با توجه به لوکیشن های مختلف استفاده شده در پرتو سرور، تصمیم گرفته شد که تمامی سرورها در 1 تاپیک قرار داده شود.
در حال از لوکیشن های انگلیس ، فرانسه ، آمریکا و ایران قابلیت سرویس دهی داریم که بزودی از کشورهای دیگه نیز اضافه خواهد شد.
☆☆ تمامی سرورهای دارای کنترل پنل کامل به جهت روشن، خاموش، ریستارت، تعویض سیستم عامل و ... می باشد که باعث راحتی کاربران عزیز می باشد. ☆☆
لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.
33503
به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.
سرورهای مجازی آمریکا - کیفیت تضمینی و گارانتی برگشت وجه - هارد ssd - شروع از ماهانه 6 هزار تومان (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=174660)
==============================================
**** سرورهای آفر آمریکا با قیمت عالی و تعداد محدود ****
34045
سرورهای مجازی ویژه آمریکا - رم 1 گیگ فقط ماهانه 6.000 تومان - قیمت ثابت و دائمی - پرتو سرور
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=176806)
==============================================
لوکیشن فرانسه
تحویل آنی
منابع کاملا اختصاصی
ضمانت عودت وجه
تضمین آپتایم
پشتیبانی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
تضمین عدم اورسل سرور
در صورت نیاز امکان ارائه دایرکت ادمین رایگان برای سرویس ها وجود دارد.
لوکیشن آی پی های قابل ارائه :
Belgium , Czech Republic , Germany , Spain , Finland , France , Ireland , Italy , Lithuania , Netherlands , Poland , Portugal , United Kingdom
**آی پی ها به صورت رندوم ارائه خواهد شد. در صورت نیاز به لوکیشن خاص، قبل از سفارش تیکت ارسال کنید**
***** سری پاور ***
در سرورهای سری پاور به جهت حفظ کیفیت پورت و هارد، بر روی هر سرور اختصاصی، 10 تا 15 وی پی اس به تناسب منابع ایجاد خواهد شد که این مورد باعث ارائه بهترین کیفیت ممکن خواهد شد. قطعا کمترین سرویس دهنده ای این مورد را رعیت میکنید.
در سرورهای سری ویژه که سرورهای اقتصادی هستند، روی هر سرور بین 20 تا 25 سرور ایجاد خواهد شد. البته کیفیت سرورها کاملا تضمینی می باشد و دارای کیفیت فوق العاده ای می باشند که در صورت سفارش قطعا متوجه این امر خواهید شد.
تحویل آنی
منابع کاملا اختصاصی
ضمانت عودت وجه
تضمین آپتایم
پشتیبانی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
تضمین عدم اورسل سرور
در صورت نیاز امکان ارائه دایرکت ادمین رایگان برای سرویس ها وجود دارد.
در سرورهای انگلستان به جهت کیفیت بهتر و مناسبتر از تعداد هسته سی پی یو بیشتری استفاده میشود که باعث پردازش مناسبتر می شود.
سلام، مجازی سازتون چی هست؟
سرور با هارد هم ssd دارید؟
mohammadlover
September 19th, 2016, 13:01
سلام، مجازی سازتون چی هست؟
سرور با هارد هم ssd دارید؟
سلام. وقت به خیر
مجازی ساز سرورهای فرانسه vmware و سرورهای انگلستان هم kvm هستش.
فعلا خیر متاسفانه. ولی کیفیت هارد سرورهای فرانسه مناسب هستش و ل.د بسیار خوبلی داره.
موفق باشید
mohammadlover
September 19th, 2016, 14:32
سلام. وقت به خیر
فعلا پشتیبانی عمومی به صورت تلفنی نداریم. در صورت نیاز به حل مشکل و فوری بودن این موضوع، خودمون تماس میگیریم و هماهنگی رو انجام میدیم.
پشتیبانی عادی به صورت تیکت انجام میشه. از ساعت 8 صبح تا 2 ظهر و از 4 ظهر تا 12 شب به صورت معمول تیکت ها کمتر از 15 دقیقه رسیدگی میشه. در ساعت های غیر هم معمولا طبق اولویت رسیدگی میشه.
موفق باشید
nimyasoft
September 19th, 2016, 21:50
از ایشون سرویس دارم به شدت تایید میشن
موفق باشید
_adm_
September 19th, 2016, 23:37
سلام
یه وی پی اس از دیتا سنتر انگلستان Red Station میخوام
دارین؟
mohammadlover
September 19th, 2016, 23:40
سلام
یه وی پی اس از دیتا سنتر انگلستان Red Station میخوام
دارین؟
سلام. وقت به خیر
لوکیشن سرورهای فعلی انگلستان، ice colo هستش.
