توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد چند میلیون حساب ایمیل
AliRezaBeitari
September 14th, 2016, 00:17
سلام دوستان.
من یه سرویسی نیاز دارم که باهاش بتونم چندین میلیون ایمیل رو با هر دامنه ای درست کنم که قابلیت اتصال با pop3 یا imap4 رو هم داشته باشند. درواقع اصلا برام مهم نیست که بتونند ایمیل ارسال کننده ؛ فقط نیاز هست که یه ایمیل رو دریافت کنند. همین !!
خیلی ممنونم.
Captcha
September 14th, 2016, 00:43
سلام دوستان.
من یه سرویسی نیاز دارم که باهاش بتونم چندین میلیون ایمیل رو با هر دامنه ای درست کنم که قابلیت اتصال با pop3 یا imap4 رو هم داشته باشند. درواقع اصلا برام مهم نیست که بتونند ایمیل ارسال کننده ؛ فقط نیاز هست که یه ایمیل رو دریافت کنند. همین !!
خیلی ممنونم.
سلام
پست مستر yourdomain.com رو فورواد کنید روی ایمیل خودتون تمام ایمیل های yourdomain.com@* که وجود نداشته باشن ارسال میشن به ایمیل شما.
قبلا این کار رو کردم فکر کنم با Mailenable میل سرور رو راه اندازی کرده بودم.
AliRezaBeitari
September 14th, 2016, 01:24
سلام
پست مستر yourdomain.com رو فورواد کنید روی ایمیل خودتون تمام ایمیل های yourdomain.com@* که وجود نداشته باشن ارسال میشن به ایمیل شما.
قبلا این کار رو کردم فکر کنم با Mailenable میل سرور رو راه اندازی کرده بودم.
خیلی ممنون از پاسختون.
پست مستر دقیقا کجاست ؟! تو cPanel هست ؟!
اینطوری ؟!
33424
iHSG
September 14th, 2016, 08:41
خیلی ممنون از پاسختون.
پست مستر دقیقا کجاست ؟! تو cPanel هست ؟!
اینطوری ؟!
33424
نه اینطوری نیست اگه واقعاً با این مشکلتون حل میشه در سی پنل به بخش Default Address که زیر مجموعه بخش Email هستش برید و گزینه Forward to Email Address رو در حالت انتخاب بذارید و ایمیل شخصی خودتون رو تو کادر مربوطه بنویسید و OK کنید.در دایرکت ادمین هم باید به بخش Catch-All E-Mail برید و گزینه Address: رو انتخاب کنید و آدرس ایمیل شخصی تون رو وارد و OK کنید.
اما در این روش فقط ایمیل های دامنه شما که حتی در هاست وجود ندارن رو به ایمیل شخصی تون ارسال میکنه ولی امکان ارسال ایمیل با این ایمیل های مجازی نیستش و حتی امکان دریافت تو هاست هم نیست و فقط تو ایمیل شخصی شما دریافت میکنه یعنی عملاً هیچ اثری از اون ایمیل ها در هاست شما ذخیره نمیشه.
من اگر می دونستم با این روش مشکلتون حل میشه تو همون بلاگرز بهتون پیشنهاد میدادم ولی فکر نمیکردم هدفتون فقط دریافت تو ایمیل شخصی تون باشه و فکر میکردم برای استفاده در نرم افزاری خاص و مثلاً ارائه آدرس ایمیل به کاربر می خواین با توجه به توضیحات خیلی جدی که میدادید :)
فقط من اسم پست مستر هم نشنیده بودم که این دوستمون گفتن نمی دونم شایدم به اصطلاح بهش اینو میگن.
AliRezaBeitari
September 14th, 2016, 12:08
تو Email بخشی به نام Default Address برای من نیست :
33431
emoradi
September 14th, 2016, 13:13
یک فضولی: چرا می خواید این کار رو بکنید؟ دریافت ایمیل چه کاربردی داره؟
iHSG
September 14th, 2016, 14:48
تو Email بخشی به نام Default Address برای من نیست :
33431
از میهن وب هاست دارید؟ یکی از فامیل ما هم از اونا گرفتن غیرفعال بود به صورت پیش فرض.
تیکت بدید بگید که به بخش Default Address ایمیل نیاز دارید احتمالاً فعال میکنن.
AliRezaBeitari
September 14th, 2016, 15:28
از میهن وب هاست دارید؟ یکی از فامیل ما هم از اونا گرفتن غیرفعال بود به صورت پیش فرض.
تیکت بدید بگید که به بخش Default Address ایمیل نیاز دارید احتمالاً فعال میکنن.
خیر. از هاست رایگان استفاده میکنم.
m_dg_farari
September 15th, 2016, 05:04
در هاست رایگان انتظار تغییرات و شخصی سازی نداشته باشید...
خدا برکت بده به وبهاستینگ تاک و جامعه وبهاستینگ ایران. با 2 هزار تومن میتونید هاست 290 ترابایتی 10 ساله بخرید! بعضا مشاهده شده کارت شارژ هم قبول میکنن :-)
یه هاست خبرید احتمال زیاد فعال هست روش
پی نوشت: ایمیل زیاد کاربردهای بالایی داره و ایرانی ها هم استاد استفاده از این کاربرد ها!
سایت هایی هستند که خدمات رایگان ارائه میدن. این خدمات بر اساس آدرس ایمیل محدود هست. یعنی هر کاربر با داشتن یک آدرس ایمیل میتونه تا یه سقفی از این خدمات رایگان استفاده کنه.
به این صورت که در فرم ثبت نام ایمیل مربوط به ثبت میکنه ، یک لینک فعالسازی ارسال میشه. ایمیل فعالسازی فروارد میشه به ایمیل شخصی این دوست عزیزمون. و ایشون فعال میکنن اکانت رو
برای مصارفی همچون اسپمینگ هم استفاده داره