PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ سرور مجازی

Gh-Moradi
September 16th, 2016, 20:00
سلام یک سرور مجازی ایران تهیه و بر روی آن دایرکت ادمین نصب شده اما همه چیر درحالت پیشفرض هست و سرعت مناسبی نداره احتیاج به کانفگ داریم.
دوستان لطفا راهنمایی کنند برای بهینه سازی و بالابردن سرعت از کجا شروع کنم. مشخصات سرور 2 گیگ رم و 2 کور cpu

dc.saeed
September 16th, 2016, 20:01
از آنجایی که فرمودید روی سرور فقط دایرکت ادمین خام نصب شده و سرعت مناسبی ندارد ممکن است با کانفیگ هم مشکل شما رفع نشود .

kiava
September 16th, 2016, 20:01
کانفیگ بستگی داره دوست گرامی برای چه نوع ارائه دهنده ای میخوای هاست پر سرعت هاست معمولی دانلود و ...

Gh-Moradi
September 16th, 2016, 20:34
از آنجایی که فرمودید روی سرور فقط دایرکت ادمین خام نصب شده و سرعت مناسبی ندارد ممکن است با کانفیگ هم مشکل شما رفع نشود .

کلام شما صحیح ولی بفرمایید که احتیاج به چه موارد دیگه ای هست؟

- - - Updated - - -

کانفیگ بستگی داره دوست گرامی برای چه نوع ارائه دهنده ای میخوای هاست پر سرعت هاست معمولی دانلود و ...

سرور برای موارد شخصی تهیه شده و قصد بالا آوردن دو سایت بازدید متوسط را دارم.

OnlineServer
September 16th, 2016, 21:36
سرعت لودتون به کیفیت و منابع سرورتون و همچنین فاصله جغرافیایی که کاربر باهاش داره ارتباط داره .
شما باید ببینید توی لود صفحات دیلی و کندی دارید یا سرعت واقعی اون لوکیشن همونقده ..
در مجموع کانفیگ پرفورمنس سرور در فشار های بالا و عدم دان شدن سرور خودشو نشون میده و به این صورت نیست که با کانفیگ توقع معچزه داشت.

Gh-Moradi
September 17th, 2016, 02:12
سرعت لودتون به کیفیت و منابع سرورتون و همچنین فاصله جغرافیایی که کاربر باهاش داره ارتباط داره .
شما باید ببینید توی لود صفحات دیلی و کندی دارید یا سرعت واقعی اون لوکیشن همونقده ..
در مجموع کانفیگ پرفورمنس سرور در فشار های بالا و عدم دان شدن سرور خودشو نشون میده و به این صورت نیست که با کانفیگ توقع معچزه داشت.

یعنی میفرمایید کانفیگ و تنظیمات سرور تاثیر زیادی در روند کارایی و سرعت سایت ها ندارد؟
یعنی فقط سخت افزار؟

ali-rezam
September 17th, 2016, 03:31
یعنی میفرمایید کانفیگ و تنظیمات سرور تاثیر زیادی در روند کارایی و سرعت سایت ها ندارد؟
یعنی فقط سخت افزار؟
خیر کانفیگ سرور هم نقش زیادی در سرعت لود داره ، استفاده از وب سرور مناسب و کانفیگ درست و استاندارد و خیلی از موارد تاثیر زیادی بر روی سرعت بارگذاری سرور شما دارند ولی اینها زمانی کارآمد هست که سخت افزار مناسب هم فراهم شده باشد
قطعا نمیشه فقط با کانفیگ کردن توقع رسیدن به سرور ایده ال رو داشت و از سخت افزار چشم پوشی کرد ، امیدوارم تونسته باشم منظور رو بهتون برسونم

Gh-Moradi
September 17th, 2016, 03:48
خیر کانفیگ سرور هم نقش زیادی در سرعت لود داره ، استفاده از وب سرور مناسب و کانفیگ درست و استاندارد و خیلی از موارد تاثیر زیادی بر روی سرعت بارگذاری سرور شما دارند ولی اینها زمانی کارآمد هست که سخت افزار مناسب هم فراهم شده باشد
قطعا نمیشه فقط با کانفیگ کردن توقع رسیدن به سرور ایده ال رو داشت و از سخت افزار چشم پوشی کرد ، امیدوارم تونسته باشم منظور رو بهتون برسونم