موفق باشید
Aria90
September 20th, 2016, 01:03
درود
از آمریکا ارایه نمیدید؟
به ازای هر هسته پردازنده که به کاربر میدید قدرتش چقدره؟ مثلا سرور فرانسه ک 2 هسته میدید مجموعا چقدر میشه؟
سپاس
mohammadlover
September 20th, 2016, 09:45
درود
از آمریکا ارایه نمیدید؟
به ازای هر هسته پردازنده که به کاربر میدید قدرتش چقدره؟ مثلا سرور فرانسه ک 2 هسته میدید مجموعا چقدر میشه؟
سپاس
سلام. وقت به خیر
آمریکا فعلا خیر ولی به زودی اضافه میشه.
موقع ساخت هسته کامل و با قدرت 3.7 گیگاهرتز در اختیار یوزر هستش. در صورت مصرف دائمی و بیش از حد، هر هسته به 1.5 گیگاهرتز لیمیت میشه.
موفق باشید
fbbiyght76
September 21st, 2016, 14:02
مشکلی با نصب لیچر شخصی و وب سرو xamp برای استفاده شخصی در سرویس زیر رو ندارید؟
سرور مجازی فرانسه - پلن 1
mohammadlover
September 21st, 2016, 14:04
مشکلی با نصب لیچر شخصی و وب سرو xamp برای استفاده شخصی در سرویس زیر رو ندارید؟
سرور مجازی فرانسه - پلن 1
سلام. وقت به خیر
اگر استفاده دائمی و به صورت 24 ساعته نباشه میتونید استفاده کنید. اگر دائمی باشه اجبارا پورتتون لیمیت میشه.
موفق باشید
ar min
September 21st, 2016, 19:53
سلام
از انگلیس سرویس ندارین دیگه ؟
September 21st, 2016, 19:55
سلام. وقت به خیر
فعلا ظرفیت انگلیس تموم شده و فقط فرانسه موجوده.
از لوکیشن دیگه هم اضافه میشه.
موفق باشید
ar min
September 21st, 2016, 19:57
امریکا چطور ؟
چون اضافه کردم به سبده خرید تو سایت اتون
mohammadlover
September 21st, 2016, 19:59
احتمالا یا آمریکا اضافه بشه یا آلمان.
ar min
September 21st, 2016, 20:05
درخواست ایجاد شد #6861-1395
این تیکت رو ساختم تو سایت اتون
azad555
September 23rd, 2016, 01:00
سلام من از ایشون سرور انگلیس دارم با وجود قیمت خوب, کیفیت سرور و پشتیبانی بسیار عالیست
ممنون
MaLaS
September 23rd, 2016, 13:10
کانفیگ هم انجام میدید؟
رایگان هست یا خیر؟
mohammadlover
September 23rd, 2016, 13:13
کانفیگ هم انجام میدید؟
رایگان هست یا خیر؟
سلام. وقت به خیر.
برای این موارد سوالات لطفا تیکت ثبت کنید یا داخل تلگرام پیام بدید.
@partoserver_sup
موفق باشید
mamadi38
September 23rd, 2016, 14:33
با سلام تخفیف ها دائمی هستند؟
mohammadlover
September 23rd, 2016, 14:36
با سلام تخفیف ها دائمی هستند؟
سلام. وقت به خیر.
تخفیفی اعمال نشده برای سرویس ها و قیمت، ثابت و دائمی هستش این مقدار.
موفق باشید
gorzdaran
September 23rd, 2016, 16:02
تغییر سیستم عامل مجانی هست یا هزینهای میگیرید ؟
mohammadlover
September 23rd, 2016, 16:04
تغییر سیستم عامل مجانی هست یا هزینهای میگیرید ؟
سلام. وقت به خیر
خیر. هیچ هزینه ای نداره. خودتون هر زمانی و به هر تعدادی که نیاز داشتید میتونید سیستم عامل رو داخل پنل تغییر بدید.
موفق باشید
arian-vp
September 24th, 2016, 20:08
سلام دوست عزیز من سرور میکروتیک ورژن 6.32 به بالا نیاز دارم . داخل سیستم عامل ها تون نیست. می تونید بعد از خرید سرور این ورژن رو برام نصب کنید؟ لینک دانلود هم میدم بهتون
mohammadlover
September 24th, 2016, 20:13
سلام دوست عزیز من سرور میکروتیک ورژن 6.32 به بالا نیاز دارم . داخل سیستم عامل ها تون نیست. می تونید بعد از خرید سرور این ورژن رو برام نصب کنید؟ لینک دانلود هم میدم بهتون
سلام. وقت به خیر.
داخل سایت، تیکت ثبت کنید تا توضیحات بدم خدمتتون.
