توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب mysql در سرور مجازی ایران
morteza0001
September 16th, 2016, 16:34
سلام دوستان برای نصب mysql و همچنین java روی سرور ایران مشکل دارم یعنی خطا میده که با ای پی ایران نمیتونید این برنامه رو نصب کنید آیا راه حلی برای این مشکل دارید ؟ البته اینو هم میدونم که میشه به جای mysql از mariadb و به جای جاوا از openjdk استفاده کرد من دقیقا میخوام خود mysql نصب بشه ممنون
devilboy09
September 17th, 2016, 10:29
سیستم عامل سرور چیه و اینکه آیا کنترل پنل نصب کردید یا خیر ؟
morteza0001
September 17th, 2016, 12:32
centos و کنترل پنل وب مین مشکل فقط اینکه سرور داخل ایران هست
nginxweb
September 17th, 2016, 13:18
سلام دوستان برای نصب mysql و همچنین java روی سرور ایران مشکل دارم یعنی خطا میده که با ای پی ایران نمیتونید این برنامه رو نصب کنید آیا راه حلی برای این مشکل دارید ؟ البته اینو هم میدونم که میشه به جای mysql از mariadb و به جای جاوا از openjdk استفاده کرد من دقیقا میخوام خود mysql نصب بشه ممنون
درود
دوست عزیز میتوانید repository جدید نصب کنید که mirror لینک های دانلودی تغییر یابد
همچنین میتوانید از RPM package ها استفاده کنید و روی سرور دانلود کنید سپس اجرا و mysql را نصب نمایید
OnlineServer
September 17th, 2016, 14:48
علاوه بر روشهایی که دوستان گفتن از طریق پرا کسی و تانل ینگ میتونید نصب کنید
2JZ
September 17th, 2016, 14:52
سلام
مخزن هارو عوض کنید روی mirror ایران.
چه توزیعی استفاده می کنین؟
اگر centos 6 64 bit دستورات زیر رو بزنید.
sed -i 's/mirror.centos.org/mirror.iranserver.com/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
sed -i 's/mirrorlist=/#mirrorlist=/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
sed -i 's/#baseurl=/baseurl=/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
yum install epel-release -y
sed -i 's/#baseurl/baseurl/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
sed -i 's/mirrorlist/#mirrorlist/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
sed -i 's/download.fedoraproject.org\/pub/mirror.yazd.ac.ir/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
sodahost
November 6th, 2018, 11:37
سلام امکان اش هست کامل تر توضیح بودید من CentOS 7 64bit دارم و موقع نصب cPanel این مشکل رو دارم
سلام
مخزن هارو عوض کنید روی mirror ایران.
چه توزیعی استفاده می کنین؟
اگر centos 6 64 bit دستورات زیر رو بزنید.
sed -i 's/mirror.centos.org/mirror.iranserver.com/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
sed -i 's/mirrorlist=/#mirrorlist=/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
sed -i 's/#baseurl=/baseurl=/g' /etc/yum.repos.d/CentOS-Base.repo
yum install epel-release -y
sed -i 's/#baseurl/baseurl/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
sed -i 's/mirrorlist/#mirrorlist/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
sed -i 's/download.fedoraproject.org\/pub/mirror.yazd.ac.ir/g' /etc/yum.repos.d/epel.repo
rasam host
November 6th, 2018, 12:00
میتوانید با دستورات زیر به راحتی سی پنل را در ایران نصب کنید