حرف منم همین است باید کانفیگ مناسب انجام شود که اگر جوابگو نبود بعدش ایراد از سخت افزار بگیرم.
به نظر شما یک سرور بدون کانفیگ هم باید سرعت و کیفیت بالایی داشته باشد؟

Z.eus
September 17th, 2016, 11:17
به نظر شما یک سرور بدون کانفیگ هم باید سرعت و کیفیت بالایی داشته باشد؟
درود؛

شما سرور اختصاصی هم داشته باشید اگر درست کانفیگ نشود، به کیفیت مطلوب نخواهید رسید.

موفق باشید.

Yas-Host
September 17th, 2016, 11:19
custombuild 2.0 استفاده کنید.

هنلدر php بر روی fastcgi ست کنید و از nginx_apache نیز استفاده کنید.

اگر cms شما با php 7.0 ایراد ندارد از php 7.0 استفاده کنید در غیر این صورت php 5.4 پیشنهاد می شود.

بر روی nginx چک کنید حتما gzip و ***** cache فعال باشد

همچنین می توانید از کش هایی همچون apc , memcache , opcache استفاده کنید که پیشنهاد بنده memcache و opcache است.

تمامی مواردی که اعلام کردم از طریق custombuild قابل نصب و فعال سازی می باشند.

2JZ
September 17th, 2016, 11:42
سلام یک سرور مجازی ایران تهیه و بر روی آن دایرکت ادمین نصب شده اما همه چیر درحالت پیشفرض هست و سرعت مناسبی نداره احتیاج به کانفگ داریم.
دوستان لطفا راهنمایی کنند برای بهینه سازی و بالابردن سرعت از کجا شروع کنم. مشخصات سرور 2 گیگ رم و 2 کور cpu
سلام

پیشنهاد می کنم best practice های مربوط به CMS / Framework که استفاده می کنید رو حتما مطالعه کنید.
مثلا اگر وردپرس نصب میشه ، حتما به دنبال Wordpress Server tuning برید.
مورد بعدی بهینه سازی دیتابیس سرور هست ، بعد از اینکه سایت استقرار پیدا کرد با ابزاری مثل MysqlTuner متغیرهای موجود در my.cnf رو تغییر (adjust) بدید.
استفاده از Cache هم با توجه به وب اپلیکیشنی که استفاده می کنید مهمه.
Redis / Memcached از دسته Cache Server ها و OPCache / Xcache / APC از دسته OPCode Caching ها هستند که میتونید هر کدوم از این سرور/ابزار هارو استفاده کنید.

در کل بهترین نتیجه را زمانی میگیرید که بر اساس نیاز و معماری سیستم استفاده شده زیر ساخت رو بهینه سازی کنید.

Gh-Moradi
September 17th, 2016, 19:28
custombuild 2.0 استفاده کنید.

هنلدر php بر روی fastcgi ست کنید و از nginx_apache نیز استفاده کنید.

اگر cms شما با php 7.0 ایراد ندارد از php 7.0 استفاده کنید در غیر این صورت php 5.4 پیشنهاد می شود.

بر روی nginx چک کنید حتما gzip و ***** cache فعال باشد

همچنین می توانید از کش هایی همچون apc , memcache , opcache استفاده کنید که پیشنهاد بنده memcache و opcache است.

تمامی مواردی که اعلام کردم از طریق custombuild قابل نصب و فعال سازی می باشند.

ممنونم از راهنمایی شما، کاستوم بیلد خودش منابع رو درگیر نمیکه؟ چون میخوام از حداقل منابع اسفاده کنم.
با یکی از دوستان مشورت کردم گفت fastcgi رم بیشتری مصرف میکنه و mod_php بهتره، آیا صحت داره؟
البته ناگفته نماند هندلر هم اکنون fastcgi است.