موفق باشید
farshid17
September 25th, 2016, 01:43
سفارش رم 1 گیگابایت (https://partoserver.com/portal/cart.php?a=add&pid=62)من سرور انگلیس می خوام دارین؟؟
mohammadlover
September 25th, 2016, 07:54
سفارش رم 1 گیگابایت (https://partoserver.com/portal/cart.php?a=add&pid=62)من سرور انگلیس می خوام دارین؟؟
سلام. وقت به خیر
بله. الان موجوده. در صورت عدم موجود نبودن، سیستم اجازه ثبت سفارش نمیده.
موفق باشید
paris
September 25th, 2016, 20:04
سلام به دو سرور ایرانی / و اروپا نیاز دارم ! و اینکه میتونید شما تونل بزنید به همدیگه و l2tp , pptp راه اندازی نمایید؟
mohammadlover
September 25th, 2016, 20:43
سلام به دو سرور ایرانی / و اروپا نیاز دارم ! و اینکه میتونید شما تونل بزنید به همدیگه و l2tp , pptp راه اندازی نمایید؟
سلام. وقت به خیر
سرور اروپا رو میتونیم تقدیم کنیم. کانفیگ بر عهده خودتون هستش.
موفق باشید
farshid17
September 25th, 2016, 21:56
دوست عزیز رد استیشن هست انگلیس؟
mohammadlover
September 25th, 2016, 22:00
دوست عزیز رد استیشن هست انگلیس؟
سلام. وقت به خیر
خیر. ice colo دیتاسنتر انگستان ما هستش.
موفق باشید
nimyasoft
September 26th, 2016, 11:58
سلام دوست عزیز من می تونم واست کانفیگ کنم.
در خصوصی در ارتباط باش
Gh-Moradi
September 28th, 2016, 19:49
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی mohammadlover اتمام یافته است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدیدی بپذیرد.
با سلام اگر امکانش هست بررسی بفرمایید چون پ.خ دارم.
mohammadlover
September 28th, 2016, 22:31
با سلام اگر امکانش هست بررسی بفرمایید چون پ.خ دارم.
سلام. وقت به خیر.
مجددا ارسال بفرمائید. الان خالی شده.
موفق باشید
webkadeh
September 29th, 2016, 13:49
درود بر شما،
تلفنی که توی سایت دادین کار میکنه؟!
mohammadlover
September 29th, 2016, 16:26
درود بر شما،
تلفنی که توی سایت دادین کار میکنه؟!
سلام. وقت به خیر
احتمالا ظرف چند روز آینده تلفن ثابت برای بخش فروش اعلام بشه.
موفق باشید
mamajid
October 1st, 2016, 21:31
با سلام
من ازشون سرور گرفتم کیفیت سرور نصبت به قیمت خیلی خوبه پاسخگویی هم خوبه
milad.ta70
October 4th, 2016, 21:22
وقت بخیر
پلن 2 انگلیس موجود هست ؟
mohammadlover
October 4th, 2016, 21:30
سلام. ممنونم. وقت شما هم به خیر.
بله. رم 2 موجوده و قابل سفارش. میتونید سفارش بدید.
موفق باشید
webkadeh
October 13th, 2016, 23:30
من خرید کردم پاور فرانسه 8 گیگ. سایت اصلی را هنوز کامل راه ننداختم ولی پشتیبانیشون بسیار عالی بود ده ها بار سوال های منو جواب دادن زیر چند دقیقه. تا الان هم که خرابی ندیدم روی دموی سایتم همش بالا اومده.
امیدوارم همیشه همینطور خوب بمونه نخواهیم از این ور به اون ور بریم.
pc.rootall
October 14th, 2016, 12:00
سرویسی از ایشون نداریم ! ولی چند باری که صحبت های باهم داشتیم از تجربه بالا و خیلی منصف هستند
امید وارم همیشه پیروز و سر بلند باشن
Close
October 15th, 2016, 00:13
ممنون خرید شد و پشتیبانی زیر 2 دقیقه بود
webkadeh
October 15th, 2016, 22:42
ایشان تا اینجا که در اسرع وقت جواب تیکت ها را دادن،
امروز تیکت زدم برای مشکل اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت من که حدود دو دقیقه ای پاسخ دادن! دفعات پیش هم بسیار سریع پاسخ دادن طوری که به نظر میتونست بیاد که ایمیل خودکار برام اومده اما میدیدم پاسخ واقعی هست.
قاعدتا باید مدام کنار اینترنت نشسته باشن!
viphyip
October 16th, 2016, 20:34
درود بر شما
پنل ibsng و سرویس ---- را راه اندازی می کنید؟
mohammadlover
October 16th, 2016, 21:06
درود بر شما
@؟
سلام. وقت به خیر
لطفا برای اینگونه موارد پ.خ ارسال یا تیکت ثبت بفرمائید.
