توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 6 دامنه ir. نسبتاً خوب
قیمت: پیشنهادی (هر قیمتی می تونه باشه حتی در حد جوک)
در صورت بیشتر بودن قیمت از 4 هزار تومان هزینه انتقال با بنده خواهد بود در غیر این صورت هزینه انتقال با خریدار است.
امکان واریز 4 هزار تومان پیش برای انتقال و مابقی بعد از تایید انتقال و آمدن دامنه در حساب ایرنیک شما هم هست.
ali-rezam
September 18th, 2016, 17:23
golmorad.ir رو چقدر مد نظرتون هست ؟
33487:d
iHSG
September 18th, 2016, 17:54
golmorad.ir رو چقدر مد نظرتون هست ؟
33487:d
عزیز لااقل اول مطمئن بشید بعد خندونک هم بذارید: http://whois.nic.ir/?name=golmorad.ir
این دامنه تا 2020 اعتبار داره :d
قیمت هر چی دوست داشتید.
ali-rezam
September 18th, 2016, 17:59
عزیز لااقل اول مطمئن بشید بعد خندونک هم بذارید: http://whois.nic.ir/?name=golmorad.ir
این دامنه تا 2020 اعتبار داره :d
قیمت هر چی دوست داشتید.
عكس رو از پنل خودم گرفتم حسين جان
يه مدت دست من بوده انگار:d
iHSG
September 18th, 2016, 18:04
عكس رو از پنل خودم گرفتم حسين جان
يه مدت دست من بوده انگار:d
جداً؟؟؟ پس چرا تو web.archive.org موقعی که ثبت میکردم چیزی نبود؟ من این دامنه رو از 2014 دارمش :d
پس اگر منظورتون جدی بوده و قصد تمسخر (که با توجه به پست مختصر شما متوجه شدم) نیست بازم میگم قیمت هر چیزی بگید بالا هم گفتم اگه فقط بیشتر از 4 هزار تومان (حتی شده 5 هزار تومان) هم باشه و صد البته کارت به کارت بشه نه درگاه پرداخت حتی هزینه انتقال هم خودم میدم یعنی در واقع هزار تومن سود میکنم :) چون این دامنه ها خیلی وقته داره تو پنلم خاک می خوره و گفتم شاید کسی بتونه باهاشون سایتی بالا بیاره من حقشون رو نخورم.
ali-rezam
September 18th, 2016, 18:12
جداً؟؟؟ پس چرا تو web.archive.org موقعی که ثبت میکردم چیزی نبود؟ من این دامنه رو از 2014 دارمش :d
پس اگر منظورتون جدی بوده و قصد تمسخر (که با توجه به پست مختصر شما متوجه شدم) نیست بازم میگم قیمت هر چیزی بگید بالا هم گفتم اگه فقط بیشتر از 4 هزار تومان (حتی شده 5 هزار تومان) هم باشه و صد البته کارت به کارت بشه نه درگاه پرداخت حتی هزینه انتقال هم خودم میدم یعنی در واقع هزار تومن سود میکنم :) چون این دامنه ها خیلی وقته داره تو پنلم خاک می خوره و گفتم شاید کسی بتونه باهاشون سایتی بالا بیاره من حقشون رو نخورم.
نه بابا تمسخر چيه خواستم بگم دست منم بوده يه مدت:d
شما هرجورى دوست داشته باشى بنده پرداخت ميكنم چه كارت به كارت چه آنلاين فرقى نداره . اگه امكان داره يه راه ارتباطى بديد صحبت كنيم
iHSG
September 18th, 2016, 18:17
نه بابا تمسخر چيه خواستم بگم دست منم بوده يه مدت:d
شما هرجورى دوست داشته باشى بنده پرداخت ميكنم چه كارت به كارت چه آنلاين فرقى نداره . اگه امكان داره يه راه ارتباطى بديد صحبت كنيم
ایمیل که تو لینک داخل امضام هست.
تلگرام هم اینه: imasroor@ اما به صورت موقت روی ویندوز دارمش و هر وقت کسی بگه کار داره آنلاین میشم وگرنه برای چک کردن نمیرم :d