- - - Updated - - -

سلام

پیشنهاد می کنم best practice های مربوط به CMS / Framework که استفاده می کنید رو حتما مطالعه کنید.
مثلا اگر وردپرس نصب میشه ، حتما به دنبال Wordpress Server tuning برید.
مورد بعدی بهینه سازی دیتابیس سرور هست ، بعد از اینکه سایت استقرار پیدا کرد با ابزاری مثل MysqlTuner متغیرهای موجود در my.cnf رو تغییر (adjust) بدید.
استفاده از Cache هم با توجه به وب اپلیکیشنی که استفاده می کنید مهمه.
Redis / Memcached از دسته Cache Server ها و OPCache / Xcache / APC از دسته OPCode Caching ها هستند که میتونید هر کدوم از این سرور/ابزار هارو استفاده کنید.

در کل بهترین نتیجه را زمانی میگیرید که بر اساس نیاز و معماری سیستم استفاده شده زیر ساخت رو بهینه سازی کنید.

بله قبلا به حرف شما رسیدم همیشه پیش نیازهای یک cms رو بررسی میکنم واقعا در سرعت و کیفیت تاثیرگذا است. از انتخاب نسخه php تا نوع سیستم عامل و...
برای سیستم کش هم از وارنیش خیلی تعریف شنیدم ولی از لحاظ علمی نمیدونم صحت داره یا نه

Ali_faraji
September 17th, 2016, 21:33
در صورت تمایل مشخصات سرور بدید چک کنیم و بعد بررسی نتیجه را اعلام کنیم
ایدی تلگرام
@almanwebhostcom

2JZ
September 17th, 2016, 22:45
ممنونم از راهنمایی شما، کاستوم بیلد خودش منابع رو درگیر نمیکه؟ چون میخوام از حداقل منابع اسفاده کنم.
با یکی از دوستان مشورت کردم گفت fastcgi رم بیشتری مصرف میکنه و mod_php بهتره، آیا صحت داره؟
البته ناگفته نماند هندلر هم اکنون fastcgi است.

- - - Updated - - -

بله قبلا به حرف شما رسیدم همیشه پیش نیازهای یک cms رو بررسی میکنم واقعا در سرعت و کیفیت تاثیرگذا است. از انتخاب نسخه php تا نوع سیستم عامل و...
برای سیستم کش هم از وارنیش خیلی تعریف شنیدم ولی از لحاظ علمی نمیدونم صحت داره یا نه
Varnish کش سرور مناسبی هست و جزء Web Accelerator ها محسوب میشه. اما ACL های خاص خودشو داره که شما می بایست تسلط کافی به Concept درخواست ها / نشست ها / و... در وب سرور داشته باشید تا بتونید این کش سرور رو با سیستم خودتون هماهنگ کنید. هر چند من پیشنهاد می کنم به جای وارنیش از Nginx به عنوان P-r-o-x-y Cache استفاده کنید.

Gh-Moradi
September 17th, 2016, 23:02
Varnish کش سرور مناسبی هست و جزء Web Accelerator ها محسوب میشه. اما ACL های خاص خودشو داره که شما می بایست تسلط کافی به Concept درخواست ها / نشست ها / و... در وب سرور داشته باشید تا بتونید این کش سرور رو با سیستم خودتون هماهنگ کنید. هر چند من پیشنهاد می کنم به جای وارنیش از Nginx به عنوان P-r-o-x-y Cache استفاده کنید.

احتمالا همین کار رو انجام میدم (Nginx به عنوان P-r-o-x-y Cache) چون آشنایی به موارد مطرح شده ندارم.
و اما بحث کاستوم بیلد هست، آیا حتما باید نصبش کنم؟ چه کارایی داره؟

Gh-Moradi
September 18th, 2016, 02:38
فکر کنم متوجه شدم کاستوم بیلد دقیقا چی هست
باید حتما نصبش کنم
+
الان یک سوال پیش میاد; کاستوم بیلد رو از داخل لینوکس با دستورات ssh نصب کنم یا از طریق پنل خود دایرکت ادمین بصورت افزونه نصب کنم؟
فرق این دوتا باهم چیه؟

2JZ
September 18th, 2016, 10:21
احتمالا همین کار رو انجام میدم (Nginx به عنوان P-r-o-x-y Cache) چون آشنایی به موارد مطرح شده ندارم.
و اما بحث کاستوم بیلد هست، آیا حتما باید نصبش کنم؟ چه کارایی داره؟
Custombuild که پیشفرض نصب است.
داخل نسخه های جدید دایرکت ادمین هم بصورت پیشفرض دارای CB2 هست.