موفق باشید
teamnet
October 18th, 2016, 01:09
سلام برای سفارش چکار کنیم؟؟
mohammadlover
October 18th, 2016, 01:19
سلام برای سفارش چکار کنیم؟؟
سلام. وقت به خیر
برای هر سرویس لینک سفارش قرار داده شده و میتونید سفارش ثبت کنید. و هم میتونید داخل سایت ثبت نام کنید و تیکت ارسال کنید تا سفارش شما از طرف ما ثبت بشه.
موفق باشید
3d-max
October 19th, 2016, 02:24
به آی دی تلگرامت پیم میدم پیدا نمیکنه ! یه پیم بهم بده
hdmax@
این قیمتهای سرور فرانسه ثابتن ؟؟ ماههای بعد تغییر میکنن ؟
mohammadlover
October 19th, 2016, 12:19
تجربه شخصی من:
دو روز پیش یک سرور از انگلستان گرفتم. سرعت افتضاح بود. وی پی اس رو ریستارت که میکردی، 5 الی 7 دقیقه طول میکشید تا بالا بیاد. مای کامپیوتر 2 الی 3 دقیقه طول میکشید تا بالا بیاد. امکان نصب مجدد سیستم عامل وجود نداشت(پیغام خطا میداد)
تیکت زدم که مبلغ رو مرجوع کنند. گفتند از لوکیشن امریکا میدیم که سرعتش بهتره. بعد از 24 ساعت، از امریکا سرویس دادند.با ریموت دسکتاپ وصل شدم و دو تا نرم افزار نصب کردم و ریستارت که کردم دیگه بالا نیومد(winrar / chrome).
الان هم چند ساعتی میشه که میخوام ویندوز عوض کنم، پنل رو خاموش و روشن کنم، تیکت بزنم که آقا ما نمیخوایم، اصلاً پنل تیکت بالا نمیاد.
البته این تجربه شخصی بنده بوده و نظر دیگران و صاحب تاپیک، محترم هست.
سلام
تیکت مشکلی نداره و بالا میاد.
تلگرام + پ.خ انجمن راه های ارتباطی دیگه هستش.
شما تنها کسی هستید که میفرمائید سرور آمریکامون مشکل داره. تیکت ثبت کنید تا بررسی بشه.
موفق باشید
mohammadlover
October 20th, 2016, 09:57
وی پی اس لینوکس با تعداد ای پی مناسب برای کار تبیلغات با ایمیل می خواهم
سلام
در صورت تمایل، داخل سایت تیکت ارسال بفرمائید تا صحبت کنیم.
موفق باشید
amin021
October 20th, 2016, 14:23
با سلام !
بنده تجربه شخصی خودم رو در مورد این سرویس میگم ! تا دوستان تصمیم بگیرند !
بنده یه سرور مجازی فرانسه رم 8 از ایشون دریافت کردم و گفتم دایرکت ادمین نال نصب کنید ! و در کمترین زمان تحویل دادند ! بعد پشیمون شدم و سیستم عامل جدید نصب کردم با 2 تا کلیک ! و دوباره درخواست کردم دایرکت ادمین قانونی نصب کنند ! با اینکه این بار دوم بود و وظیفه شون نبود ولی با کمال متانت نصب کردند و سرعت خوبی هم داره !
ایشون رو نمیشناسم ! ولی باورتون نمیشه بنده چندین و چند تا تیکت زدم و با یه رفرش صفحه جواب اومده بود ! پشتیبانی عالی داررن ! انشاالله همین طور بمونه !
ممنون از شما !
deadman
October 21st, 2016, 16:07
با سلام
من مشتری سرور انگلیس شما هستم
حدود 20 روز هست که سرویس رو گرفتم
سی پی و 4 هسته هست و رم 2 گیگ
وضعیت سرویس و تجربه من طی این 20 روز:
طی هفته اول خوب بود کیفیت و سرعت ( احتمالا قبل پر شدن سرورهاتون)
اما الان وضعیت طوری هست که ریستارت وی پی اس 7-8 دقیقه زمان بر هست که نشانه اورسل شدید روی سرور هست
سی پی و و رم شیر شده و کیفیت بسیار بدی رو داره در حد اینکه میترسم چند تا کروم با هم باز کنم
در اکثر مواقع سرعت دانلود و آپلود افتضاح هست که باز هم مریوط به اورسل شدید هست
وضعیت پشتیبانی و ادب در تیکتها عالی هست و ایشان پشتیبانی بسیار خوبی رو به من دادند و با حوصله هستند.
