نمی تونید شکایتی مبنی بر حق مالکیت انجام بدید.
البته توجه داشته باشید که شرکت شما می بایست با همان نام و قبل از تاریخ خرید ایشون ثبت می شد. استناد به این که شما همه پسوندها رو خریدید، اصلاً وجاهت قانونی نداره.
SickMind
September 19th, 2016, 23:29
این چه جور شکایت خنده داریه باز. طرف دامنه رو ثبت کرده و به طور قانونی مالک دامنه هست شما میخواید شکایت کنید ازش : ))))) نمیدونم چه مشکلیه که تو این مملکت همه تا یه اتفاقی بیوفته میرن شکایت میکنن
ipsat
September 19th, 2016, 23:32
اره بیخیالش میشم ، تا یه سال دیگه انشاءالله که تمدیدش نکنه دیگه کرد هم دیگه چیکار میتونم بکنم
نام دومین برام پی ام کن ببینم به چه طریقی ثبت شده یا شات whois بعد از ثبت برام ارسال کنید.
Ali_faraji
September 19th, 2016, 23:45
حق با کسی هست ک دامنه رو ثبت کرده
- - - Updated - - -
حق با کسی هست ک دامنه رو ثبت کرده@@@@@@@@@@@
hamid.soltani92
September 19th, 2016, 23:51
دوست عزیز دامنهای که شما برای من فرستادید تک سیلابی هست و به هیچ عنوان امکان ثبت شرکتی با این اسم وجود نداره.
این اطمینان رو بهتون میدم که پیگیری از مراجع قضایی هیچ نتیجهای نخواهد داشت. سعی کنید از در دوستی وارد بشید و با قیمت مناسب دامنه رو بخرید.
davood_71
September 19th, 2016, 23:59
سلام .
خیلی قانونی رفته دامنه ثبت کرده .
شرکت شما هم در حال تاسیس هست .
خوب با پارتی بازی و گرفتن وکیل خوب و ... شاید بتونی کاری از پیش ببری .
ولی همه ی این کارا یعنی یه هزینه بیشتر از 1تومن :d
یا بیخیالش شو یا باهاش حرف بزن قانعش کن شاید باهات را امد .
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -
دوست عزیز دامنهای که شما برای من فرستادید تک سیلابی هست و به هیچ عنوان امکان ثبت شرکتی با این اسم وجود نداره.
این اطمینان رو بهتون میدم که پیگیری از مراجع قضایی هیچ نتیجهای نخواهد داشت. سعی کنید از در دوستی وارد بشید و با قیمت مناسب دامنه رو بخرید.
یعنی چی تک سیلابی هست؟
واقعا نمیشه با اون اسم ثبت کرد؟
nima73
September 20th, 2016, 00:59
یه بار بهش گفتم
حالا اگر دوباره بهش بگم فکر میکنه چه خبره دیگه عمرا بیخیال اون دامنه بشه
:(
- - - Updated - - -
یعنی چی تک سیلابی هست؟
واقعا نمیشه با اون اسم ثبت کرد؟
-درحال حاضر اسامی انتخابی برای شرکت ( نام شرکت ) باید دارای ۳ سیلاب (اسم خاص) باشد.