Gh-Moradi
September 18th, 2016, 10:52
Custombuild که پیشفرض نصب است.
داخل نسخه های جدید دایرکت ادمین هم بصورت پیشفرض دارای CB2 هست.

توی پنل چیزی بنام کاستوم بیلد نیست فقط یه گزینه دارم بنام Custom HTTPD Configurations
باید از جایی فعالش کنم؟ دستوری برای چک کردنش از طریق ssh وجود داره؟

Gh-Moradi
September 20th, 2016, 16:57
الان من کاستوم بیلد رو نصب کردم ولی یه مشکل واسم پیش امد. مقدار memory_limit به حالت پیشفرض 128مگ برگشت و هرکاری میکنم بیشتر نمیشه، مقدارش رو از داخل php.ini بیشتر و ذخیره میکنم ولی از طریق تابع phpinfo مقدارش همون 128مگ هست.
داخل فایل php.ini مقدارش زیاد هست ولی عملا مقدارش 128 مگ هست، چطور این مشکل رو برطرف کنم؟

devilboy09
September 20th, 2016, 17:01
امکان بهینه سازی سرور شما توسط بنده وجود دارد.در صورت تمایل پ خ ارسال کنید تا راهنماییتون کنم

موفق باشید

devilboy09
September 20th, 2016, 18:15
لطفا با آی دی بنده در تلگرام در ارتباط باشید
تنظیمات برای شما انجام میشه

Gh-Moradi
September 20th, 2016, 18:18
لطفا با آی دی بنده در تلگرام در ارتباط باشید
تنظیمات برای شما انجام میشه

تشکر از محبت شما، اما اگر امکانش هست جواب رو همینجا بفرستید تا دوستان دیگه هم استفاده کنند.

Gh-Moradi
September 20th, 2016, 20:07
الان من کاستوم بیلد رو نصب کردم ولی یه مشکل واسم پیش امد. مقدار memory_limit به حالت پیشفرض 128مگ برگشت و هرکاری میکنم بیشتر نمیشه، مقدارش رو از داخل php.ini بیشتر و ذخیره میکنم ولی از طریق تابع phpinfo مقدارش همون 128مگ هست.
داخل فایل php.ini مقدارش زیاد هست ولی عملا مقدارش 128 مگ هست، چطور این مشکل رو برطرف کنم؟

دوستان بیزحمت راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنم.

m2n
September 20th, 2016, 20:28
دوستان بیزحمت راهنمایی کنید چطور این مشکل رو برطرف کنم.

اپاچی رو یکبار ریستارت کنید مجدد چک کنید

farhadhelix
September 20th, 2016, 23:32
اگه سرعت لود خیلی پایین هست ربطی به کافیگ نداره
کانفیگ برای سرورهای شلوغ هست که باید بهینه تر عمل کنند نه شما که فرمودید ۲ تا سایت میخواید میزبانی کنید

Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk

Gh-Moradi
September 20th, 2016, 23:33
اپاچی رو یکبار ریستارت کنید مجدد چک کنید

همه سرویس ها را ریستارت کردم حتی دایرکت ادمین و خود سرور را

m2n
September 20th, 2016, 23:56
احتمالا هندلر تغییر کرده از این دستور استفاده کنید:

/usr/local/bin/php -i | grep ‘Loaded Configuration File’

Gh-Moradi
September 21st, 2016, 00:02
دستور رو وارد کردم این خروجیش هست:

grep: Configuration: No such file or directory
grep: File’: No such file or directory

hostorder
September 21st, 2016, 00:22
آقای سنجری پیشنهاد میشه yasit.ir

Gh-Moradi
September 21st, 2016, 17:06
مشکل مربوطه حل شد. آدرس فایل php.ini تغییر کرده بود و تغییرات رو باید در آدرس جدید انجام میدادم که به اشتباه در همان مسیر قبلی تغییرات رو انجام میدادم.

Old: /usr/local/etc/php5/cgi/php.ini
New: /usr/local/php55/lib/php.ini

کسی از دوستان میدونه چرا این جابجایی انجام شده و مسئله امنیتی ایجاد نمیکنه؟