در کل: قیمت سرویس خوب هست و پشتیبانی خوب
اما زمانی که روی وی پی اس 2 گیگ رم و 4 هسته 3 تا گروم باز میکنید و وی پی اس تا حد هنگ کردن میرود سپس عصبی میشید و میخواید ریستارت کنید
ریستارت که شد 7-8 دقیقه بعد وی پی اس قابل ریموت میشه
ما همه میدونیم که با توجه به قیمت 12 هزار تومانی این سرویس انتظار کیفیت رو نداریم ازش اما نه دیگه در این حد
شما فروش خوبی رو شروع کردید اما اگر مایل به حفظ مشتری در ماههای دیگه هستید فکری به حال این کیفیت بد بکنید
این سرویس شما رو من 4-5 روز هست دست نزدم دیگه گذاشتم تموم بشه واقعا اعصابم نمیکشه ریستارت 7 دقیقه ای رو
اما از فروشنده دیگه ای گرفتیم (نیک آی تی) با قیمت کم اما 2 ماه هست افت نکرده سرویسشون
من وی پی اس های ارزان 10 - 12 تومنی رو از شما و ایشون و بقیه ارزان فروشهای بی کیفیت میگیرم اما هیچ کس مثل شما اورسل نکرده
من مشتری حرفه ای هستم فلذا فکر اینکه مشکل از آماتور بودن من باشه رو نکنید
با توجه به نظر دیگر مشتریان درباره این سرور انگلیس پس بایدفکری کنید در این باره
اگر نیاز به مستندات درباره کیفیت کارتون بود بفرمایید همینجا قرار بدم
ممنونم
mohammadlover
October 21st, 2016, 16:14
با سلام
من مشتری سرور انگلیس شما هستم
حدود 20 روز هست گخ سرویس رو گرفتم
سی پی و 4 هسته هست و رم 2 گیگ
وضعیت سرویس و تجربه من طی این 20 روز
طی هفته اول خوب بود کیفیت و سرعت
اما الان وضعیت طوری هست که ریستارت وی پی اس 7-8 دقیقه زمان بر هست که نشانه اورسل شدید روی سرور هست
سی پی و و رم شیر شده و کیفیت بسیار بدی رو داره در حد اینکه میترسم چند تا کروم با هم باز کنم
در اکثر مواقع سرعت دانلود و آپلود افتضاح هست که باز هم مریوط به اورسل شدید هست
وضعیت پشتیبانی و ادب در تیکتها عالی هست و ایشان پشتیبانی بسیار خوبی رو به من دادند و با حوصله هستند.
در کل: قیمت سرویس خوب هست و پشتیبانی خوب
اما زمانی که روی وی پی اس 2 گیگ رم و 4 هسته 3 تا گروم باز میکنید و وی پی اس تا حد هنگ کردن میرود سپس عصبی میشید و میخواید ریستارت کنید
ریستارت که شد 7 دقیقه بعد وی پی اس قابل ریموت میشه
ما همه میدونیم که با توجه به قیمت 12 هزار تومانی این سرویس انتظار کیفیت رو نداریم ازش اما نه دیگه در این حد
شما فروش خوبی رو شروع کردید اما اگر مایل به حفظ مشتری در ماههای دیگه هستید فکری به حال این کیفیت بد بکنید
این سرویس شما رو من 4-5 روز هست دست نزدم دیگه گذاشتم تموم بشه واقعا اعصابم نمیکشه ریستارت 7 دقیقه ای رو
اما از فروشنده دیگه ای گرفتیم (نیک آی تی) با قیمت کم اما 2 ماه هست افت نکرده سرویسشون
من وی پی اس های ارزان 10 - 12 تومنی رو از شما و ایشون و بقیه ارزان فروشهای بی کیفیت میگیرم اما هیچ کس مثل شما اورسل نکرده
اگر نیاز به مستندات درباره کیفیت کارتون بود بفرمایید همینجا قرار بدم
ممنونم
سلام
شما اگر مشکلی با سرور دارید، درستش این هستش که داخل سایت اعلام کنید. نه اینجا. اگر مشکلتون داخل سایت رفع نشد که اون قضیه فرق میکنه.
شما خیلی راحت میتونی 1 تیکت ثبت کنید تا سرورتون رو چک کنیم. مشکلی داشت یا مبلغ رو برمیگردونیم یا از لوکیشن دیگه بهتون سرور میدیم. خدا رو شکر تعداد سرورهامون به حدی هست که نیازی به اورسل نداشته باشیم.
موفق باشید
deadman
October 21st, 2016, 16:56
سلام
شما اگر مشکلی با سرور دارید، درستش این هستش که داخل سایت اعلام کنید. نه اینجا. اگر مشکلتون داخل سایت رفع نشد که اون قضیه فرق میکنه.