یعنی شما حتی قوانین ثبت شرکت ها را نمیدانید و این قدر از قانون بی اطلاع هستید بعد رفتید شکایت هم کردید ؟ میخواید به قاضی بابت شکایت و الاف کردن مردم و قانون چی بگید ؟ خیلی دامنه را دوست دارم و قبلا .com اون را ثبت کردم و ایشان نامرد هستند ؟
دامنه ها ساعت 12 شب معمولا آزاد میشن و تو سایت http://www.nic.ir/Just_Released قرار میگیرن و شما خوابیدی ایشان بیدار بوده ثبت کرده و نامردی معنی نداره ، تازه دامنه قبل از انتخاب شما هم توسط فرد دیگه ای که اصلا معلوم نیست همین فرد هست یا نه ثبت شده بود و خودتان میگید منتظر بودم آزاد بشه
اینجوری نه تنها محکوم خواهید شد که شاید اینبار ایشان شما را محکوم کنند بابت همین نامرد گفتن اون فرد میتونه بابت توهین ازتون شکایت کنه
سلام
دوست عزیز کسی که تو کار دامنست نمیخواد دامنه ها رو دستش باد کنه
مطمئن باش با قیمته خیلی خیلی پایین تر ازش بخری اگرم بلد نیستی چونه بزنی درخواست کن یکی از دوستان که بلده بره جلو
davood_71
September 27th, 2016, 19:58
با سلام به همگی
میخواستم بگم به دوستان همیشه مشکلی براتون پیش اومد ، مثل من سریعا نرید شکایت کنید :D
قشنگ بشینید با شخص مورد نظر مذاکره کنید . البته اینم بگم اگر نمیتونید مذاکره کنید، بسپاریدش به یه شخصی که توی این کارا وارد هست (مثل من)
لازم میدونم همینجا از ایشون یه تشکر ویژه بکنم که واقعا دمشون گرم که مشکل من رو خیلی خوب حل کردن . با یه قیمتی که اصلا باورم نمیشد و با قیمت فوق العاده خیلی کم با شخص مورد نظر که دامنه رو خریده بود وارد مذاکره شدن و ایشون رو راضی کردن که به اون قیمت به بنده بفروشن و در نهایت اون شخصی که دامنه رو خریده بود ، با قیمت فوق العاده خیلی کم بهم فروختن و الان دامنه دیگه به اسم من شد و من با خیال راخت میتونم روی کارم سرمایه گذاری کنم (خیلی خوشحالم)
شخصی که لطف کردن ، واسطه گری کردن و با کسی که دامنه رو خرید وارد مذاکره شدن لینکش در زیر اومده :
انشاءالله هم ایشون و هم کسی که دامنه رو خریده بود ، در زندگیشون همیشه موفق باشن و همیشه خدا هواشون رو داشته باشه
یادتون باشه دوست خیلی خوب ، خیلی کم پیدا میشه . قدر این دوستان رو باید دونست
با تشکر از زحمات بسیار خوب آقای پدارم کاردان در پروفایل (dastrast (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=41759))
CaeZer
September 27th, 2016, 20:05
با سلام به همگی
میخواستم بگم به دوستان همیشه مشکلی براتون پیش اومد ، مثل من سریعا نرید شکایت کنید :D
قشنگ بشینید با شخص مورد نظر مذاکره کنید . البته اینم بگم اگر نمیتونید مذاکره کنید، بسپاریدش به یه شخصی که توی این کارا وارد هست (مثل من)
لازم میدونم همینجا از ایشون یه تشکر ویژه بکنم که واقعا دمشون گرم که مشکل من رو خیلی خوب حل کردن . با یه قیمتی که اصلا باورم نمیشد و با قیمت فوق العاده خیلی کم با شخص مورد نظر که دامنه رو خریده بود وارد مذاکره شدن و ایشون رو راضی کردن که به اون قیمت به بنده بفروشن و در نهایت اون شخصی که دامنه رو خریده بود ، با قیمت فوق العاده خیلی کم بهم فروختن و الان دامنه دیگه به اسم من شد و من با خیال راخت میتونم روی کارم سرمایه گذاری کنم (خیلی خوشحالم)
شخصی که لطف کردن ، واسطه گری کردن و با کسی که دامنه رو خرید وارد مذاکره شدن لینکش در زیر اومده :
انشاءالله هم ایشون و هم کسی که دامنه رو خریده بود ، در زندگیشون همیشه موفق باشن و همیشه خدا هواشون رو داشته باشه
یادتون باشه دوست خیلی خوب ، خیلی کم پیدا میشه . قدر این دوستان رو باید دونست
با تشکر از زحمات بسیار خوب آقای پدارم کاردان در پروفایل (dastrast (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=41759))
سلام دوست عزیز
کنجکاو شدم با چه قیمتی قبول کردند بفروشند ؟ و اینکه اصلا ادرس دامنه چی هست ؟
موفق و موید
davood_71
September 27th, 2016, 20:25
سلام دوست عزیز
کنجکاو شدم با چه قیمتی قبول کردند بفروشند ؟ و اینکه اصلا ادرس دامنه چی هست ؟
موفق و موید
قیمت خیلی خیلی کم
اون شخص که خریده بود میگفت یک تومن ، وقتی هم باهاش حرف زدم گفت خیر ، یک تومن مقطوع
ولی شخص واسط ، من بهش گفتم نهایت بوجم همینقدره ، ایشون هم لطف کردم باهاشون وارد مذاکره شدن و همون قیمت راضیش کردن :)
ولی گفتن توی انجمن نگم
دامنه رو هم نمیشه گفت :d ببخشید