شما خیلی راحت میتونی 1 تیکت ثبت کنید تا سرورتون رو چک کنیم. مشکلی داشت یا مبلغ رو برمیگردونیم یا از لوکیشن دیگه بهتون سرور میدیم. خدا رو شکر تعداد سرورهامون به حدی هست که نیازی به اورسل نداشته باشیم.
موفق باشید
باسلام
من تجربه خودم از سرویس شما رو شفاف سازی کردم اینجا برای بقیه مشتریان و افرادی که قصد خرید دارند از شما
مشکل سرور اورسل هست هم من میدونم هم شما هم بقیه مشتریان و همکاران
روی وی پی اسی که فقط 1 گوگل کروم نصب هست وقتی اینطوری باشه مشکل معلوم هست از چیه ما هم اندازه شما تجربه داریم تو این کار
من برگشت مبلغ و یا سرور از لوکیشن دیگه نمیخوام وگرنه بله تیکت میکردم
من از کیفیت بسیار بد vps که دادین انتقاد کردم همچنین پشتیبانی خوب شما رو هم گفتم
mohammadlover
October 21st, 2016, 17:02
باسلام
من تجربه خودم از سرویس شما رو شفاف سازی کردم اینجا برای بقیه مشتریان و افرادی که قصد خرید دارند از شما
مشکل سرور اورسل هست هم من میدونم هم شما هم بقیه مشتریان و همکاران
روی وی پی اسی که فقط 1 گوگل کروم نصب هست وقتی اینطوری باشه مشکل معلوم هست از چیه ما هم اندازه شما تجربه داریم تو این کار
من برگشت مبلغ و یا سرور از لوکیشن دیگه نمیخوام وگرنه بله تیکت میکردم
من از کیفیت بسیار بد vps که دادین انتقاد کردم همچنین پشتیبانی خوب شما رو هم گفتم
اینجا تاپیک انتقاد یا پیشنهاد و .. نیست خب. اینجا فقط تاپیک فروش هستش برای معرفی سرویس و جواب دادن به سوال های قبل از خرید.
عرض کردم، سرور به حدی داریم که نیازی به اورسل نباشه. ممکنه سیستم عامل شما مشکل داشته باشه. در این صورت نیاز به بررسی داره.
شما که از پشتیبانی ما رضایت دارید از طریق همون پشتیبانی رفع مشکل کنید.
ممنون میشم مشکل رو خارج از تاپیک و فقط داخل سایت پیگیری کنید.
موفق باشید
aftabit
November 6th, 2016, 15:57
با سلام و احترام مدت 45 دقیقه است از تحویل سرویس میگذرد و خبری نیست
http://s8.picofile.com/file/8273640426/partoserver.jpg
با سلام پس از یک ساعت واندی
http://s8.picofile.com/file/8273654568/partoserver2.jpg
همچنان منتظر
هنگام خرید اینهمه کند هستید ؟
mostafa73
November 6th, 2016, 16:06
سلام
میشه ازسرور تون برای کرک هم استفاده کرد ؟
کرک اکانت فیسبوک
استفاده ی دیگه ای ندارم
mohammadlover
November 6th, 2016, 17:30
با سلام و احترام مدت 45 دقیقه است از تحویل سرویس میگذرد و خبری نیست
http://s8.picofile.com/file/8273640426/partoserver.jpg
با سلام پس از یک ساعت واندی
http://s8.picofile.com/file/8273654568/partoserver2.jpg
همچنان منتظر
هنگام خرید اینهمه کند هستید ؟
مبلغ شما برگشت داده شد.
سلام
میشه ازسرور تون برای کرک هم استفاده کرد ؟
کرک اکانت فیسبوک
استفاده ی دیگه ای ندارم
سلام
خیر متاسفانه. برای این مبحث قابل ارائه نیست.
موفق باشید
saharhz
November 8th, 2016, 15:37
ویژگی های سرور مجازی آلمان (https://polserver.net/germany-vps/)
سرور مجازی (https://polserver.net/) آلمان ما در یکی از بهترین دیتاسنترهای آلمان بنام هتزنر قرار دارد از ویژگی های این دیتا سنتر می توان به موارد زیر اشاره کرد:پورت قوی و پینگ بسیار پایین به ایراناستفاده از سخت افزار نو و با کیفیتآپتایم بالا بدون کوچکترین قطعی
ویژگی های سرور مجازی آمریکا (https://polserver.net/usa-vps/)
سرور مجازی (https://polserver.net/) آمریکا ما در یکی از بهترین دیتاسنترهای دنیا بنام کوانتینوم قرار دارد از ویژگی های این دیتا سنتر می توان به موارد زیر اشاره کرد: استفاده همزمان از چندین سرویس دهنده اینترنت بین المللی برای رسیدن به پایداری %100 شبکه دسترسی به شبکه اختصاصی و روتینگ اختصاصی شده برای منطقه خاورمیانه که باعث کاهش پینگ نسبت به لوکیشن شده است استفاده کردن از قطعات استاندارد و سرور گرید برای بالا بردن کیفیت خدماتمشخصات سرور اصلی: CPU Model : Dual Intel® Xeon® Processor L5520 Memory : 48 GB DDR3 ECC Registered Memory Hard Drive : 3 X 1TB SATA Enterprise Hard Drive Uplink Port : 1Gbps Dedicated Uplink DataCenter : Continuum DataCenter Location : USA Virtualization : Vmware ESXi 5
منبع : https://polserver.net/
novinweb
November 8th, 2016, 16:10
سلام یک عدد سرور مجازی از شما خریداری کرده ام و اینستاگرامم رو داخلش با برنامه فالو کن لوگین کردم ک پس رو نشون میده
و رمزشم خودم میدونستم فقط
حالا دو اکانت من ک رو سرور شما بود به ور خود جوش رمزاشون عوض شد و بقیه ک رو سرور اقا عبید هست سالمن
چرا محتوارو برسی میکنید و بر میدارید ؟
چه جوابی دارید واقعا ؟
- - - Updated - - -
دوستان من از دست پرتو سرور شاکیم کجا باید شکایت کنم که رسیدگی بشه ؟
mohammadlover
November 8th, 2016, 16:27
سلام یک عدد سرور مجازی از شما خریداری کرده ام و اینستاگرامم رو داخلش با برنامه فالو کن لوگین کردم ک پس رو نشون میده
و رمزشم خودم میدونستم فقط
حالا دو اکانت من ک رو سرور شما بود به ور خود جوش رمزاشون عوض شد و بقیه ک رو سرور اقا عبید هست سالمن
چرا محتوارو برسی میکنید و بر میدارید ؟
چه جوابی دارید واقعا ؟
- - - Updated - - -
دوستان من از دست پرتو سرور شاکیم کجا باید شکایت کنم که رسیدگی بشه ؟
سلام
توضیحات لازم خدمتتون ارائه شد. اگر باز هم احساس میکنید که مشکلی از طرف ما بود خوشحال میشیم که از طریق شکایت مشکل رو پیگیری کنید که اتهام و تهمتی هم به ما وارد نشه.
موفق باشید
novinweb
November 8th, 2016, 16:30
سلام
توضیحات لازم خدمتتون ارائه شد. اگر باز هم احساس میکنید که مشکلی از طرف ما بود خوشحال میشیم که از طریق شکایت مشکل رو پیگیری کنید که اتهام و تهمتی هم به ما وارد نشه.
موفق باشید
عزیز خودتون بهتر میدونید که اینستاگرام قابل شکایت نیست .
لطف کنید اکانت من رو بر گردونید .
myyor
November 9th, 2016, 15:47
این قیمتها عنوان نشده برای ماه اول هست چون الان من 10 تومان خریدم صورتحساب ماه بعد 13 شده . در افرها اصلا کد تخفیف نیست و قیمت کلی عنوان شده و عنوان نشده ماه اول و الان هم خرید جدید 10 تومان هست
متاسفانه بیشتر افرها ماه اول رو کمتر میدن و بعد ماه دوم و سوم رو بتدریج زیاد میکنن و کاربر بدلیل کار کردن رو سرور و نتایج و وقتگیری و... که انتقال براش داره هزینه رو میده
این مود رو تام برطرف کنید
این انتقاد من بود به شما
کیفیت سرور در هفته اول با قطعی و مشکلات زیادی برام بود اما 3 هفته بعد هم کیفیت سرور و اپتایم خوب نبود بلکه عالی بود تا امروز
mohammadlover
November 9th, 2016, 15:58
این قیمتها عنوان نشده برای ماه اول هست چون الان من 10 تومان خریدم صورتحساب ماه بعد 13 شده . در افرها اصلا کد تخفیف نیست و قیمت کلی عنوان شده و عنوان نشده ماه اول و الان هم خرید جدید 10 تومان هست
متاسفانه بیشتر افرها ماه اول رو کمتر میدن و بعد ماه دوم و سوم رو بتدریج زیاد میکنن و کاربر بدلیل کار کردن رو سرور و نتایج و وقتگیری و... که انتقال براش داره هزینه رو میده
این مود رو تام برطرف کنید
این انتقاد من بود به شما
کیفیت سرور در هفته اول با قطعی و مشکلات زیادی برام بود اما 3 هفته بعد هم کیفیت سرور و اپتایم خوب نبود بلکه عالی بود تا امروز
سلام
داخل تیکتی که ثبت کردید عرض کردم که هزینه سرویس همون هستش و هیچ افزایش قیمت نداشتیم. این مقدار هم برای دیرکرد فاکتور شما بود و داخل همون تیکت هم اعلام شد که مقدار درصد تاخیر رو براتون خیلی کمتر کردیم.
سیاست کاری ما به اون صورت نیست که مثل خیلی از دوستان همینجا، ماه اول قیمت کم بدیم و به اصطلاح مشتری رو "گول" بزنیم. و ماه های بعد مبلغ خیلی بیشتری بگیریم. مشتری 1 سرویس رو که تهیه میکنه تا زمانی که اون سرویس تمدید بشه همون قیمت هستش. ما هیچ وقت به زور و اجبار مشتری رو نگه نمیداریم بلکه با توجه به قیمت و کیفیت مناسب موندگار میشن
موفق باشید
AHF-victory
November 10th, 2016, 17:20
چیزشکن کانفیگ میکنید؟
mohammadlover
November 10th, 2016, 18:23
چیزشکن کانفیگ میکنید؟
سلام.وقت به خیر
لطفا برای اینگونه موارد تیکت ثبت کنید یا داخل تلگرام پیام بدید.
موفق باشید
mehrdad-arch
November 11th, 2016, 10:12
پلن 3 فرانسه رو موجود دارید؟؟؟؟
mohammadlover
November 11th, 2016, 10:23
پلن 3 فرانسه رو موجود دارید؟؟؟؟
سلام. وقت به خیر
داخل تلگزام پیام بدید تا راهنمایی کنم. @partoserver_sup
موفق باشید
3d-max
November 12th, 2016, 14:10
سرور مجازی پلن شماره 1 رو میخواستم ...
تو تلگرام به این آی دی که دادید نتونستم پیم بدم /..
mohammadlover
November 12th, 2016, 14:26
سرور مجازی پلن شماره 1 رو میخواستم ...
تو تلگرام به این آی دی که دادید نتونستم پیم بدم /..
سلام. وقت به خیر
شما آی دی تلگرام خودتون رو برام پیام خصوصی بفرستید تا صحبت کنیم.
موفی باشید
azad555
December 28th, 2016, 18:08
دوستان عزیز از شما 3 ماه سرویس انگلیس داشتم بسیار بسیار ناراضی بودم در 90 درصد مواقعی که به سرور سر میزدم آفلاین بود و بعد از تیکت و چند ساعتی انتظار وصل میشد و محدودیت های دیگر که از حوصله خارجه از دوستان دیگری چند سالی سرویس دارم و کاملا راضیم اما شما نه خداحافظ
mohammadlover
December 28th, 2016, 18:17
دوستان عزیز از شما 3 ماه سرویس انگلیس داشتم بسیار بسیار ناراضی بودم در 90 درصد مواقعی که به سرور سر میزدم آفلاین بود و بعد از تیکت و چند ساعتی انتظار وصل میشد و محدودیت های دیگر که از حوصله خارجه از دوستان دیگری چند سالی سرویس دارم و کاملا راضیم اما شما نه خداحافظ
شما از سرویس ناراضی بودی و 3 ماه هم تمدید کردید ؟
خب طبق فرمایش شما به تیکت ها رسیدگی میشده و مشکل هم رفع میشده. اگر مشکل ممتد داشته بودید مطمئنا بهتون پیشنهاد لوکیشن دیگه هم شده.
این مورد از کم لطفی شما هستش وگرنه ما خیلی راحت میتونستیم لوکیشن رو تغییر بدیم یا اگر هم میخواستید میتونستید کنسل کنید. مشکلی از این جهت نداشتیم و نخواهیم داشت.
موفق باشید
farshid17
December 28th, 2016, 18:17
با سلام منم قبلا يك سرور انگليس يك ماه گرفتم بسيار ناراضي بودم واينكه سرعت كنترل پنل بسيار پايين بود كلا منم نارضي بودم و بدون اينكه به ايشون چيزي بگم رفتم جاي ديگه سرويس گرفتم
mohammadlover
December 28th, 2016, 18:22
با سلام منم قبلا يك سرور انگليس يك ماه گرفتم بسيار ناراضي بودم واينكه سرعت كنترل پنل بسيار پايين بود كلا منم نارضي بودم و بدون اينكه به ايشون چيزي بگم رفتم جاي ديگه سرويس گرفتم
سلام
خب خودتون میفرمائید اطلاع ندادید. ساده ترین حالت ممکن کنسل کردن و برگشت مبلغ شما بوده. من داخل همه تاپیک ها این مورد رو ذکر میکنم که هر زمانی و به هر دلیلی میتونید سرویس رو کنسل کنید. وقتی شما پیگیر نبودید فکر نمیکنم اشتباه یا کم کاری از سمت ما باشه.
موفق باشید